Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

30.8.2017 11:43
Cé

XXX.XXX.32.99

Ahojky, můj pejsek začal dnes kulhat, ale na dotek ho nic nebolí, v tlapce nic nemá, žádné škrábance nic, možná malinko mu hřeje nožka víc než druhá, ale ne o moc. Co teď, mám ho nechat v klidovém režimu, nebo to rozchodí,... ?

30.8.2017 11:45
Terka1992

XXX.XXX.219.11

Jak kulhá na kterou nohu co je to zapejska? Jestli na zadní šla bych k vt muže to byt kyčel. U labradora se am projevila už před 1 rokem.

30.8.2017 11:48
Cé

XXX.XXX.32.99

Na levou přední, je to kříženec pitbulla, rotvajlera, choďáka a ovčáka, v říjnu bude mít 2 roky.

30.8.2017 11:51
Terka1992

XXX.XXX.219.11

Tak jde o vetšího pejska... muže to byt na kloubu, pejsci středních a velkych plemen při a po rustu na to muzou trpět klidovy režim a kloubni vyživa nic nezkazí ale stejne bych radši zašla k vet. lepší než něco podcenit. Pokud si nejste vědom/ma urazu nebo pokud nemá něco pichleho v pacce.

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.8.2017 12:19
Uživatel s deaktivovaným účtem

To záleží, jak moc kulhá, jestli kulhá celou procházku, jak se u toho tváří, atd.
Zkusila bych nejbližší dvě tři procházky udělat kratší, jestli to nerozchodí. Pokud se to nebude vůbec zlepšovat, tak asi veterina.

30.8.2017 23:10
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Pozorně projeďte nohu celou, odshora dolů, jestli někde nenahmátnete nějakou bulku. Pokud nikde nic, žádný z kloubů zvětšený, oteklý, tak možná jen špatně šlápnul, něco si natáhnul. Stává se holt i lidem a většinou ano, se to rozchodí. My takto prohlíželi nohu, nikde nic, ale pes kulhal několik dní. Tak jsem ho sbalila a jela na veterinu. Vet prohlédnul tlapku, mezi prstíky, udělal rentgen - poškozené chrupavky v zápěstí i s úlomkem(už je to starší pes) na to už pomůže jen nějaké chondro přidávat...Za dva dny jak šel, najednou lehnul a zuřivě lízal tlapku. Doběhla jsem k němu, pod tlapkou kaluž hnisu, v tlapce díra a trn z trnky, který jsem vytáhnula pinzetou. Měl víc, než centimetr. Ono se to fakt někdy nenajde, v drsných polštářkách to prostě není vidět.

3.9.2017 01:56
Betka_88

XXX.XXX.57.235

Ja by som išla k vetovi. Ak nemáte takého veta, že za to, že tam prídete si vypýta majlant, tak by som tam išla. My sme išli vetovi na testy DBK a on si všimol, že kríva na zadnú nohu, iba nepatrne. Dal nám škatulku s liekmi a urobil jej aj celkovú prehliadku a dal nám skvelé rady.

Krívala, lebo po skoku zle došlapla a mala "vytknutý členok". Dal nám lieky na uvolnenie svalov a za pár hodín to prešlo. Lieky majú hodnotu pár centov, dal nám ich zadarmo.

Přidejte reakci

Přidat smajlík