nekdo155

XXX.XXX.10.90
Dobrý den, chystáme se s mojí fenkou na výstavu (nebude to naše první) a váhám u přihlašování. Má věk, kdy zároven muze byt prihlasena do tridy mladych, mezitridy, otevrene. Do otevrene ji asi prihlasovat nebudu, je drobnejsi, casto si o ni lide mysli, ze je stene. Ale nevím, jak se mám rozhodnout mezi tridou mladych a mezitridy? Podle ceho se rozhodujete vy? Predem diky za odpoved.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228
nekdo155
napsal(a):
Dobrý den, chystáme se s mojí fenkou na výstavu (nebude to naše první) a váhám u přihlašování. Má věk, kdy zároven muze byt prihlasena do tridy mladych, mezitridy, otevrene. Do otevrene ji asi prihlasovat nebudu, je drobnejsi, casto si o ni lide mysli, ze je stene. Ale nevím, jak se mám rozhodnout mezi tridou mladych a mezitridy? Podle ceho se rozhodujete vy? Predem diky za odpoved.
V mladých bývá větší konkurence než v mezitřídě, ale zase v mezitřítě se očekává, že je zvíře už vyspělejší, takže bych asi riskla ty mladý. Do mezitřídy bych dala jen fenu plemene, které není tak početné, a je šance, že tam bude sama
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nebo sledujte statistiky a podle obsazení přihlašte za 5 min 12. Ale asi nebudete sama, kdo to tak udělá.
AmyOva
napsal(a):
Taky záleží jak často chcete vystavovat. Jestli si střihnete 1 výstavu za půl roku, tak JCh. nemáte šanci stihnout a jela bych spíše na CAC.
Stačí 2x CAJCe a pak ho stačí dodělat do 2 let věku jedním CACem, a hotovo. Přijde mi škoda, promarnit mladé, kor když je pes drobnější. CAJC je pár měsíců, CAC je několik let...
Ale chápu, že to každý máme jinak...
AmyOva
napsal(a):
Ano, určitě máte pravdu. Ale...(vycházím z toho, že ještě žádného CAJC nemá)...pokud ho může paní přihlásit do všech jmenovaných tříd, znamená, že má fenka více než 15 měsíců a tudíž na dalšího nutného CAJC má max.3 měsíce, což moc času není...
Ted je Hanacka v Brne a potom DUO CACIB v listopadu, tudiz 3x moznost ziskat 3x CAJC v kratke dobe.

polárka.15
napsal(a):
Ted je Hanacka v Brne a potom DUO CACIB v listopadu, tudiz 3x moznost ziskat 3x CAJC v kratke dobe.
Hanácká bývá v lednu!
V Brně bude nejbližší národní výstava Moravskoslezská ve dnech 23.a 24.9.2017.
Nejbližší mezinárodní bude v Českých Budějovicích ve dnech 7. a 8.10.2017.
V listopadu bude mezinárodka v Praze ve dnech 4. a 5.11.2017.
http://www.cmku.cz/cz/vystavy-137.
napsal(a):
Hanácká bývá v lednu!
V Brně bude nejbližší národní výstava Moravskoslezská ve dnech 23.a 24.9.2017.
Nejbližší mezinárodní bude v Českých Budějovicích ve dnech 7. a 8.10.2017.
V listopadu bude mezinárodka v Praze ve dnech 4. a 5.11.2017.
http://www.cmku.cz/cz/vystavy-137.
Ano, upsala jsem se, Moravskoslezská, máte pravdu
Tak dokonce ještě ČB, tak tím těch možností na CAJC je až až a šance stihnout je