Štěně fenka - Problémy s čůráním ? Stále kňučí

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.6.2017 09:14
Shiniee

XXX.XXX.211.194

Zdravím,

V pátek jsme si přivezli měsíční štěňátko. Celou dobu byla v pořádku, kňučela jen občas ( stesk po mamince, hlad, potřeba na záchod ).
Dnes večer začala kňučet skoro pořád. Vyčůrá se, ale pak si klekne ještě 5x, ikdyž nemá, co čůrat a u toho kňučí. Jako kdyby potřebovala, ale nešlo jí to.
Pije normálně, žere.
Přijde mi i, že má nateklou pipinu a kolem i trošku zarudlé. Je to u některých měsíčních štěňátek normální ? Nebo s ní máme raději zajet na veterinu ?
Děkuji předem za odpovědi.

19.6.2017 09:17
Iliena

XXX.XXX.182.251

Proč se ptáte tady a ne na veterině? Ano jeďte tam. A proboha proč máte doma měsíční štěně? Ještě měsíc mělo být u mámy...

19.6.2017 09:17
rapotacka11

XXX.XXX.32.170

Proč ji máte ?
Měsíční ?

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.6.2017 09:18
Uživatel s deaktivovaným účtem

Shiniee napsal(a):
Zdravím,

V pátek jsme si přivezli měsíční štěňátko. Celou dobu byla v pořádku, kňučela jen občas ( stesk po mamince, hlad, potřeba na záchod ).
Dnes večer začala kňučet skoro pořád. Vyčůrá se, ale pak si klekne ještě 5x, ikdyž nemá, co čůrat a u toho kňučí. Jako kdyby potřebovala, ale nešlo jí to.
Pije normálně, žere.
Přijde mi i, že má nateklou pipinu a kolem i trošku zarudlé. Je to u některých měsíčních štěňátek normální ? Nebo s ní máme raději zajet na veterinu ?
Děkuji předem za odpovědi.

Jo, zajeďte.

a příště měsíční štěně nechte ještě u maminky a sourozenců, i když s problémem s močením předčasný odstav nesouvisí.

19.6.2017 09:22
rapotacka11

XXX.XXX.32.170

Shiniee
a vy jste v pořádku ?
A vaše huskina ?

19.6.2017 09:25
Iliena

XXX.XXX.182.251

rapotacka11 napsal(a):
Shiniee
a vy jste v pořádku ?
A vaše huskina ?

19.6.2017 09:27
Shiniee

XXX.XXX.211.194

Iliena napsal(a):
Proč se ptáte tady a ne na veterině? Ano jeďte tam. A proboha proč máte doma měsíční štěně? Ještě měsíc mělo být u mámy...

Ptám se tu, protože někteří mi řekli, že je to normální. K veterině jedeme stejnak s jiným pejskem, tak zda jí máme vzít s sebou.

Je přibližně měsíc a 2 týdny stará. Také mi to přišlo brzo. Ale dalších její 8 sourozenců jdou také pryč.

19.6.2017 09:29
Shiniee

XXX.XXX.211.194

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jo, zajeďte.

a příště měsíční štěně nechte ještě u maminky a sourozenců, i když s problémem s močením předčasný odstav nesouvisí.

To neříkejte mně. Stejně by šla pryč. Tak buď by jsme jí měli my, nebo úplně někdo jiný. Bohužel, já za to nemůžu.

19.6.2017 09:30
rapotacka11

XXX.XXX.32.170

Když necháte štěně 10 týdnů u mámy, nepotřebuje doktora.
Takhle týrat psy... fuj.

19.6.2017 09:31
Shiniee

XXX.XXX.211.194

rapotacka11 napsal(a):
Shiniee
a vy jste v pořádku ?
A vaše huskina ?

Amy měla prý větší zánět. Takový zánět ani veterinář neviděl - nebo nesetkal se s ním u tak mladé fenky. Protáhla se jí antibiotika a vystřikujeme jí. Měla by být poté v pořádku. Takže já doufám, že to pomůže :/.

19.6.2017 09:33
Iliena

XXX.XXX.182.251

Shiniee napsal(a):
To neříkejte mně. Stejně by šla pryč. Tak buď by jsme jí měli my, nebo úplně někdo jiný. Bohužel, já za to nemůžu.

