Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18
Ahojte
co si takhle dát trochu něco na odlehčenou a posílat fotky psích důchodců... takové ty spokojené prošedivělé hubičky
naša bábuša už v 10 letech šedivý a já se na ni nemůžu vynadívat, jak jí ten šedivý šňupík strašně sluší mrkala jsem na googlu na fotky starých psů a mají neskutečné kouzlo. ráda se mrknu na vaše psí dědečky a babičky a když k nim napíšete kolik je jim let, a klidně i nějaký příběh, tak by to bylo super.
Krásný den přeji.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ahojte
co si takhle dát trochu něco na odlehčenou a posílat fotky psích důchodců... takové ty spokojené prošedivělé hubičky
naša bábuša už v 10 letech šedivý a já se na ni nemůžu vynadívat, jak jí ten šedivý šňupík strašně sluší mrkala jsem na googlu na fotky starých psů a mají neskutečné kouzlo. ráda se mrknu na vaše psí dědečky a babičky a když k nim napíšete kolik je jim let, a klidně i nějaký příběh, tak by to bylo super.
Krásný den přeji.
Omlouvám se, ale musím si rýpnout to je nějaká úchylka ne?!? Ve mně teda šedivý pejsek vždycky vyvolá smutek a při každém pohledu mi vytane na mysl...kolik ještě? Tady fotka naší háravky sousedky(už myslím konečně dohárala).
Uživatel s deaktivovaným účtem

Já až tak za dva roky, teď máme kategorii "ještě-ne-důchodce" (psovi je 9-10) :D.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.6
lesnížínka
napsal(a):
Omlouvám se, ale musím si rýpnout to je nějaká úchylka ne?!? Ve mně teda šedivý pejsek vždycky vyvolá smutek a při každém pohledu mi vytane na mysl...kolik ještě? Tady fotka naší háravky sousedky(už myslím konečně dohárala).
To není úchylka já jen že prostě všichni furt štěňátka, a mladí psi a ti důchodci jsou už pak tak chudáci odstrkovaní...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.6
Huskyjanina
napsal(a):
Foceno dneska na luskách...v sobotu čerstvých 14 let
Týýý jo vypadá tak na 2 roky a ne na 14
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.6
Tak tady tohle byl náš první boxík, Framina, dožila se krásných 12 let kysance v očích odpusťte...potom jí ty oči tekly pořád, a prostě mě nenapadlo jí ty oči utřít...

Huskyjanina
napsal(a):
Foceno dneska na luskách...v sobotu čerstvých 14 let
Mooooc krásný.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.6
A tady je druhý boxík co si pak koupili rodiče Ute... ta už je taky za duhovým mostem, ale taky to bylo pěkný třestiprdlo
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.6
A tady z našeho klanu nejkrásnější, nejvoňavější a samozřejmě nejchytřejší Aťula, za měsíc oslaví 10 let

13 a půl... boule pod krkem odstraněna 14dní od focení, za 11měsíců odešla...

Šedivý byl celý život ( tedy skoro celý život - narodil se černý, jako všichni pepřáci ). Na fotce 15 a kousek.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18
Super fotky, z těch očí září krásné psí moudra!
Leeee

XXX.XXX.79.50
Sice to ještě důchodkyně není, ale čumák jí šedivý už snad od prvního línání...nyní necelých 7 let.
Leeee

XXX.XXX.79.50
Atheira
napsal(a):
Ještě že to není člověk, to by vám jako taková normální čtyřicátnice asi dala.
Však také píšu, že to ještě důchodkyně není i když si to občas kolemjdoucí kvůli tomu čumáku myslí...
Taky máme zatím jen skorodůchodce, i když podle veta už je to prej dědek. V každým případě on si s tím hlavu neláme a je to pořád stejný paličatý potrhlo jako "za mlada", i když už nějaký ten rok říkáme, že přece jen dostal trochu rozum. A kolemjdoucí ho mají pořád za štěně. Už devět let. Zatím ani nešediví. Jednotlivé bílé chlupy mu našla teprve nedávno a zatím bych je spočítala na prstech jedné ruky. Snad mu to ještě nějakou dobu vydrží, i když zdraví nemá nejlepší.
lesnížínka
napsal(a):
Kráááásnááá A fakt vypadá výborně, gratuluju Worka taky, ale tomu je tedy, jen" devět a už celkem špatně chodí. Nechci ho vidět ve 14...jestli vůbec dožije (mě se tu taky většinou fotky točí ).
Díky, doufám, že tady se mnou ještě aspoň dva roky bude. Ono většina mých psů se dožila kolem 15 a jeden byl 17letej. Haskouni jsou holt držáci
I když už není mezi námi, musím sem hodit fotku, tuhle jedinou mám u sebe v PC, typickej vesnicek voříšek Míša, kterej se mnou vyrůstal, nikdy neuměl žádnej povel, běhal si po dědině, jak bylo dříve zvykem, doprovázel nás na autobus, chodil sám přes přechod, celý život byl zdravej a oklepal se i když ho srazilo auto (asi běžel za nějakou samici) :-D.
Tato fotka je pár dní před smrtí, i když nemohl chodit, stejně se před ten dům došoural, dožil se krásných 17let. Taková menší vzpomínka na něj, díky tomuto vláknu
Toby x pražského krysaříka 15 let (zrzavý) a druhé foto Ketty nedožitých 24 let (je to dva roky co mi umřela ) poslední foto ještě spolu.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18
Lorie161
napsal(a):
I když už není mezi námi, musím sem hodit fotku, tuhle jedinou mám u sebe v PC, typickej vesnicek voříšek Míša, kterej se mnou vyrůstal, nikdy neuměl žádnej povel, běhal si po dědině, jak bylo dříve zvykem, doprovázel nás na autobus, chodil sám přes přechod, celý život byl zdravej a oklepal se i když ho srazilo auto (asi běžel za nějakou samici) :-D.
Tato fotka je pár dní před smrtí, i když nemohl chodit, stejně se před ten dům došoural, dožil se krásných 17let. Taková menší vzpomínka na něj, díky tomuto vláknu
Krásný chlupáč...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18
nehezacka
napsal(a):
Toby x pražského krysaříka 15 let (zrzavý) a druhé foto Ketty nedožitých 24 let (je to dva roky co mi umřela ) poslední foto ještě spolu.
24 let? to už byla aji zapsaná v knize rekordů ne?
Vždycky, když vleze do vody, asi ztratí pojem o tom, že už mu za kratičkou chvilku bude dvanáct a nemá z daleka tolik energie, co dřív. Jakmile jde o koupání, je jí vždycky dost.
Naše 11 tiletá Baruška- i když prodělala před dvěmi lety těžkou anaplazmozu po kousnutí klíštětem a musí denně brát léky, je stále čiloučká a ze všech našich jezevčíku nejmazanější.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.6
Nase placata babca... vek nevime, je adoptovana. U nas od 13.2.2010, tehdy inzerovana jako 2-3 leta.
Zlatíčko naše milované.
V srpnu bude mit novou psi 5 letou kámošku, tak jsem zvědavá, jak si holky padnou do oka .
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.6
Jeeee funínek já miluji chrochtající psy!