Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Beckynka

4.9.2017 21:34
Beckynka

XXX.XXX.64.175

Dobrý vecer,
Rada bych se na vas obrátila s dotazem ohledně spaní.
Pes normálně spava na gauci nebo u me v posteli. Poslední dvě noci chodí spát o pokoj vedle na postel. Nedokážu si vysvětlit proč.
Je to fenka rok a půl stará. Od malička soavala v posteli.
Jaký je vas názor?

Děkuji za názory a rady.

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.9.2017 21:50

Můj pes spal do dvou let výhradně pod peřinou. Jako velký kluk už asi nechce, aby ho někdo v noci okopával a budil - spí zásadně v molitanové "pyramidě".

4.9.2017 23:02
Iliena

XXX.XXX.37.7

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Můj pes spal do dvou let výhradně pod peřinou. Jako velký kluk už asi nechce, aby ho někdo v noci okopával a budil - spí zásadně v molitanové "pyramidě".

Jako velký kluk spí zásadně v molitanové "pyramidě"

Tohle vyznělo prostě úžasně

5.9.2017 06:39

Neřeště, ať si pes spí, kde je mu to milé...všechny moje psy už od štěňat beru do postele, ale ne všichni pesani tam zůstávají spát natrvalo a ne rozhodně proto, že bych je vyháněla, ale proto, že oni sami se rozhodli spát jinde...

5.9.2017 10:29
Lorie161

XXX.XXX.66.112

Mě fena spí na noc vždy v kleci v přízemí, přes den si leze do ložnice, poslední noci si chodí i večer do ložnice, asi potřebuje kontakt a u vás je to naopak :-D.

5.9.2017 15:21
Mat

XXX.XXX.7.35

Prostě chce spát vedle, moje fena taky spí, kde si chce. Když je zima spí se mnou, kde je tepleji, v létě a horku naopak spí na zemi a ještě k tomu na zádech, aby jí bylo chladno. V tomhle období to střídá i několikrát za noc. Když mám otevřené dveře střídá nejen pokoje, ale i místa a patra.

Přidejte reakci

Přidat smajlík