Štěně antiparazitika

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

hanaha

2.8.2017 08:53
hanaha

XXX.XXX.68.117

Ahoj, máte zkušenost co na klíštata pro štěně? je šetrnější obojek, nebo pipeta? potřebujeme hlavně něco proti klíšťatům. štěněti bude 7 týdnů. děkuji za zkušenosti.

2.8.2017 09:55
Boxer007

XXX.XXX.11.1

Dobrý den,
Dobré je Foresto- spíše pro krátkosrsté psy typu dobrman, rotvik, boxer možná no Atd... Já pro svou fenu 2.rokem kupuji Frontline tri act a povím vám super ale 2-3 klistaky za sezonu vytáhneme s tím se musí počítat.
Zpátky k Forestu- kamarádky má českého fouska, vytahovali mu za sezonu 10-15 klíšťat, takže zakoupili Fypryst a za tu cenu maximální spokojenost snad jenom jedno klíště. Co máte za plemeno pejska? Jaký má tato srsti?

2.8.2017 09:56
Boxer007

XXX.XXX.11.1

Boxer007 napsal(a):
Dobrý den,
Dobré je Foresto- spíše pro krátkosrsté psy typu dobrman, rotvik, boxer možná no Atd... Já pro svou fenu 2.rokem kupuji Frontline tri act a povím vám super ale 2-3 klistaky za sezonu vytáhneme s tím se musí počítat.
Zpátky k Forestu- kamarádky má českého fouska, vytahovali mu za sezonu 10-15 klíšťat, takže zakoupili Fypryst a za tu cenu maximální spokojenost snad jenom jedno klíště. Co máte za plemeno pejska? Jaký má tato srsti?

Frontline tri act a Fypryst pipety.

hanaha

2.8.2017 11:16
hanaha

XXX.XXX.68.117

Zadavatelka : já mám už 9letou fenu holandskýho ovčáka a každý rok jí kupuju obojek -kiltix. Vždycky jsme jí stejně vytáhli tak 1-2 klíštata týdně, ale na to, že jsme denně na prochajdách v lese a u vody to šlo.. Letos nám ale obojek nějak přestal učinkovat a to poměrně brzy (po dvo měsících) užívání a denně i když ho má neustále na krku taháme tak 2-3 klíštata. Některé jsou vyschlé, ale některé uplně v pohodě a nacucané. Přijde mi to hodně, tak jsem jí obojek včera sundala a koupila dnes nějakou pipetu a uvidíme co dál. u pipet mě štve, ta jejich krátká doba učinku na klíšťáky, ale tak zkusím a až přestane učinkovat, zkusím vytáhnout zas ten obojek.
příští týden si ale máme přivést domů štěně NO bude mu necelých 8týdnů a tak potřebuju ošetřit právě i jeho, páč riziko klíšťat tu je u nás fakt velké. Ale u takhle malého drobečka právě nevím, co by bylo nejšetrnější ošetření.. odhaduji že asi také ta pipeta, na nějaký čas a později třeba také nějaký obojek.., ale pravě s pipetama nemám moc zkušenosti a nevím která je šetrná, vhodná na štěndo a učinná

2.8.2017 14:55
karo2702

XXX.XXX.172.116

My tyhle věci u štěněte vzdali. Pipeta co měla funkovat 2 měsíce po 14 dnech při procházce v lese zklamala,20 klíšťat.
Takže se koupil repelent, když můžem tak koupeme v řece. Má 7 měsíců a za poslední 3 měsíce co toto praktikujeme měla 1 klíště, když jsme zapomněli nastříkat.

mikraf

2.8.2017 18:43
mikraf

XXX.XXX.225.28

Ve zwerimexu mi doporučili přírodní přípravek tropiclean natural. Prý pipety jsou od 3měsíců- zatím žádné nechytlo.

Přidejte reakci

Přidat smajlík