Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Novinka

25.7.2017 22:02
Novinka

XXX.XXX.101.82

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je lepší kryt papírovou fenku(26 kg) papírovým psem (51 kg) když mají tak velký váhový rozdíl (nemám se svou fenou chovnost a pes ji taky nema, tudíž by byla štěňata bez PP a to by bylo proti pravidlům...v kupní smlouvě bylo napsáno že může mít jenom papiraky)? Bojím se že tak velká štěňata když je pes tak velký oproti ní neporodí... Nebo by bylo lepší mít papírová štěňata a udělat s mojí fenkou chovnost...? Děkuji za odpovědi...

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.7.2017 22:18

Novinka

25.7.2017 22:46
Novinka

XXX.XXX.101.82

Co tím myslíte? Já troll nejsem, jen mám otázku.

26.7.2017 06:48
scylla

XXX.XXX.150.32

Novinka napsal(a):
Co tím myslíte? Já troll nejsem, jen mám otázku.

Nejlepší je nekrýt fenu vůbec, protože psů je na světě víc než domovů.

Neregistrovaný uživatel

26.7.2017 06:53
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.6

Už jen představa že po feně skáče jednou tak těžký pes je fakt hrozná... chudák fena, její, páteř, klouby, kyčle...

26.7.2017 10:10
lavacca

XXX.XXX.32.241

Novinka napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je lepší kryt papírovou fenku(26 kg) papírovým psem (51 kg) když mají tak velký váhový rozdíl (nemám se svou fenou chovnost a pes ji taky nema, tudíž by byla štěňata bez PP a to by bylo proti pravidlům...v kupní smlouvě bylo napsáno že může mít jenom papiraky)? Bojím se že tak velká štěňata když je pes tak velký oproti ní neporodí... Nebo by bylo lepší mít papírová štěňata a udělat s mojí fenkou chovnost...? Děkuji za odpovědi...

Vzdyt to snad nemuze byt ani stejne plemeno, kdyz maji tak obrovsky vahovy rozdil, ne ?!? Pak by to nebyli jen psi bez PP, ale primo krizenci...

Pokud chcete od feny stenata a je fena zdrava ( jaka vysetreni ma za sebou?), tak ji zkuste uchovnit. Kdyz to nevyjde, nemnozte na ni. Tech psu bez PP a vorisku beha po svete tolika..nac pridelavat dalsi. Smysl ma chov s PP s nejakym cilem ( zlepšení typu, apod.). Nikdo ani netvrdi, ze kdyz vam fenu uchovni, musi ta stenata mit...

26.7.2017 11:17
Boxer007

XXX.XXX.101.82

lavacca napsal(a):
Vzdyt to snad nemuze byt ani stejne plemeno, kdyz maji tak obrovsky vahovy rozdil, ne ?!? Pak by to nebyli jen psi bez PP, ale primo krizenci...

Pokud chcete od feny stenata a je fena zdrava ( jaka vysetreni ma za sebou?), tak ji zkuste uchovnit. Kdyz to nevyjde, nemnozte na ni. Tech psu bez PP a vorisku beha po svete tolika..nac pridelavat dalsi. Smysl ma chov s PP s nejakym cilem ( zlepšení typu, apod.). Nikdo ani netvrdi, ze kdyz vam fenu uchovni, musi ta stenata mit...

Dnes ji jdu objednávat na spondylozu, a další vyšetření. Fena je boxer s PP menšího vzrůstu a pes je boxer s PP který je fakticky​ obrovský...

26.7.2017 11:19
kiko

XXX.XXX.168.91

A vám to nepřijde nefér vůči chovateli feny?

26.7.2017 11:21
Boxer007

XXX.XXX.101.82

kiko napsal(a):
A vám to nepřijde nefér vůči chovateli feny?

Teď už ano.

26.7.2017 11:24
Boxer007

XXX.XXX.101.82

Co je potřeba pro uchovnění za vyšetření a rentgeny?

26.7.2017 11:27
kiko

XXX.XXX.168.91

Aspoň, že tak.Pokud si chovatel dá do smlouvy, že majitel smí krýt pouze řádně uchovněné feny/psy, tak mu evidentně ma chovu záleží a od takového chovatele si beru štěně s tím, že jsem schopna a ochotna dodržet jeho podmínky a nebudu za 2 roky vymýšlet kraviny v podobě štěňat bez PP.