A komu jinému? Vy jste toho člověka v tom podpořila... Co je to za pejska?

19.6.2017 09:36
Shiniee

XXX.XXX.211.194

rapotacka11 napsal(a):
Když necháte štěně 10 týdnů u mámy, nepotřebuje doktora.
Takhle týrat psy... fuj.

Pardon ? To trošku přeháníte ne ? Štěně by mělo být u maminky přibližně 8 týdnů+. To že se chovatelka rozhodla dát štěně takhle brzy, je její věc a její chyba. To že si vezmu štěně, které by šlo tak i tak pryč znamená, že týrám psy ?...

19.6.2017 09:39
Lorie161

XXX.XXX.66.112

Shiniee napsal(a):
Pardon ? To trošku přeháníte ne ? Štěně by mělo být u maminky přibližně 8 týdnů+. To že se chovatelka rozhodla dát štěně takhle brzy, je její věc a její chyba. To že si vezmu štěně, které by šlo tak i tak pryč znamená, že týrám psy ?...

Je to Vaše chyba, nemáte si brát takhle brzy štěně. Začněte přemýšlet dřív než něco uděláte.

19.6.2017 09:41
Shiniee

XXX.XXX.211.194

Iliena napsal(a):
A komu jinému? Vy jste toho člověka v tom podpořila... Co je to za pejska?

Nebyl to žádný množitel. Je to kříženec labradora a Retrívra. Jejich fenka měla štěňata nechtěně. Pro chovatelé bylo i těžké dát psy pryč a už pár lidí odřekla z důvodu, že se jim nelíbili a bála se o ně.

19.6.2017 09:48
Iliena

XXX.XXX.182.251

Shiniee napsal(a):
Nebyl to žádný množitel. Je to kříženec labradora a Retrívra. Jejich fenka měla štěňata nechtěně. Pro chovatelé bylo i těžké dát psy pryč a už pár lidí odřekla z důvodu, že se jim nelíbili a bála se o ně.

Blbost, i u nás v rodině se narodila nechtěná štěňata a šla z domu až v 8mi týdnech, naočkovaná, odčervená i s balíčkem do začátku. Nehledě na to, že jsme je nedali každému, ale majitele jsme vybírali. I s voříšky to jde tak jak to má být. Takže se nevymlouvejte na línou majitelku...

19.6.2017 09:48
Shiniee

XXX.XXX.211.194

Lorie161 napsal(a):
Je to Vaše chyba, nemáte si brát takhle brzy štěně. Začněte přemýšlet dřív než něco uděláte.

Jo jasné. Mohu za to já . Já se tu neptala jestli jsem měla štěně brát, moje otázka zněla, zda je to normální či ne. Měla jsem názory, že je to divný, měla jsem názory, že je to normální. Chtěla jsem pouze více odpovědí.
Já vím, že u nás se štěně bude mít dobře. Mám ho pořád u sebe, takže samo není. Nevím, proč obviňujete mě. Každý by se zachoval stejně. Radši si ho vezmu já, kde vím, že bude žít pěkně, než aby ho odkoupili nějaký kreténi, kteří s ním budou zacházet bůh ví jak.
Kdyby byla možnost ho nechat u maminky, tak ho neberu.

19.6.2017 09:51
Shiniee

XXX.XXX.211.194

Iliena napsal(a):
Blbost, i u nás v rodině se narodila nechtěná štěňata a šla z domu až v 8mi týdnech, naočkovaná, odčervená i s balíčkem do začátku. Nehledě na to, že jsme je nedali každému, ale majitele jsme vybírali. I s voříšky to jde tak jak to má být. Takže se nevymlouvejte na línou majitelku...

Jak vymlouvat na línou majitelku ? Však tu píšete to, co jsem napsala já. Také si vybírala a nedávala každému. Čtěte prosím pořádně, než odpovídáte..

