Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

co s tím

27.6.2017 20:10
co s tím

XXX.XXX.148.184

Zdravím, jdu si pro radu, mám NO psa 10let, poslední dobou sní minimum jídla a když už něco sní, po pár minutách to vyhodí ven. Vím, že už od něj nemůžu čekat mladistvé skotačení, ale přijde mi že ve směs jen polehuje.Dost i zhubl, což už jsem řešila s veterinářkou cca 3týdny zpět, bylo mi řečeno že je to už bohužel věkem, začal dle veterinářky ztrácet svalovou hmotu a to ještě dva roky zpátky byl nadherný, mohutný, budil respekt, teď když se na něj podívám bych na něm nejspíš vyprala ponožky a to za ty dva roky zhubl pouhých 5kg ...ale to zvracení jídla se mi nelíbí, může to být tím teplem, nebo může mít něco se žaludkem? Mám jít zase na veterinu?Jsem s toho nešťastná ...

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.6.2017 20:18

Ano, jděte na veterinu a pořádně vyšetřit.10 let je u NO už docela věk, ale to neznamená, že vás vet s takovým vážným problémem pošle domů s tím, že pes je prostě starý. Takže určitě zajděte jinam.

co s tím

27.6.2017 20:23
co s tím

XXX.XXX.148.184

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ano, jděte na veterinu a pořádně vyšetřit.10 let je u NO už docela věk, ale to neznamená, že vás vet s takovým vážným problémem pošle domů s tím, že pes je prostě starý. Takže určitě zajděte jinam.

To jsme řešily že se tak nějak "propadl", začaly mu vykukovat žebra , do teď bylo vše v pořádku.

27.6.2017 22:30
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Podle popisu bych od stolu řekla: selhávání ledvin. Může to být samozřejmě tisíc jiných hnusných nemocí, ale...Dělala základní rozbory moči a krve?

27.6.2017 22:53

lesnížínka napsal(a):
Podle popisu bych od stolu řekla: selhávání ledvin. Může to být samozřejmě tisíc jiných hnusných nemocí, ale...Dělala základní rozbory moči a krve?

Nejen ledviny umí zvracení. pes má také játra a na každým orgánu může být nádor. prostě chce to řešit a pravděpodobně člověk najde nějakou čertovinu.

co s tím

27.6.2017 22:56
co s tím

XXX.XXX.148.184

lesnížínka napsal(a):

O ou, to mi teda nezní moc hezky ..a ne, bohužel mu nedělala žádné odběry, nebyl k tomu vážnější důvod ..

co s tím

27.6.2017 22:58
co s tím

XXX.XXX.148.184

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Nejen ledviny umí zvracení. pes má také játra a na každým orgánu může být nádor. prostě chce to řešit a pravděpodobně člověk najde nějakou čertovinu.

Ach jo, se s toho zblázním..nic nic a teď najednou toto ... ráno hned volám doktorce a domluvím s ní co a jak..moc děkuji za všechny informace..

27.6.2017 23:20
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

co s tím napsal(a):
Ach jo, se s toho zblázním..nic nic a teď najednou toto ... ráno hned volám doktorce a domluvím s ní co a jak..moc děkuji za všechny informace..

No, nám když onemocněl pes a očividně nemocný na první pohled byl, byla první otázka, jestli zvrací. Ano, veta hned napadly ledviny či játra, u něj to byla ta játra.

28.6.2017 05:38

Když veterinářce nepřijde divný, že pes v tomhle věku výrazně zhubnul, a nenavrhne ani vyšetření krve, raději bych změnila veterinu.

28.6.2017 06:12
scylla

XXX.XXX.150.32

co s tím napsal(a):

Volejte jiné doktorce, která bude přemýšlet a udělá potřebná vyšetření, k té vaší už bych fakt nešla.

28.6.2017 10:00
jazzinka

XXX.XXX.41.2

V 10 letech hubnutí a únava u ČSV znamenalo problém se štítkou, na lékách se pes srovnal a další 3 roky vydržel v kondici (rozhodně tedy nezhubl 5 kg, to už bych to řešila mnohem dřív). Následné zvracení v téměř 14 letech byl nádor na játrech, ale to už byla bohužel konečná. U vás bych to tipla na ledviny. Neudělat ani krev mi teda od vetky taky přijde hodně lajdácké.

co s tim

8.7.2017 22:23
co s tim

XXX.XXX.148.184

Takže jsme svůj boj po týdnu a půl prohrály ..Byly to ledviny a dnes už to vzdal, bohužel jsme ho museli nechat uspat ...

9.7.2017 12:21
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

co s tim napsal(a):
Takže jsme svůj boj po týdnu a půl prohrály ..Byly to ledviny a dnes už to vzdal, bohužel jsme ho museli nechat uspat ...

Ono se s tím, ale opravdu nedá nic dělat, váš pejsek měl už i věk. Poslední dobou umírají psi 4-6letí na tuhle diagnozu. Je mi to moc líto, držte se...

co s tim

9.7.2017 14:24
co s tim

XXX.XXX.148.184

Pan doktor říkal že to může postihnout i štěně ..
Doufám, že už mu je prdélce lépe i když nám hrozně chybí ...
Navíc nevím co si o naší "doktorce" myslet když to nerozpoznala i přez mou výtku že zhubl..dle pana doktora mu měla okamžitě vzít krev a i když je to neléčitelné věděli bychom hned na čem jsme..
Všem moc děkuji za rady i když už nám pomoci nebylo ... Hezký den ...

Šuli

12.1.2022 21:56
Šuli

XXX.XXX.240.128

Přidejte reakci

Přidat smajlík