Dobrý den,
nastala taková smutná situace.
Kamarádce vážně onemocnělo dvouleté dítě. Bohužel s ním tráví spoustu dní v nemocnici.
Snažíme se proto najít někoho, kdo by se dočasně postaral o její fenku výmarského ohaře.
Fence bude v srpnu 9 let. Má voperovaný kardiostimulátor, ale jinak je zdravá, velmi aktivní a živá.
Je moc hodná, nemá problém s dětmi ani s ostatními psy. Kočky asi nee, nežije s nimi a tak by to bylo náročnější.
Jednalo by se cca o 6 měsíců. Fenka je zvyklá převážně na granule, které by kamarádka samozřejmě dodávala nebo platila, podle vzdálenosti. Dosud žije v bytě, takže do kotce určitě ne.
Maminka kamarádky je již starší a i když se snaží pomáhat, fenku nezvládá. Akorát ji vyvede ven vyčůrat a zase domů. Není to takto dlouhodobě možné, hlavně kvůli té feně. Je to celé velmi náročné a smutné, ale v současné době se prostě o fenku nemůže postarat.
Nejradši bychom byli, pokud by fenka zůstala někde v Brně nebo okolí, ale asi není podmínkou.
Děkuji.
impact
napsal(a):
Zkusila bych spíš polepit místní cvičáky a zverimexy a najít nějakýho venčitele. Někoho, kdo by třeba i za malou korunu fenu párkrát do týdne vyzvedl a pořádně provětral. Dávat cizímu člověku fenku mi přijde hrozně riskantní...
Určitě máte pravdu, zkouší všechno možné.
Venčitel asi nic moc neřeší, minimálně první měsíce budou asi více v nemocnici než doma. Doma stabilně nikdo nebude. A fenka musí ven alespoň 3x denně.
Je to vše hodně čerstvé, je nešťastná, ptala se mě, jestli někoho neznám a tak jsem zkusila náš cvičák, ifaunu atp.
sufle
napsal(a):
Určitě máte pravdu, zkouší všechno možné.
Venčitel asi nic moc neřeší, minimálně první měsíce budou asi více v nemocnici než doma. Doma stabilně nikdo nebude. A fenka musí ven alespoň 3x denně.
Je to vše hodně čerstvé, je nešťastná, ptala se mě, jestli někoho neznám a tak jsem zkusila náš cvičák, ifaunu atp.
Aha, myslela jsem, že tam bude třeba ta maminka.. Hlavně si všechno dobře ošetřete smlouvou...