19.6.2017 09:53
Iliena

XXX.XXX.182.251

Shiniee napsal(a):
Jo jasné. Mohu za to já . Já se tu neptala jestli jsem měla štěně brát, moje otázka zněla, zda je to normální či ne. Měla jsem názory, že je to divný, měla jsem názory, že je to normální. Chtěla jsem pouze více odpovědí.
Já vím, že u nás se štěně bude mít dobře. Mám ho pořád u sebe, takže samo není. Nevím, proč obviňujete mě. Každý by se zachoval stejně. Radši si ho vezmu já, kde vím, že bude žít pěkně, než aby ho odkoupili nějaký kreténi, kteří s ním budou zacházet bůh ví jak.

A co ty další desetitisíce štěňat? Ty zachraníte taky?
Jen ze zvědavosti, proč jste si ho pořizovali? Nemáte teď ještě jedno štěně?

19.6.2017 09:56
Iliena

XXX.XXX.182.251

Shiniee napsal(a):
Jak vymlouvat na línou majitelku ? Však tu píšete to, co jsem napsala já. Také si vybírala a nedávala každému. Čtěte prosím pořádně, než odpovídáte..

Jasně a proto je chudáky vypakovala v 6ti týdnech, protože se bála, že je neudá. Jinak nevidím důvod proč je dala pryč tak brzo. Kdo o štěně opravdu stojí ty dva týdny vydrží, kdo nevydrží, tomu štěně do rukou nepatří.

19.6.2017 09:58
Shiniee

XXX.XXX.211.194

Iliena napsal(a):
A co ty další desetitisíce štěňat? Ty zachraníte taky?
Jen ze zvědavosti, proč jste si ho pořizovali? Nemáte teď ještě jedno štěně?

Pořizovali jsme ho z důvodu Amy. Právě kvůli ní, aby měla kamarádku na zahradu a nebyla tam sama.

19.6.2017 10:00
Lorie161

XXX.XXX.66.112

Shiniee napsal(a):

Nezachoval by se tak kazdy, ja bych si nikdy takove stene nevzala.

19.6.2017 10:33
balisek

XXX.XXX.3.29

Přestaňte do chuděry zadavatelky pořád rýt! Jak uvedla výše, štěně mělo v době odběru měsíc a dva týdny, co +/- odpovídá vyhlášce, která určuje min. věk pro odběr 50 dnů. Navíc neznáme podmínky, ze kterých štěně pochází. Když se chovatel rozhodne vypakovat štěňata z domu jakmile umí jíst, těžko mu v tom zabráníte.

Taktéž nám nepřísluší soudit motivace zadavatelky, proč si brala druhé štěně.

PS: Nějak nechápu, proč by měla nést odpovědnost za "další desetitisíce štěňat"!

19.6.2017 10:43
Shiniee

XXX.XXX.211.194

Tak děkuji za odpovědi Koukám, že čůrání souvisí s odchodem od maminky dříve. Ona je jinak v pořádku, občas si probrekne, ale to je u štěnátek úplně normální. Ale vy ve mně vidíte hned to nejhorší. To by jste koukali jak jinak lítá a je spokojená. Žere, pije taky uplně v pořádku. Ano je blbost dávat štěně v měsíci pryč, ale každý to zvládá jinak.

19.6.2017 10:51
Shiniee

XXX.XXX.211.194

balisek napsal(a):
Přestaňte do chuděry zadavatelky pořád rýt! Jak uvedla výše, štěně mělo v době odběru měsíc a dva týdny, co +/- odpovídá vyhlášce, která určuje min. věk pro odběr 50 dnů. Navíc neznáme podmínky, ze kterých štěně pochází. Když se chovatel rozhodne vypakovat štěňata z domu jakmile umí jíst, těžko mu v tom zabráníte.

PS: Nějak nechápu, proč by měla nést odpovědnost za "další desetitisíce štěňat"!

Děkuji za zastání :).

19.6.2017 10:56
Iliena

XXX.XXX.39.27

balisek napsal(a):

Za druhé štěně jsem nikoho nesoudila, všimněte si, že jsem se pouze ptala na důvod.

To že zadavatelka si honem bere druhé štěně v 6ti týdnech, i když má doma ještě další zcela nevyléčené jsem nekomentovala.

Štěně dle toho co píše zadavatelka je zcela normálních podmínek. Ano nezabráním aby je dávali pryč tak brzy, ale nebudu je v tom podporovat. A určitě se dá sehnat voříšek, kterému je 8 týdnů.

