Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Teri77

21.9.2017 20:59
Teri77

XXX.XXX.96.141

Dobrý večer všem, mám dotaz, je zde někdo kdo zažil něco podobného a pejsek byl v pořádku ?, naše fenka jorkšír 8let hárá už měsíc a kousek.Chová se normálně, jí, pije, kaká, čůra, vše ok, jen ta délka mě už děsí

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.9.2017 22:35
Uživatel s deaktivovaným účtem

Teri77 napsal(a):
Dobrý večer všem, mám dotaz, je zde někdo kdo zažil něco podobného a pejsek byl v pořádku ?, naše fenka jorkšír 8let hárá už měsíc a kousek.Chová se normálně, jí, pije, kaká, čůra, vše ok, jen ta délka mě už děsí

Ne, není v pořádku. tečka.

22.9.2017 08:00
inusanka

XXX.XXX.98.58

Znáte instituci veterinární lékař? Tak tam se zeptejte a ještě lépe tam jděte se svým pejskem. Kdyby Vám tu někdo řekl, že je to normální a jeho fena hárá dva měsíce, spokojíte se s tím?

22.9.2017 12:56
MarcyMat

XXX.XXX.245.244

No, nebyla bych tak kategorická! Mně aktuálně hárá fena už třetím týdnem. Původně jsme chtěli krýt, a tak jsme opakovaně byli na progesteronovém testu, cytologii i sonu, progesteron stoupá velmi pozvolna (teď teprve kolem 2ng), jinak je ale fenka v pořádku a nebyla nalezena žádná patologie... Nicméně máme toto neobvyklé hárání pod kontrolou, tak bych i vám doporučila konzultaci u veterináře.

22.9.2017 12:58
katkaa1

XXX.XXX.43.146

Teri77 napsal(a):

Nechápem prečo zas toľko sarkazmu..

Je to už staršia dáma môže mať pokojne nejaký gynekologický problém. Zoberte ju na veterinu.

22.9.2017 13:14
inusanka

XXX.XXX.98.58

Já to jako sarkazmus necítím. Je to fenka ve věku 8mi let, minimálně 10x se už hárala a pokud se hárá pravidelně, jakákoli nepravidelnost o něčem svědčí. Byť třeba o vyšším věku. Jediný, kdo mi dá odpověď je veterinář. Jinak v tomto případě žádné babské rady nefungují.

22.9.2017 13:53
MarcyMat

XXX.XXX.245.244

inusanka napsal(a):
Já to jako sarkazmus necítím. Je to fenka ve věku 8mi let, minimálně 10x se už hárala a pokud se hárá pravidelně, jakákoli nepravidelnost o něčem svědčí. Byť třeba o vyšším věku. Jediný, kdo mi dá odpověď je veterinář. Jinak v tomto případě žádné babské rady nefungují.

Kdybyste svůj přispěvek hned formulovala takto, taky bych v tom žádný sarkasmus necítila. I když mě osobně taky někdy překvapuje, co všechno lidi konzultují na fórech, příčí se mi rychlé odsudky, útoky a černé scénáře... Mimochodem fen, které letos hárají nestandardně znám ve svém okolí celou řadu - rozdělené říje, prodloužené cykly, prodloužené nebo naopak velmi krátké říje, tiché říje...netuším, co je za tím, ale feny jsou jinak ok.

22.9.2017 15:49
katkaa1

XXX.XXX.43.146

MarcyMat napsal(a):
Kdybyste svůj přispěvek hned formulovala takto, taky bych v tom žádný sarkasmus necítila. I když mě osobně taky někdy překvapuje, co všechno lidi konzultují na fórech, příčí se mi rychlé odsudky, útoky a černé scénáře... Mimochodem fen, které letos hárají nestandardně znám ve svém okolí celou řadu - rozdělené říje, prodloužené cykly, prodloužené nebo naopak velmi krátké říje, tiché říje...netuším, co je za tím, ale feny jsou jinak ok.

Presne tak a rovnako nemôžeme vedieť či si pani tú fenku nepriniesla napríklad z útulku pred 3 mesiacmi.. niektorí tunajší diskutujúci by si mali uvedomiť, že si sem na 99% chodia pre rady začiatočníci, chovateľ čo má psy 20 rokov sa tu určite pýtať nebude.

Přidejte reakci

Přidat smajlík