Uživatel s deaktivovaným účtem

Mala76
napsal(a):
Royal Canin Giant Junior.15kg se da koupit pod 1000, -. Brit bych teda urcite nedavala, nemam k nemu duveru. Krmime jenom tim Giant a naprosta spokojenost. Hlavne u psa.
Důvěra v Royal pramení z čeho přibližně ?
Mala76
napsal(a):
Royal Canin Giant Junior.15kg se da koupit pod 1000, -. Brit bych teda urcite nedavala, nemam k nemu duveru. Krmime jenom tim Giant a naprosta spokojenost. Hlavne u psa.
Četla jste někdy složení?
Složení:
drůbeží bílkoviny sušené, rýže, kukuřice, živočišný tuk, rostlinný proteinový izolát*, živočišné bílkoviny (hydrolyzované), dužnina z cukrové řepy, minerální látky, rybí tuk, kvasnice, sojový olej, semena a slupky psyllia (jitrocel indický), frukto-oligosacharidy, hydrolyzát z kvasnic (zdroj manan-oligosacharidů), hydrolyzát z korýšů (bohatý na glukosamin), hydrolyzát z chrupavek (ohatý na chondroitin), moučka z květů aksamitníku (zdroj luteinu).
*L.I.P.: Vybrané, dobře stravitelné bílkoviny vysoké biologické hodnoty
kde je maso?
deryl
napsal(a):
Nebráníme se dražší variantě, royal určitě nechceme, ani eukanubu atp...
Na tieto som dostala doporučenie u vlkodavov, zloženie sa mi celkom páči. Známa čo chová vlkodavov dlhé roky zas kŕmi značku Belcando - ja skúsenosť nemám, ale má pekných psov a odchovala už na nich niekoľko generácií. Myslím, že rastovo je na tom doga dosť podobne.
http://www.dobra-miska.sk/n-d-grain-free-dog-puppy-large-chicken-pomegr-12kg.