blekanka

XXX.XXX.134.183
Dobrý den, sice neděláme z fleece dek ale určitě by nebyl problém zkusit a nebo vám nabídnout např. provazový balónek atd.. :).
Takhle vypadá že 4, že 6 je to v podstatě stejné, akorát je to pak na průřezu 6 úhelník ne čtverec. Tohle mi víc vyhovuje kvůli zakončování, u 6 uzlu je potřeba větší rezervu...
Uživatel s deaktivovaným účtem

tapina
napsal(a):
Takhle vypadá že 4, že 6 je to v podstatě stejné, akorát je to pak na průřezu 6 úhelník ne čtverec. Tohle mi víc vyhovuje kvůli zakončování, u 6 uzlu je potřeba větší rezervu...
Jak děláte šestiúhelník? Mě z toho ze šesti vždycky vyleze buď obdélník, nebo kruh.
Máte pravdu, je to spíš takový šišoid podobný kruhu
Dělám to ze starého oblečení, třeba i s té staré deky, není z toho tolik nepořádku jako z klasických provazových uzlů.
Vydrží různě, podle nálady, obzvlášť pes se vyžívá v tom, že to rozmotává, tak mu to třeba i zamotám opakovaně - jeden uzel z tepláků měl rekord skoro měsíc. No když si to vybere fena, za to spíš rozškube.
Tady je z ponožek, zvláštní bonus - obaleno pár vrstvami ponožek jen s uzlem - pro psa zábava na večer, ne že by ty koncové uzly rozmotal, ale snaží se snaží, pak to odkouše a to samé znovu až dorazí na ten hlavní uzel a v tom už má praxi :+).