19.6.2017 12:21
Shiniee

XXX.XXX.211.194

Iliena napsal(a):
Za druhé štěně jsem nikoho nesoudila, všimněte si, že jsem se pouze ptala na důvod.

To že zadavatelka si honem bere druhé štěně v 6ti týdnech, i když má doma ještě další zcela nevyléčené jsem nekomentovala.

Štěně dle toho co píše zadavatelka je zcela normálních podmínek. Ano nezabráním aby je dávali pryč tak brzy, ale nebudu je v tom podporovat. A určitě se dá sehnat voříšek, kterému je 8 týdnů.

Honem beru druhé štěně. Já ? Já osobně jsem chtěla štěně později. Jak z finančních důvodů, tak z důvodu, že stačí mít psa pro Amy později.

Amy je sice zcela nevyléčená, ale zatím nemá s Májou žádný kontakt. Amy běhá venku a Mája je doma. Pokud je Amy uvnitř, stejně je k sobě nepustíme. Jednou se očuchali, aby o sobě věděli, toť vše.

Přítel a jeho máma chtěli tohoto psa. Naskytla se příležitost, tak ho vzali. Chovatelé měli poměrně malý byt a štěňátka byla v ohrádce. Možná proto byl důvod, proč je dávali pryč. Nejspíš také, aby si na ně tolik nezvykli. Už tak to pro ně bylo těžké. Nevím jejich důvody.

Bellinka1

19.6.2017 12:25
Bellinka1

XXX.XXX.62.204

Má přípandě mokrý zadek když leží a pak se zvedne? Nekape to z ní i když si hraje/chodí?

19.6.2017 12:38
Shiniee

XXX.XXX.211.194

Bellinka1 napsal(a):
Má přípandě mokrý zadek když leží a pak se zvedne? Nekape to z ní i když si hraje/chodí?

Nemá a nic takového se neděje

Elmo

19.6.2017 15:30
Elmo

XXX.XXX.11.1

Potom se voklepe a bude v pohodě.

19.6.2017 15:48
Shiniee

XXX.XXX.211.194

Elmo napsal(a):
Potom se voklepe a bude v pohodě.

No teď se vyčůrala uplně normálně. Teď si spíš říkám, jestli to jen pořádně ještě neumí. Že tlačí, ale vlastně už nemá co. Teď měla zase loužičku.

sh

19.6.2017 20:22
sh

XXX.XXX.136.75

A me se strasne libi to spojeni "krizenec labradora a retrivra" . (to tak krasne dokresluje nezajem/nechut/lenost pripravit se, zjistit si, nastudovat si... tolik lidi si poridi zivou bytost a az pak resi co s ni a co je zac)
Opravdu muze predcasny odber za zdravotni problemy, ten mlady organismus je mene odolny vuci stresu.

jolyha

19.6.2017 21:45
jolyha

XXX.XXX.229.101

sh napsal(a):
A me se strasne libi to spojeni "krizenec labradora a retrivra" . (to tak krasne dokresluje nezajem/nechut/lenost pripravit se, zjistit si, nastudovat si... tolik lidi si poridi zivou bytost a az pak resi co s ni a co je zac)
Opravdu muze predcasny odber za zdravotni problemy, ten mlady organismus je mene odolny vuci stresu.

Ale to jsou prostě jen "lidové názvy". Stejně, jako se v běžné české mluvě "vlčákem" myslí NO, tak labradorský retrívr je zkrátka "labrador" a zlatý retrívr je "retrívr", případně "zlaťák". Kovaní kynologové se nad tím podivují, běžnéu člověku to příjde jako že "úplně jasný, ne?" Stejně jako když běžný smrtelník řekne "doga", vždy tím myslí dogu německou, ne argentinu atd.

Ale jinak zánět močových cest u štěnte bych asi s brzkým odběrem nespojovalůa, každopádně to chce pořádně zaléčit, aby nezůstaly následky.

8.7.2017 10:18
Shiniee

XXX.XXX.211.194

Tak všem, kteří do mě měli potřebu rýpat. Všechna štěňata prý měla zánět močových cest. Jelikož jsem s chovatelkou stále v kontaktu. Sama mě na to raději upozornila.
Jak tu zde někteří píšete, že je to velice brzo a jsem nezodpovědná. Stav štěněte za dřívější odběr opravdu nemohl.
Mája je naopak už zdravá. Dostala antibiotika tak na 5 dní a zánět jí zmizel. Momentálně je zdravá, běhá, spokojená, krásně roste.

