Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Bailey

4.8.2017 16:17
Bailey

XXX.XXX.232.141

Dobrý den,
mám 12letou fenku jezevčíka a od mala je velice vybíravá.
Konečně jsem ale našel granule, které jí s chutí.

Jsou to Brit Care Dog Adult Small Breed Lamb & Rice

Koupil jsem jen 1kg na zkoušku. Jsou určeny pro dospělé psy, ale myslím si, že by měla mít už granule pro seniory. Není moc aktivní a váží 4,5 kg, což není málo na trpasličího jezevčíka.

Tak jsem koupil Brit Care Dog Senior Lamb & Rice a Brit Care Dog Grain-free Senior & Light Salmon & Potato.

Jenže ty granule jsou hrozně velké a vidím, že se jí špatně koušou.

Proto bych potřeboval poradit senior granule, které jsou stejně malé jako Brit care small breed.

4.8.2017 16:40
Markéta80

XXX.XXX.176.2

Nechala bych ty small, naše taky jako štěně nechtěla nic většího a tak dlouho žrala barking heads tu řadu tiny paws pro mini psy

13.8.2017 21:47
noemi

XXX.XXX.64.236

Bailey napsal(a):
Dobrý den,

Koupil jsem jen 1kg na zkoušku. Jsou určeny pro dospělé psy, ale myslím si, že by měla mít už granule pro seniory. Není moc aktivní a váží 4,5 kg, což není málo na trpasličího jezevčíka.

Tak jsem koupil Brit Care Dog Senior Lamb & Rice a Brit Care Dog Grain-free Senior & Light Salmon & Potato.

Proto bych potřeboval poradit senior granule, které jsou stejně malé jako Brit care small breed.

V seniorkach je vetsinou nizsi obsah tuku - na to kupující slyší, ale uz nedomysli, cim jsou chybejici procenta "dotazena"...sacharidy to jsou .
Nechte fence normalne dospelacke (sam taky ve starsim veku nepreskocite na spesl stravu pro duchodce... ha, se divim, ze se to jeste neprodává ).
Kdyby zacala tloustnout, snizte trosku davku, pripadne, pokud nema zdravotni potize, prodluzte prochazky.

16.8.2017 14:53
Estrella

XXX.XXX.141.159

Bailey napsal(a):
Dobrý den,

Znáte značku Petit? Výrábí ji taky VAFO stejně jako Brit Care, ale je určená pro mini plemena, takže mají i uzpůsobenou velikost granulek. Mají i seniorky, tak můžete zkusit ty ;) http://eshop.petitbreeds.com/produkty/.

16.8.2017 16:43
lavacca

XXX.XXX.84.24

noemi napsal(a):
V seniorkach je vetsinou nizsi obsah tuku - na to kupující slyší, ale uz nedomysli, cim jsou chybejici procenta "dotazena"...sacharidy to jsou .
Nechte fence normalne dospelacke (sam taky ve starsim veku nepreskocite na spesl stravu pro duchodce... ha, se divim, ze se to jeste neprodává ).
Kdyby zacala tloustnout, snizte trosku davku, pripadne, pokud nema zdravotni potize, prodluzte prochazky.

Presne tak, nikdy jsem psum seniorky nekupovala. Vzdy jen puppy stenatum a pak uz jen adult. Pripravky na klouby jsem davala zvlast ( stejne v tech seniorskych granulich toho chondra tolik neni).

Pokud ji ty adult sedi a chutnaji, zustala bych u nich. Max. pokud by začala vic tloustnout, tak ubrat trochu na davce.

Přidejte reakci

Přidat smajlík