Děda mi postřelil psa

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Jaroslav S.

1.10.2017 12:10
Jaroslav S.

XXX.XXX.102.150

Máme dva psy. NO a Staforda.Německý ovčák je mého dědy a staford můj. Předvčerejškem se porvali a jak mile to zjistil můj děda, střelil diabolkou toho staforda do oka. Bohužel nevím co mám udělat první. Jestli zavolat veterináře nebo policii. Prosím o radu. Děkuji.

sh

1.10.2017 12:19
sh

XXX.XXX.244.143

Veterina!

1.10.2017 12:20
balisek

XXX.XXX.131.211

Trol?

1.10.2017 12:20
rapotacka11

XXX.XXX.32.178

Bydlím u dědy ?
Tak se podle toho chovám.
Musím mít nutně staforda ?
Na dvoře, kde už je NO ?
No tak to si musím postavit pořádný kotec !
Omluvit se dědovi a mazat k vetovi.

Samozřejmě nevím, zda děda nevlezl i se psem do baráčku
k vnukovi a neokupují mu tam cimru a dvůr...
Dneska jsou ti staří fakt hrozní !

1.10.2017 14:10
lu80

XXX.XXX.48.206

Jaroslav S. napsal(a):
Máme dva psy. NO a Staforda.Německý ovčák je mého dědy a staford můj. Předvčerejškem se porvali a jak mile to zjistil můj děda, střelil diabolkou toho staforda do oka. Bohužel nevím co mám udělat první. Jestli zavolat veterináře nebo policii. Prosím o radu. Děkuji.

Vet. Jak dopadl NO?

Pan Brouček

1.10.2017 14:44
Pan Brouček

XXX.XXX.79.4

V první řadě je třeba zavolat Chocholouška pro vás, potom psa na Policii, a nakonec na veterinu dědu utratit.

Že vás to pořád baví...

1.10.2017 14:51
Beica

XXX.XXX.33.108

rapotacka11 napsal(a):
Bydlím u dědy ?
Na dvoře, kde už je NO ?

Nejsem si úplně jistá, zda jste svůj koment myslela jako sarkasmus, nebo naopak smrtelně vážně, ale přihodím k tomu svůj názor. Děda může bejt naprosto zlatej člověk a vnuk naopak pěkne rozmazlenej hajzlík s naprosto nevychovaným čoklem a taky to může bejt naopak. Vnuk může mít perfektně zvládnutýho psa a děda může bejt s*áč na entou. Každopádně...

To jako vážně? Jasný, bydlet u dědy, co má NO a vědět, že jsou mezi NO a mým stafordem ne zcela harmonické vztahy, tak je nenechám bez dozoru na dvoře. Školácká chyba majitele staforda. NICMÉNĚ aby kvůli rvačce, která viditelně neměla žádné velké následky (odhaduj, není v přízpěvku specifikováno) neb se to děda dopídil až o DVA DNY později, mi děda POSTŘELIL psa?!?!?! Kde to žijem? Kdyby stsford NOčko zabil, nebo já nevim, tak bych se omlouvala do nebes dědovi, ale do dřžky bych i tak primárně zasloužila já ne TEN PES! Moje chyba, že sjem si psa, kterého asi nemám úplně zvládnutého, neuhlídala a tečka. Ten pes za to nemohl. Kdoví, kdo z těch dvou ten konfikt vyvolal... Ale potřelení psa je fakt moc přehnaná reakce. Děda by ode mě dostal hned k prvním narozeninám nebo svátku či Vánocům hezky kurz sebeovládání a zvládnutí vzteku. Tohle je moc...

Neberte jako útok, ale prostě jen Vaší reakci nechápu. A pokud je braná jako ironie, tak to ignorujte...

1.10.2017 14:54
Beica

XXX.XXX.33.108

Jaroslav S. napsal(a):

Svůj dotaz, zda první na veterinu, či volat policii, jste asi nemyslel vážně že? Řekněte mi, že je to vtip...

1.10.2017 15:05
Lexaurin

XXX.XXX.173.179

Jako první psal na ifaunu...

1.10.2017 15:11
Beica

XXX.XXX.33.108

Lexaurin napsal(a):

Mít postřelenýho psa tak nemám ani čas zavázat si boty potažmo hledat peněženku s dokladama a letim okamžitě k vetovi a on si stihle dřepnou tk netu a tázat se diskutujících... To snad ani nemůže být pravda...

1.10.2017 15:18
rapotacka11

XXX.XXX.32.178

Vy to berete vážně ?

1.10.2017 15:22
Beica

XXX.XXX.33.108

rapotacka11 napsal(a):
Vy to berete vážně ?