Takže dřív než začnete lidi soudit, tak si o nich zjistěte více informací. To že mě tu odsuzujete, je celkem urážlivé..

8.7.2017 10:48
rapotacka11

XXX.XXX.32.79

Tak to jó, to je tedy v cajku .

Kde je měla ta expertka uskladněný ?
V chladném sklepení ?

8.7.2017 11:29
scylla

XXX.XXX.150.32

Shiniee napsal(a):
Tak všem, kteří do mě měli potřebu rýpat. Všechna štěňata prý měla zánět močových cest. Jelikož jsem s chovatelkou stále v kontaktu. Sama mě na to raději upozornila.
Jak tu zde někteří píšete, že je to velice brzo a jsem nezodpovědná. Stav štěněte za dřívější odběr opravdu nemohl.
Mája je naopak už zdravá. Dostala antibiotika tak na 5 dní a zánět jí zmizel. Momentálně je zdravá, běhá, spokojená, krásně roste.

Takže dřív než začnete lidi soudit, tak si o nich zjistěte více informací. To že mě tu odsuzujete, je celkem urážlivé..

Neříkejte takovému člověku chovatel, když prodává nemocná štěňata v tomto věku.

8.7.2017 11:43
Shiniee

XXX.XXX.211.194

rapotacka11 napsal(a):
Tak to jó, to je tedy v cajku .

Kde je měla ta expertka uskladněný ?
V chladném sklepení ?

To rozhodně ne. Byli normálně ve vytepleném, čistém bytě.

8.7.2017 11:58
Shiniee

XXX.XXX.211.194

scylla napsal(a):
Neříkejte takovému člověku chovatel, když prodává nemocná štěňata v tomto věku.

Tak všimli si toho teprv až když měli poslední 2 a pořád si jim sedali. Pak s těmi 2 šli na kontrolu a zjistili zánět, proto radši napsala všem, kteří měli jejich štěňata, aby raději zašli na veterinu.

Ale když Vás to tak uráží, tak budeme říkat třeba, jistý pár, .. každopádně tímto moje debata s Vámi končí. Řešíte něco, co vlastně ani není Váš problém a takových případy je nespočetno, kdyby jste se měli s*át do každého takového, tak Vám div huba neupadne.. mě ale urážet nebudete.
Pardón, že už jsem vulgárnější, ale opravdu tyto řeči jdou mimo můj dotaz. Čím toho chcete docílit ? Abych jí psa vrátila ? Nebo ho vyhodila na ulici s tím, že to byl vlastně nemocný pes ? Nebo jí šla jednu vrazit, že udělala chybu ?

Zánět, který měla a měli i ostatní byl poměrně maličký. Ale kdyby ten pes žil v tak špatných podmínkách, myslím si, že by byl na tom teď špatně.. ale průjem nemá, nezvrací, pije, žere, hraje, štěká, vítá a veterinář po prohlídnutí řekl, že je v pořádku, tak pak nevidím absolutní právo tu paní a jejího přítele obviňovat. Kvůli tomu, že dali štěnata pryč v tom úplně prvním možném termínu je špatná ? Kdyby to bylo jak říkáte, zbaví se jich sotva měsíčních ;).

8.7.2017 12:04
scylla

XXX.XXX.150.32

Shiniee napsal(a):
Tak všimli si toho teprv až když měli poslední 2 a pořád si jim sedali. Pak s těmi 2 šli na kontrolu a zjistili zánět, proto radši napsala všem, kteří měli jejich štěňata, aby raději zašli na veterinu.

Ale když Vás to tak uráží, tak budeme říkat třeba, jistý pár, .. každopádně tímto moje debata s Vámi končí. Řešíte něco, co vlastně ani není Váš problém a takových případy je nespočetno, kdyby jste se měli s*át do každého takového, tak Vám div huba neupadne.. mě ale urážet nebudete.
Pardón, že už jsem vulgárnější, ale opravdu tyto řeči jdou mimo můj dotaz. Čím toho chcete docílit ? Abych jí psa vrátila ? Nebo ho vyhodila na ulici s tím, že to byl vlastně nemocný pes ? Nebo jí šla jednu vrazit, že udělala chybu ?

