kiko
napsal(a):
Brali slezinu kvůlu nádoru.
To je mi líto Nechci strašit, ale může to být metastáza na plicích. Opravdu bych byla ráda, kdyby to tak nebylo...jen to píšu, aby jste i s touto eventualitou počítala. Proto jsem se ptala. Držím palce, ať se mýlím a je to jen nějaká pooperační obtíž.
Nedávno jsme měli něco podobného u naší 16 leté feny po operaci nádoru na mléčce. Začala špatně dýchat a mnohem častěji kašlat. Má nemocné srdce, takže si občas zachrchlá, ale tohle bylo prakticky každou chvíli. Na poslech i pohmat výrazné chrčení. U veta zjistili tekutinu na plicích po operaci. Dostala prášky a už druhý den bylo vidět výrazné zlepšení stavu.
Tak prý to může být po intubaci nebo viroza.Zkusíme jitrocelák a nakopnout imunitu a uvidíme.Ani jsme RTG nedělali.Stejně pokud tam metastáze je, tak s tìm nic neuděláme, takže budem čekat.Ale po cestě domů jsme se zastavili v lese a prochajda jí vyloženě sedla, úplně ožila a teď nechrchlá.Spíš mi přijde, že to je horší když se celý den povaluje a je v klidu.Takže si budu žít v tom, že tam nic není, budeme si užívat...a uvidíme ☺.
kiko
napsal(a):
Tak prý to může být po intubaci nebo viroza.Zkusíme jitrocelák a nakopnout imunitu a uvidíme.Ani jsme RTG nedělali.Stejně pokud tam metastáze je, tak s tìm nic neuděláme, takže budem čekat.Ale po cestě domů jsme se zastavili v lese a prochajda jí vyloženě sedla, úplně ožila a teď nechrchlá.Spíš mi přijde, že to je horší když se celý den povaluje a je v klidu.Takže si budu žít v tom, že tam nic není, budeme si užívat...a uvidíme ☺.
A to si ji vet ani neposlechnul? Vodu na plicích totiž pozná celkem spolehlivě..