Elikk

26.7.2017 11:28
Elikk

XXX.XXX.26.165

Boxer007 napsal(a):
Dnes ji jdu objednávat na spondylozu, a další vyšetření. Fena je boxer s PP menšího vzrůstu a pes je boxer s PP který je fakticky​ obrovský...

Boxer a 51kg? neverim :-D.

26.7.2017 11:32
macomb

XXX.XXX.200.139

Jinak ještě ohledně uchovnění...pokud budete mít uchovněnou fenu a necháte jí obskočit neuchovněným psem tak štěňata budou stejně bez PP.

Elikk

26.7.2017 11:34
Elikk

XXX.XXX.26.165

Boxer007 napsal(a):
Co je potřeba pro uchovnění za vyšetření a rentgeny?

Zkouska chovnosti, vystava a spondylka.

26.7.2017 12:27
lavacca

XXX.XXX.32.241

Boxer007 napsal(a):

Boxer a 51 kg ?!? :O To mi nerikejte...mame boxera doma, neni zadny drobek a ma nejakych 37 kg.

26.7.2017 13:00
Andrýsek3

XXX.XXX.171.68

Vždyť to je pořád ta samá fena s tou alergií na všechno. Bože.
Nechte tu fenu žít, štěňata nepotřebuje, má alergie na všechno a neuchovníte ji, tak ty štěňata mít nemusí, nechápu vaše pohnutky a mít za každou cenu štěňata.

26.7.2017 13:18
Boxer007

XXX.XXX.101.82

lavacca napsal(a):
Boxer a 51 kg ?!? :O To mi nerikejte...mame boxera doma, neni zadny drobek a ma nejakych 37 kg.

Jojo má 51 kg protože je jako bernardýn...ji Barf.

26.7.2017 13:20
Boxer007

XXX.XXX.101.82

A jaká výstava konkrétně? Má 2×klubovku.

26.7.2017 13:37
awake

XXX.XXX.115.235

A co kontaktovat chovatele feny? Ten Vám jistě rád poradí.

http://www.boxerklub.cz/czech/podminky_chovu.htm.

26.7.2017 13:52
lavacca

XXX.XXX.32.241

Andrýsek3 napsal(a):
Vždyť to je pořád ta samá fena s tou alergií na všechno. Bože.
Nechte tu fenu žít, štěňata nepotřebuje, má alergie na všechno a neuchovníte ji, tak ty štěňata mít nemusí, nechápu vaše pohnutky a mít za každou cenu štěňata.

Fakt? Ja myslela, ze je to nekdo jiny...

26.7.2017 15:12
Andrýsek3

XXX.XXX.212.56

lavacca napsal(a):
Fakt? Ja myslela, ze je to nekdo jiny...

Nene, v tý první diskuzi píše jako Elmo a pak se zaregistruje.

Neregistrovaný uživatel

26.7.2017 15:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.6

Boxer007 napsal(a):

Dobrý den, neříkejte mi že máte klasickou fenu boxera s PP my boxery pár let chovali a boxer nemá váhu 25 kg ani 51 kg! to co máte doma v žádném případě nemůže být boxera už vůbec ne s PP! Nezlobte se na mě, ale načtěte si standard a neprzněte plemeno, prznitelů je bohužel již víc než dost...

26.7.2017 15:27
Lorie161

XXX.XXX.66.112

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Dobrý den, neříkejte mi že máte klasickou fenu boxera s PP my boxery pár let chovali a boxer nemá váhu 25 kg ani 51 kg! to co máte doma v žádném případě nemůže být boxera už vůbec ne s PP! Nezlobte se na mě, ale načtěte si standard a neprzněte plemeno, prznitelů je bohužel již víc než dost...

Tak váhu 25kg může mít,51 rozhodně ne. Pokud vím tak feny mají kolem 25kg a psi kolem 30Kg.

Neregistrovaný uživatel

26.7.2017 15:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.6

Boxer007 napsal(a):

Ale tu klubovku jste nejspíš udělali když pes byl ještě mladý a ve váhové normě že jo? protože pochybuji že by Vás teď nevyrazili z kruhu!

Neregistrovaný uživatel

26.7.2017 15:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.6

Lorie161 napsal(a):
Tak váhu 25kg může mít,51 rozhodně ne. Pokud vím tak feny mají kolem 25kg a psi kolem 30Kg.

