Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Nituša

29.8.2017 22:52
Nituša

XXX.XXX.241.38

Dobrý den,
chci se zeptat. Mám fenkou, se kterou běhám asi 3 roky agility, ale kvůli jejím menším zdravotním obtížím ne vrcholově. Nedávno jsem si pořídila štěně, se kterým bych se agility moc ráda věnovala. Na závodech jsem byla jen jednou v kategorii začátečníci. Po dvou letech jsem se rozhodla přihlásit na další závody, které budou za měsíc, taktéž do začátečníků. S novým pejskem bych se ale chtěla agility věnovat na vyšší úrovni, pokud bude možno. Problém je ten, že moc nevím, jak to funguje. A proto se chci zeptat na pár otázek:

Od kolika měsíců se může požádat o VP? Nebo jestli je potřeba splnit i nějaké podmínky?
Vím, že se agility rozděluje do skupin A1, A2, A3. Ale nikde jsem nenašla, co je to skupina A0?
Když mám průkaz a jedu poprvé na oficiálky, patřím do skupiny A1? A jak se dostanu do A2? Totiž nevím, co znamená splnit zkoušku. Má se tím na mysli proběhnout požadovaný parkur bez chyby?

Vím, že je toho moc, ale moc ráda bych běhala agility. Předem děkuji za odpovědi.

30.8.2017 07:14
paulí&majk

XXX.XXX.54.174

Http://www.klubagility.cz/node/default/11
zde jsou odpovědi na vaše otázky

na oficiálních závodech můžete běhat od 18 měsíců psa - VP můžete mít dříve, vystavení trvá cca měsíc http://www.klubagility.cz/node/default/6
A0 je kategorie pro psy kteří ještě nezávodili v A1, je to pro úplně začátečníky dle mého aby si zvykli na závodí prostředí. Parkur je jednoduchý, bez slalomu, houpačky a kruhu, na závodech je A0 spíše výjimečně. Většina začíná normálně v kategorii A1.
Do A2 se dostanete po splnění 3 zkoušek v A1 alespoň u dvou rozhodčích. Splnit zkoušku v A1 = max 5,99 trestných bodů.

Nituša

30.8.2017 12:47
Nituša

XXX.XXX.241.38

paulí&majk napsal(a):
Http://www.klubagility.cz/node/default/11
zde jsou odpovědi na vaše otázky

na oficiálních závodech můžete běhat od 18 měsíců psa - VP můžete mít dříve, vystavení trvá cca měsíc http://www.klubagility.cz/node/default/6
A0 je kategorie pro psy kteří ještě nezávodili v A1, je to pro úplně začátečníky dle mého aby si zvykli na závodí prostředí. Parkur je jednoduchý, bez slalomu, houpačky a kruhu, na závodech je A0 spíše výjimečně. Většina začíná normálně v kategorii A1.
Do A2 se dostanete po splnění 3 zkoušek v A1 alespoň u dvou rozhodčích. Splnit zkoušku v A1 = max 5,99 trestných bodů.

Moc děkuji.

Přidejte reakci

Přidat smajlík