Zánět, který měla a měli i ostatní byl poměrně maličký. Ale kdyby ten pes žil v tak špatných podmínkách, myslím si, že by byl na tom teď špatně.. ale průjem nemá, nezvrací, pije, žere, hraje, štěká, vítá a veterinář po prohlídnutí řekl, že je v pořádku, tak pak nevidím absolutní právo tu paní a jejího přítele obviňovat. Kvůli tomu, že dali štěnata pryč v tom úplně prvním možném termínu je špatná ? Kdyby to bylo jak říkáte, zbaví se jich sotva měsíčních ;).

Abyste přestala hájit množitele, abyste se trošku naučila něco psech a jejich chovu, zdraví a potřebách a hlavně - abyste se zamyslela, ale jak vidím, je to zbytečné. Váš pes to s vámi nebude mít vůbec jednoduché. Přeji hezký zbytek víkendu.

8.7.2017 12:10
rapotacka11

XXX.XXX.32.79

Jakej pes ?
Má hned raději dva.

8.7.2017 12:16
Shiniee

XXX.XXX.211.194

scylla napsal(a):
Abyste přestala hájit množitele, abyste se trošku naučila něco psech a jejich chovu, zdraví a potřebách a hlavně - abyste se zamyslela, ale jak vidím, je to zbytečné. Váš pes to s vámi nebude mít vůbec jednoduché. Přeji hezký zbytek víkendu.

Jo tak množitele, to jste viděla video Sáry Holanové ? . Musím se smát, toto už je opravdu ubohost.
Ano, moji oba pejskové děsně trpí... máte pravdu.. .

Myslím si, že kolem psů se pohybuji dost dlouho, abych je trošku znala. Jak říkám, odsuzovat člověka, když mě ani v životě neviděl.. to je na léčbu Ale Vaši narážku si k srdci nevezmu, nemáte pravdu a tímto se s Vámi loučím - jestli předemnou chcete spasit svět, napište mi a klidně se přijeďte na pejsky podívat, pak uvidíme kdo tu je za toho špatného

*Zdraví silně trpící psi*.

8.7.2017 12:18
Shiniee

XXX.XXX.211.194

rapotacka11 napsal(a):
Jakej pes ?
Má hned raději dva.

Vás raději už nekomentuji

8.7.2017 12:34
Iliena

XXX.XXX.2.252

scylla napsal(a):

Je to bohužel zbytečné, ale znáte to, pro pravdu se každý zlobí. Zavadatelka nám to krásně předvádí.

8.7.2017 12:35
scylla

XXX.XXX.150.32

Iliena napsal(a):
Je to bohužel zbytečné, ale znáte to, pro pravdu se každý zlobí. Zavadatelka nám to krásně předvádí.

Jestli při výchově psů bude tak zaslepená bude tak agresivní, jak předvádí tady, je mi těch psů skoro líto.

8.7.2017 12:37
Shiniee

XXX.XXX.211.194

Iliena napsal(a):

Ale já se vůbec nezlobím, kvůli řečím o tom, jak je od množitele, ale hlavně hlavně kvůli kecům o tom, jak se neumím postarat o psa, jak psi, které mám jsou v hrozných podmínkách apod.

Vás by toto snad nenaštvalo? Nebo minimálně aspoň neurazilo ? Já mám nějakou důstojnost a tohle si líbit nenechám :).

8.7.2017 12:38
Iliena

XXX.XXX.2.252

scylla napsal(a):
Jestli při výchově psů bude tak zaslepená bude tak agresivní, jak předvádí tady, je mi těch psů skoro líto.

No bude to asi "zajímavé" až budou obě fenky v pubertě

8.7.2017 12:39
Shiniee

XXX.XXX.211.194

scylla napsal(a):

Já a agresivní? A dost, tohle už přechází všechny meze..