Upřímně jsem fenu s 25 kg nikdy neviděla... co vím tak feny měly kolem 30 kg a psi 35 kg. Ale 25 kg je strašně málo, ti boxeři nejsou zas tak drobní, jsou to většinou štíhlí atleti, ale ne drobní...ve standardu sice je že feny mají váhu nad 25 kg a psi nad 30 kg ale opravdu jsem nikdy neviděla fenu 25 kg, nějak si takového boxera nedokážu představit.

26.7.2017 15:35
Lorie161

XXX.XXX.66.112

Upřímně jsem fenu s 25 kg nikdy neviděla... co vím tak feny měly kolem 30 kg a psi 35 kg. Ale 25 kg je strašně málo, ti boxeři nejsou zas tak drobní, jsou to většinou štíhlí atleti, ale ne drobní...ve standardu sice je že feny mají váhu nad 25 kg a psi nad 30 kg ale opravdu jsem nikdy neviděla fenu 25 kg, nějak si takového boxera nedokážu představit.

Já zas poslední dobou vídám celkem drobné feny, takže bych jim i těch 25-30 kg věřila.

Neregistrovaný uživatel

26.7.2017 15:39
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.6

Lorie161 napsal(a):
Já zas poslední dobou vídám celkem drobné feny, takže bych jim i těch 25-30 kg věřila.

Nj ale když má fena 25 kg a 28 kg tak je tam celkem rozdíl, oni ti boxeři jsou celkem štíhlí, měli by jít správně trochu vidět poslední dvě žebra při nádechu psa, a tři kila jsou celkem dost na psu, na člověku ne, že jo teda na mě +/-3 kg jsou jedno tak pokud člověk vezme v potaz že má fenu na dolní hranici výšky, hubenou a minimálně osvalenou, tak ano, může mít 25 kg, ale pes by jaksi neměl mít 51 kg tam je někde chyba a v BARFu to nebude...všichni víme, že vzrůst psa je dán geneticky, pokud teda není vyhoněnej žrádlem pro prasata...takový experti už taky mezi námi jsou

26.7.2017 15:43
Lorie161

XXX.XXX.66.112

Nj ale když má fena 25 kg a 28 kg tak je tam celkem rozdíl, oni ti boxeři jsou celkem štíhlí, měli by jít správně trochu vidět poslední dvě žebra při nádechu psa, a tři kila jsou celkem dost na psu, na člověku ne, že jo teda na mě +/-3 kg jsou jedno tak pokud člověk vezme v potaz že má fenu na dolní hranici výšky, hubenou a minimálně osvalenou, tak ano, může mít 25 kg, ale pes by jaksi neměl mít 51 kg tam je někde chyba a v BARFu to nebude...všichni víme, že vzrůst psa je dán geneticky, pokud teda není vyhoněnej žrádlem pro prasata...takový experti už taky mezi námi jsou

Však ano 51kg je nesmysl, to už je spíš bulmastif než boxer, ale jako 25kg u feny si dovedu představit. Mě by zajímalo jak vypadají oba dva, takže by mohla paní hodit foto, ať víme pro představu jak vypadá menší boxer a obr boxer, protože máme doma celkem obr boxera, ale ten ani 40kg mít rozhodně nebude :-D.

Neregistrovaný uživatel

26.7.2017 15:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.6

Lorie161 napsal(a):
Však ano 51kg je nesmysl, to už je spíš bulmastif než boxer, ale jako 25kg u feny si dovedu představit. Mě by zajímalo jak vypadají oba dva, takže by mohla paní hodit foto, ať víme pro představu jak vypadá menší boxer a obr boxer, protože máme doma celkem obr boxera, ale ten ani 40kg mít rozhodně nebude :-D.

Taky bych to ráda viděla...a nebo mě ještě napadlo, že paní má boxera na horní hranici výšky a má ho no prostě, vykrmeného takže třeba těch 51 kg má, ale nevypadá "zdravě" z jezevčíků někteří taky dělají 20 kilové koule...
Paní zakladatelko, dejte sem fotky, jsme zvědaví.

Elikk

26.7.2017 16:01
Elikk

XXX.XXX.26.165

Boxer007 napsal(a):

To snad není takovy problem si to zjisit?
když uz chces stenata, budes toho muset zjistit mnohem vice...

P.S: ano, ta druha klubovka ti staci.

pak sup na zkousku chovnosti - fena i kryci pes, no a uz pak jen jeden z paru, aby mel 300b zkousku :-D a je to smajlík

26.7.2017 16:10
awake

XXX.XXX.115.235

Ta fena nemá ještě ani dva roky takže je možné, že je ještě "lehčí".

