psík 12

XXX.XXX.98.20
Hodí se šeltie do bytu.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Irbis191
napsal(a):
Ano, když se jí budete věnovat tak ano. Je to dobrý pes do bytu - pozor, potřebuje spoustu pohybu a zaměstnání, ideálně agility, nebo jiné psí sporty, ale stačí třeba běh, kolo, túry...
Tady radíte jako byste ji měla doma a ve vámi založené diskuzi si sama rady nevíte jakého psa pořídit... A sháníte info mimo jiné i o šeltii.
Pro zadavatele - pozor, berte rady zde s rezervou, jak vidíte, radí tu lidé, kteří nemají žádné zkušenosti!
Já sheltii mám. V bytě ve městě. Nevěnuji se žádnému sportu, hodně chodíme po městě.
Zjistila jsem, že prostě aspoň obden Luna potřebuje vylitat se v terénu na volno bez vodítka, běhá jak splašená sem a tam, klidně 50 metrů ode mne, nebo ji musím nechat vylítat a vyštěkat na zahradě u dcery. Když jí toto poskytnu, vydrží být klidná a cestuje se mnou vlakem na druhý konec republiky nebo čeká v klidu doma, až se vrátím z práce...
napsal(a):
Tady radíte jako byste ji měla doma a ve vámi založené diskuzi si sama rady nevíte jakého psa pořídit... A sháníte info mimo jiné i o šeltii.
Pro zadavatele - pozor, berte rady zde s rezervou, jak vidíte, radí tu lidé, kteří nemají žádné zkušenosti!
Nemám sheltii doma, ale dobrá kamarádka ji doma má. Poprosila jsem ji o nějaké informace, tak proč neporadit.

Irbis191
napsal(a):
Nemám sheltii doma, ale dobrá kamarádka ji doma má. Poprosila jsem ji o nějaké informace, tak proč neporadit.

Irbis191
napsal(a):
Zadavatel/ka to napsal v roce 2017, přede mnou mu nikdo neodepsal... Asi to už dávno nesleduje, ale co kdyby.
To je fakt...