Dobrý den
chtěla bych jít se svým chlupáčem na agi závody a zkoušky...
Ale nevím jestli může být tenhle vykonostný prukaz i na agi
Máme v něm zapsanou zkoušku ZZO ale nevím jestli na agi není potřeba mít ten jejich průkaz :)
Doufám že chápete jak to myslím
bbejliskáček
napsal(a):
Dobrý den
chtěla bych jít se svým chlupáčem na agi závody a zkoušky...
Ale nevím jestli může být tenhle vykonostný prukaz i na agi
Máme v něm zapsanou zkoušku ZZO ale nevím jestli na agi není potřeba mít ten jejich průkaz :)
Doufám že chápete jak to myslím
Je potřeba jiný průkaz, Ten vydá KAČR (Klub agility ČR) a vydání stojí myslím 100, -.
Dobrý den,
mám dotaz trochu mimo téma, ale doufám, že mi tady taky poradíte. Pohybuju se jen v lovecké kynologii. Teď jsem byla nahlodána kamarádkou (ale ta to taky neví), že bych na podzim udělala s fenou ohaře výkonnostní zkoušky (pořádá to kousek Boxer klub), potvrzení o vykonané zkoušce můžu mít potvrzené v PP (vydané ČMKJ) a nebo musím mít takovouto průkazku a být členem ČKS? Děkuji moc.
Elikk

XXX.XXX.26.166
polárka.15
napsal(a):
Dobrý den,
mám dotaz trochu mimo téma, ale doufám, že mi tady taky poradíte. Pohybuju se jen v lovecké kynologii. Teď jsem byla nahlodána kamarádkou (ale ta to taky neví), že bych na podzim udělala s fenou ohaře výkonnostní zkoušky (pořádá to kousek Boxer klub), potvrzení o vykonané zkoušce můžu mít potvrzené v PP (vydané ČMKJ) a nebo musím mít takovouto průkazku a být členem ČKS? Děkuji moc.
Staci do PP plus dostanes zaznam o vykonane zkoušce, nepotrebujes vykonnostku.
Elikk

XXX.XXX.26.166
polárka.15
napsal(a):
A musím být v nějakém klubu nebo ne? Jsem jen v klubu chovatelů mého plemene. Např. u loveckých zkoušek je výhoda být v ČMMJ.
Musí byt clenstvi u CMKU.
CKS je taky "jen" clenem" CMKU tak jako ČMMJ.
a ty mas ještě navíc clenstvi v chovatelskem klubu ( taky člen CMKU).
Elikk

XXX.XXX.26.166
A ted ctu pravidla a mozna ani vubec zadne clenstvi není třeba...
elikk

XXX.XXX.55.105
Jj. spletla. omlouvam se.