Kolik pohybu potřebuje?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

caly

19.9.2017 11:14
caly

XXX.XXX.203.216

Dobrý den.Chtěla bych se zeptat, kolik času je potřeba věnovat denně Kolii, aby byla spokojená.Jak dlouhé procházky denně?Moje štěně je živější.Zklidní se trochu v dospělosti?Děkuji za odpovědi.

19.9.2017 11:57
rapotacka11

XXX.XXX.32.178

Skotské kolii ?

Nebo snad kolik času borderce ?
Asi tolik = všechen.
https://www.youtube.com/results?search_query=borderkolie.

19.9.2017 12:52
marcelaamax

XXX.XXX.141.102

caly napsal(a):
Dobrý den.Chtěla bych se zeptat, kolik času je potřeba věnovat denně Kolii, aby byla spokojená.Jak dlouhé procházky denně?Moje štěně je živější.Zklidní se trochu v dospělosti?Děkuji za odpovědi.

Docela mě udivuje, že si člověk pořídí psa (závazek na 10-15 let) a teprve potom zjištuje, kolik času tomu psovi bude muset věnovat.

kolik času je potřeba věnovat denně Kolii

Nejde říct, kolik přesně hodin denně ten pes potřebuje. To záleží hodně na tom, co přesně se psem budete dělat. Jestli jen procházka, nebo do toho cvičení, nebo nějaký sport. Pokud jdu se psem na procházku pěšky tak jsme tam třeba 3 hodiny. Pokud jedeme na koloběžce tak třeba hodinu, před tím chvíli pocvičíme a pes je pak spokojený. Pokud jsme na tréninku bull sportů tak třeba druhý den jdeme jen na kratší procházku a jinak spíše odpočíváme. Ale psa mám v baráku a dá se říct, že je semnou pořád. Pokud je pes venku, tak je to asi taky něco jiného.

caly

19.9.2017 13:16
caly

XXX.XXX.203.216

Marcelaamax:Jen mě zajímaly zkušenosti ostatních s tímto plemenem.Nezjišťuji si info až teď.Jen jsem to chtěla vědět pro zajímavost.Jak často se mu věnují ostatní a jakým psím sportům.

19.9.2017 13:30
ketlin

XXX.XXX.204.32

To přece záleží na Vašem psovi...Vy ho přece znáte :).

19.9.2017 17:40
hunter

XXX.XXX.13.179

caly napsal(a):

Přesně 3 hodiny,26 minut a 18 vteřin. Nikdy více ani méně. Zároveň procházky musí být 3,75 km dlouhé. Jinak spokojená nebude. A mám pro vás špatnou zprávu...nezklidní se. Je to zrovna kolie, která bude mít stejný elán po celý život.

Omlouvám se, ale jak se na tohle někdo může zeptat ? Slovy klasika. "Četl jste mou knihu „Zbytečné otázky v kriminalistice“?".

19.9.2017 18:16
barevnalentilka

XXX.XXX.18.30

caly napsal(a):
Marcelaamax:Jen mě zajímaly zkušenosti ostatních s tímto plemenem.Nezjišťuji si info až teď.Jen jsem to chtěla vědět pro zajímavost.Jak často se mu věnují ostatní a jakým psím sportům.

Asi to Caly nemyslela tak nějak až tak zle... Já se svým prvním štěndem taky moc nevěděla co snese a co ne. Lítalo by to pořád, ale člověk neví, jestli mu to může dopřát (pohybový aparát). Díky bohu chodíme na dobrý cvičák a tam se můžu zeptat na cokoli. (V našem případě to bylo od kdy ho mohu tahat na hory :-D).

Takže spíše zkuste napsat kolik mu je, co to přesně za kolie je, jaká má vyžití dosud, jaký temperament... a snad vám tady někdo fundovaný odpoví. Více informací prostě.

Snad radím dobře, kdyžtak mně zkušenější opravte

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.9.2017 19:25
Uživatel s deaktivovaným účtem

caly napsal(a):

A o jaké plemeno se tedy jedná?

caly

19.9.2017 19:52
caly

XXX.XXX.203.216

Marcelaamax:Kolie dlouhosrstá, skoro 1 rok.Chci jen vědět, kolik pohybu snese.Někdy ho beru na 3 hodiny v kuse ven, protože na dvoře se stejně celý den nezastaví.Nechci, aby se přetěžoval, nebo měl naopak pohybu málo.Lítá, i když má očividně dost, ale neodpočine si.

Přidejte reakci

Přidat smajlík