Pro zadavatelku - je brzy na krytí. Nechte jí dospět. Krýt (pokud splníte bonitaci) nejdříve za rok.

26.7.2017 18:27
Boxer007

XXX.XXX.101.82

Ten boxer je z CHS Moravia Box...Umberto :) já ho neprznim...(plemeno...).

26.7.2017 18:31
Boxer007

XXX.XXX.101.82

Taky bych to ráda viděla...a nebo mě ještě napadlo, že paní má boxera na horní hranici výšky a má ho no prostě, vykrmeného takže třeba těch 51 kg má, ale nevypadá "zdravě" z jezevčíků někteří taky dělají 20 kilové koule...
Paní zakladatelko, dejte sem fotky, jsme zvědaví.

Taky jsou tak vámi chtěné fotky.

26.7.2017 18:35
Boxer007

XXX.XXX.101.82

awake napsal(a):
Ta fena nemá ještě ani dva roky takže je možné, že je ještě "lehčí".

Pro zadavatelku - je brzy na krytí. Nechte jí dospět. Krýt (pokud splníte bonitaci) nejdříve za rok.

Fenu chceme nakryt za rok, dva...nejlepe aby měla štěňata přes prázdniny.

26.7.2017 18:59
Lorie161

XXX.XXX.66.112

Boxer007 napsal(a):
Fenu chceme nakryt za rok, dva...nejlepe aby měla štěňata přes prázdniny.

Fena je ta bez ocasu? Když má papíry, kde má tedy ocas?

notregistered

26.7.2017 19:14
notregistered

XXX.XXX.211.158

Za posledních 5 let jsem viděla tak 2ks boxerů, kam to budete prodávat ?
kupte mopsy
hlavou jsou stejní jak ten umberto
51kg s fenkou dokupy leda
35kg kostí a kůže, víc ani náhodou
to neprodáte
drbte na to.

26.7.2017 19:25
hn..

XXX.XXX.245.249

Už jsem vám to psala dřív - neprodukujte zbytečně štěňata. Ani fena, ani pes nejsou žádní nadprůměrní jedinci, navíc se k sobě nehodí. O boxery velký zájem není, lidi už přišli na to, že to jsou temperamentní, nároční a občas až těžko zvladatelní psi. Navíc matka s alergií není nic moc. Pokud už někdo stojí o štěně boxera, požaduje / správně/ kompletní zdravotní testy - srdečních vad je mezi boxery docela dost.

26.7.2017 19:40
Lorie161

XXX.XXX.66.112

notregistered napsal(a):
Za posledních 5 let jsem viděla tak 2ks boxerů, kam to budete prodávat ?
kupte mopsy
hlavou jsou stejní jak ten umberto
51kg s fenkou dokupy leda
35kg kostí a kůže, víc ani náhodou
to neprodáte
drbte na to.

2ks, tak já poslední dobou vídám samé boxery a to v kempu, každý týden nová rodina s boxerem :-D.

26.7.2017 19:43
Boxer007

XXX.XXX.101.82

hn.. napsal(a):
Už jsem vám to psala dřív - neprodukujte zbytečně štěňata. Ani fena, ani pes nejsou žádní nadprůměrní jedinci, navíc se k sobě nehodí. O boxery velký zájem není, lidi už přišli na to, že to jsou temperamentní, nároční a občas až těžko zvladatelní psi. Navíc matka s alergií není nic moc. Pokud už někdo stojí o štěně boxera, požaduje / správně/ kompletní zdravotní testy - srdečních vad je mezi boxery docela dost.

Temperamentní? Nezvladatelní? Nároční? Ať si ten clovek co chce boxera a myslí si že ho jednou vyvenci a je dokonáno koupi jorkšíra...

26.7.2017 19:44
Boxer007

XXX.XXX.101.82

Fena bude uchovnena.

26.7.2017 19:44
Boxer007

XXX.XXX.101.82

Ocas má kupírovaný protože když se narodila ho měla zlomený...

26.7.2017 19:47
Lorie161

XXX.XXX.66.112

Boxer007 napsal(a):

Pokud je to tak, tak v pořádku, každopádně nehodí se mi k sobě, nepřipadají mi tak úžasní, aby měli štěňata, já bych se na to vyprdla, navíc ta alergie, nedělala bych to.

jolyha

26.7.2017 19:50
jolyha

XXX.XXX.229.101

Boxer007 napsal(a):

Takže fena nebude uchovněna... bez ocasu.

