Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Pepaborec

20.6.2017 08:07
Pepaborec

XXX.XXX.128.19

Dobry den nekdo zkusenosti s blechami u 3 mesicniho stenete civavy? jinak zdrava, fena. U veta dostala pipetu a pote tabletu a lepsi ale uz nas to trapi skoro mesic a jeste vypadavaj chlupy ze vet rikal ze ma alergicke reakce na blechy proto to chceme resit radikalne. Nachazime uz vyschle blechy v srsti ale take jeste par zivych. Byla privezela uz bohuzel s blechami. Vystrikali jsme i prostredi a hracky a vyprali nad 60°.. jak mame postupovat dal? včera jsme ji i koupali ale večer jsme zase na ní jednu našli.. bohužel jsme i zjistili že má blechy od ní už i nás králík ale našli jsme pouze jednu. jak dál postupovat a máme zvířata nějak oddělit? napadlo mě dát injekci králíkovi a odvést k mamce, a tady to opět znovu vytsříkat vytřít vyprat věci její vykoupat jí a dát ji tabletku. nejvíce mě udivuje, že ať se ptám kohokoli zbavý se blech do týdne po jedné injekci, my už se trápíme měsíc.

20.6.2017 08:29
Tedysek

XXX.XXX.11.22

Já jednou likvidovala blechy 3 měsíce. Chce to trpělivost a furt dokola vše vystrikat, vypral, vyluxovat a zas dokola. Ty mrchy se drží vside a na psa se chodí jen krmit.

Pepaborec

20.6.2017 08:34
Pepaborec

XXX.XXX.128.19

Dobře děkuji.. právě trpělivost je nejhorší ne že bychom byli líní, spíš už se jich chcem zbavit a oddychnout si.. člověk pořád přemýšlí nad blechami.. ale děkuji. a s těmi zvířaty, rozdělit?

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.6.2017 08:37
Uživatel s deaktivovaným účtem

Pepaborec napsal(a):
Dobry den nekdo zkusenosti s blechami u 3 mesicniho stenete civavy? jinak zdrava, fena. U veta dostala pipetu a pote tabletu a lepsi ale uz nas to trapi skoro mesic a jeste vypadavaj chlupy ze vet rikal ze ma alergicke reakce na blechy proto to chceme resit radikalne. Nachazime uz vyschle blechy v srsti ale take jeste par zivych. Byla privezela uz bohuzel s blechami. Vystrikali jsme i prostredi a hracky a vyprali nad 60°.. jak mame postupovat dal? včera jsme ji i koupali ale večer jsme zase na ní jednu našli.. bohužel jsme i zjistili že má blechy od ní už i nás králík ale našli jsme pouze jednu. jak dál postupovat a máme zvířata nějak oddělit? napadlo mě dát injekci králíkovi a odvést k mamce, a tady to opět znovu vytsříkat vytřít vyprat věci její vykoupat jí a dát ji tabletku. nejvíce mě udivuje, že ať se ptám kohokoli zbavý se blech do týdne po jedné injekci, my už se trápíme měsíc.

Dejte stronghold čivavě i králíkovi a bude klid.

20.6.2017 12:23
hanula

XXX.XXX.106.29

Stará dobrá rada je do pelíšku dát ořechové listí.

Elmo

21.6.2017 15:09
Elmo

XXX.XXX.11.1

Fyrpryst - Frontline TRIACT.

Přidejte reakci

Přidat smajlík