Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.7.2017 10:54
AndreaT

XXX.XXX.136.40

Dobrý den, mám doma obyčejnou kočičku je jí rok a půl.
Asi tak před měsícem onemocněla..veterinář jí dal antibiotika které bohužel vůbec nezabírají. Kočička nechce žrát a je dost pohublá. Ven nechodí máme ji jen doma.. Od pana veterináře mi bylo oznameno že by to mohla být Kočičí leukémie která se nedá léčit. Každopádně se mi nechce jen tak kočičku nechat uspat doma ji všichni milujeme a nikdo se s tím nechce jen tak smířit. Tak jsem se chtěla zeptat.. Nemá s tím někdo nějakou zkušenost? To opravdu není jiné řešení?

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.7.2017 10:56

AndreaT napsal(a):
Asi tak před měsícem onemocněla..veterinář jí dal antibiotika které bohužel vůbec nezabírají. Kočička nechce žrát a je dost pohublá. Ven nechodí máme ji jen doma.. Od pana veterináře mi bylo oznameno že by to mohla být Kočičí leukémie která se nedá léčit. Každopádně se mi nechce jen tak kočičku nechat uspat doma ji všichni milujeme a nikdo se s tím nechce jen tak smířit. Tak jsem se chtěla zeptat.. Nemá s tím někdo nějakou zkušenost? To opravdu není jiné řešení?

Nejprve je potřeba zjistit, co té kočce je, ne co by jí mohlo být, je toho totiž jaksi víc.

26.7.2017 10:59
lavacca

XXX.XXX.32.241

AndreaT napsal(a):

A jaka vsechna vysetreni ma kocena za sebou? Z ceho vet soudi tu leukemii? Nebo za celou dobu dal akorat ATB a kdyz nezabrala, přišel s timto ?!? Zasla bych jinam...idealne na vetsi kliniku, kde mají poradne vybaveni a neodbydou to tim "mohlo by to byt".

26.7.2017 11:02

FeLV se zjišťuje z krve. Pokud veterinář nenavrhl vzít krev, aby věděl přesnějc, o co jde, taky bych zašla jinam.
A jinak je to opravdu neléčitelné a pokud už zvíře trpí, je lepší ho nechat utratit.

Přidejte reakci

Přidat smajlík