26.7.2017 19:59
hn..

XXX.XXX.245.249

Boxer007 napsal(a):

O to hůř - další minus - u některých štěňat se to pravděpodobně vyskytne taky.

26.7.2017 19:59
Boxer007

XXX.XXX.101.82

Má papíry a chovatel je předseda brněnské pobočky boxerklubu...

26.7.2017 20:14
L(phi)

XXX.XXX.67.138

Lorie161 napsal(a):
Fena je ta bez ocasu? Když má papíry, kde má tedy ocas?

Zeby mala ocas tam kde ostatni kupirovani papieraci? :)

Boxer007 - Porad sa s chovatelom, ten bude vediet poradit lepsie nez vacsina ludi tu na fore.
Mas minimalne rok, to je kopa casu na to zistit si hromadu info o uchovneni, vybere zenicha, chorobach na ktore si dat pozor a vobec celej problematike.
Porozpravaj sa aj s inymi chovatelmi boxerov, co taky odchov steniat obnasa. Kolko zniceneho vybavenia, casu, nervov, penazi, problemov pri vyberani tych najlepsich novych domovov.

Drzim palec aby to vsetko dopadlo k vseobecnej spokojnosti

26.7.2017 20:14
Lorie161

XXX.XXX.66.112

Boxer007 napsal(a):
Má papíry a chovatel je předseda brněnské pobočky boxerklubu...

Pes a ta Vase fena je z jake chovku? To by predseda klubu chtel kryt svym psem fenu s alergii a bez ocasu?

Neregistrovaný uživatel

26.7.2017 20:15
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.6

Jen takový dotaz ještě? Proč se tady ptáte, když jste stejně rozhodnuta? Pan předseda má psa a tak prostě musí být top, protože je to pes předsedy, jenže tak to není... Víte, myslete si co chcete, ale je rozdíl, pokud někdo má pracovně velmi úspěšného psa, má třeba "kosmetickou" chybu a na výstavě moc neuspěl, protože prostě na psu není zas tak nic extra, ale je zdravý má super povahu, nebo má někdo zdravého psa který je šampion ale na obrany trochu lempl, tak se dva domluví a dva úspěšné psy dá dohromady, mají udělaný DKK, DLK, OCD a dopllera vše ok a bez nálezu, tohle beru jako přínos, ne krýt psa který má nějaký zdravotní problém, závažný... teď třeba ta zmiňovaná alergie. Samozřejmě je to ve finále vaše rozhodnutí ale už i ten pan předseda by se měl chytit za nos a nejsem si úplně jistá, zda jste udělala dobře, to co jste tady napsala za informace, je tady dost lidí, co to ve finále nenechají jen na diskuzi na fauně...

26.7.2017 20:32
Lorie161

XXX.XXX.66.112

Jen takový dotaz ještě? Proč se tady ptáte, když jste stejně rozhodnuta? Pan předseda má psa a tak prostě musí být top, protože je to pes předsedy, jenže tak to není... Víte, myslete si co chcete, ale je rozdíl, pokud někdo má pracovně velmi úspěšného psa, má třeba "kosmetickou" chybu a na výstavě moc neuspěl, protože prostě na psu není zas tak nic extra, ale je zdravý má super povahu, nebo má někdo zdravého psa který je šampion ale na obrany trochu lempl, tak se dva domluví a dva úspěšné psy dá dohromady, mají udělaný DKK, DLK, OCD a dopllera vše ok a bez nálezu, tohle beru jako přínos, ne krýt psa který má nějaký zdravotní problém, závažný... teď třeba ta zmiňovaná alergie. Samozřejmě je to ve finále vaše rozhodnutí ale už i ten pan předseda by se měl chytit za nos a nejsem si úplně jistá, zda jste udělala dobře, to co jste tady napsala za informace, je tady dost lidí, co to ve finále nenechají jen na diskuzi na fauně...

Mě právě přijde divné, že by chovatel, co má řekla bych, že celkem známou CHS boxerů, krýt svým psem tuhle fenku

26.7.2017 20:52
lavacca

XXX.XXX.63.20

Boxer007 napsal(a):
Taky jsou tak vámi chtěné fotky.

Pes vyžrané prase...a fena, nevím, přijde mi ten postoj nějaký hrozně divný...?!? Boxera máme doma, ale tohle..?

Přidejte reakci

Přidat smajlík