8.7.2017 12:43
Iliena

XXX.XXX.2.252

Shiniee napsal(a):
Ale já se vůbec nezlobím, kvůli řečím o tom, jak je od množitele, ale hlavně hlavně kvůli kecům o tom, jak se neumím postarat o psa, jak psi, které mám jsou v hrozných podmínkách apod.

Vás by toto snad nenaštvalo? Nebo minimálně aspoň neurazilo ? Já mám nějakou důstojnost a tohle si líbit nenechám :).

Ale vy se zlobíte pro pravdu. To že měla štěňata zánět močových cest mi tedy přijde podivné, prostě je měli v průvanu nebo bůhví kde. A hlavně, přišli na to kdy? V šesti týdnech. Takže kdyby je dávali pryč až když měli, šla by štěňata k novým majitelům už vyléčená, že...

8.7.2017 12:44
Shiniee

XXX.XXX.211.194

Končím tuto debatu.. jasně napíši, že pes už problémy nemá a stále budete řešit to samé dokolečka, odkud ten pes je. Blbé kecy, že ti psi jsou chudáci a podobně je opravdu odporné.. měli by jste se nad sebou zamyslet..
Vy tu říkáte, že jsem agresivní, ale na tak odporné lidi, co tu píší takový nesmysl, se reagovat nedá.

Sbohem. Je mi z vás zle.

Iliena

XXX.XXX.2.252

Shiniee napsal(a):
Já a agresivní? A dost, tohle už přechází všechny meze..

Vy jste tu sprostá, ne my.

Andrýsek3

XXX.XXX.212.56

Pěkný páreček, štěně asi haskounka a cosi retrívrovitého. Nudit se nebudete. Pak dejte vědět, jak dopadli. Ono není vůbec nic dobrého na tom, vzít si měsíční štěně, následky uvidíte třeba později, nebo třeba vůbec, ale nezlobte se pro pravdu.

8.7.2017 12:45
Iliena

XXX.XXX.2.252

Shiniee napsal(a):
Končím tuto debatu.. jasně napíši, že pes už problémy nemá a stále budete řešit to samé dokolečka, odkud ten pes je. Blbé kecy, že ti psi jsou chudáci a podobně je opravdu odporné.. měli by jste se nad sebou zamyslet..
Vy tu říkáte, že jsem agresivní, ale na tak odporné lidi, co tu píší takový nesmysl, se reagovat nedá.

Sbohem. Je mi z vás zle.

Hezký den

9.11.2017 09:00
Shiniee

XXX.XXX.211.228

Andrýsek3 napsal(a):
Pěkný páreček, štěně asi haskounka a cosi retrívrovitého. Nudit se nebudete. Pak dejte vědět, jak dopadli. Ono není vůbec nic dobrého na tom, vzít si měsíční štěně, následky uvidíte třeba později, nebo třeba vůbec, ale nezlobte se pro pravdu.

, Pak dejte vědět, jak dopadli,

Maya už je naprosto zdravá. Dostala antibiotika jestli na 3 dny nebo týden ? Nevzpomenu si teď přesně a zánět byl pryč. Od té doby žádné problémy neměla a nemá.

Co tu byl dotaz na Amy, nevím jestli jsem odpovídala - ta je též v pořádku. Byla na vyšetření, co se toho týče a vše měla v pořádku. Průjem ji také zmizel.

Takže když to shrnu, máme dva krásné, hravé, spokojené a hlavně zdravé pejsky !

Vím, že mě to neomlouvá, ale chci se tu omluvit všem, na které jsem tu byla nepříjemná. Ono, když zjistíte, že Vaši pejsci jsou nemocní, tak to poslední co chcete slyšet je, jakou jste udělala chybu, jak podporuju množitele a neumím se o své pejsky postarat. Tak jsem trošičku vybuchla no , ve spousty věcech jste pravdu měli, ale není to přeci důvod říkat, že se neumím o pejsky postarat a podobně.

Ano, chybu jsem udělala a do budoucna, až si budu chtít pořídit dalšího huskyho, budu koukat jen na psa s pp. Už abych aspoň věděla, že je to opravdu ten pes, za kterého ho považuji a hlavně to dál nepokračovalo. Ale také díky té chybě mám doma dva úžasné pejsky, díky bohu bez zdravotních problémů, a už bych je nikdy nedala zpět.

Přidejte reakci

Přidat smajlík