Mě by to při dnešní mentalitě jistých lidí ani nepřekvapilo Myslím dotaz zadavatele, ne Vás komentář. Ten mě trochu vyděsil, nebo teda spíš představa, že byste to skutečně myslela vážně.

jolyha

1.10.2017 17:02
jolyha

XXX.XXX.229.101

Beica napsal(a):
Nejsem si úplně jistá, zda jste svůj koment myslela jako sarkasmus, nebo naopak smrtelně vážně, ale přihodím k tomu svůj názor. Děda může bejt naprosto zlatej člověk a vnuk naopak pěkne rozmazlenej hajzlík s naprosto nevychovaným čoklem a taky to může bejt naopak. Vnuk může mít perfektně zvládnutýho psa a děda může bejt s*áč na entou. Každopádně...

To jako vážně? Jasný, bydlet u dědy, co má NO a vědět, že jsou mezi NO a mým stafordem ne zcela harmonické vztahy, tak je nenechám bez dozoru na dvoře. Školácká chyba majitele staforda. NICMÉNĚ aby kvůli rvačce, která viditelně neměla žádné velké následky (odhaduj, není v přízpěvku specifikováno) neb se to děda dopídil až o DVA DNY později, mi děda POSTŘELIL psa?!?!?! Kde to žijem? Kdyby stsford NOčko zabil, nebo já nevim, tak bych se omlouvala do nebes dědovi, ale do dřžky bych i tak primárně zasloužila já ne TEN PES! Moje chyba, že sjem si psa, kterého asi nemám úplně zvládnutého, neuhlídala a tečka. Ten pes za to nemohl. Kdoví, kdo z těch dvou ten konfikt vyvolal... Ale potřelení psa je fakt moc přehnaná reakce. Děda by ode mě dostal hned k prvním narozeninám nebo svátku či Vánocům hezky kurz sebeovládání a zvládnutí vzteku. Tohle je moc...

Neberte jako útok, ale prostě jen Vaší reakci nechápu. A pokud je braná jako ironie, tak to ignorujte...

Děda musí mít zrak jak ostříž a být fakt ostrostřelec, když se stafordovi trefí diabolkou přímo do oka. Už to vidím živě v barvách přímo před sebou. Ten Chocholoušek pro zadavatele by nebyl úplně od věci...

2.10.2017 07:45
Beica

XXX.XXX.170.126

jolyha napsal(a):
Děda musí mít zrak jak ostříž a být fakt ostrostřelec, když se stafordovi trefí diabolkou přímo do oka. Už to vidím živě v barvách přímo před sebou. Ten Chocholoušek pro zadavatele by nebyl úplně od věci...

Tak nikdo neví, třeba je děda bývalej ostřelovač :D.

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.10.2017 14:06

rapotacka11 napsal(a):
Bydlím u dědy ?
Na dvoře, kde už je NO ?

Nemohlo to být obráceně?

2.10.2017 14:13

Starý rozklepaný děda trefí psa přímo do oka, to se mě moc nezdá, mohlo jít o náhodu, kdo ví jak to vůbec nakonec bylo, dnes má skoro každý mlaďoch plynovku, ale i tou se trefit přesně na cm2 do pohybujícího se předmětu je i pro zkušeného dost náročné.Zřejmě tam musí být dlouhodobý konflikt s dědou, jinak si neumím představit, že bych řešila příbuzenstvo takto přes policii, ani bych se neptala a pádila vetovi.

2.10.2017 16:01
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Starý rozklepaný děda trefí psa přímo do oka, to se mě moc nezdá, mohlo jít o náhodu, kdo ví jak to vůbec nakonec bylo, dnes má skoro každý mlaďoch plynovku, ale i tou se trefit přesně na cm2 do pohybujícího se předmětu je i pro zkušeného dost náročné.Zřejmě tam musí být dlouhodobý konflikt s dědou, jinak si neumím představit, že bych řešila příbuzenstvo takto přes policii, ani bych se neptala a pádila vetovi.

Starý rozklepaný děda, může mít sotva 55let

2.10.2017 20:06

lesnížínka napsal(a):
Starý rozklepaný děda, může mít sotva 55let

A náhoda je b.lbec. Ani se zrovna do oka nemusel trefit schválně.

2.10.2017 21:44
Janinka Bosorka

XXX.XXX.117.11

Pokud se to stalo předvčerejškem a vy stále přemýšlíte o tom, co dělat, dejte se vyšetřit sám. Na psychiatrii.

3.10.2017 03:47
Ebra

XXX.XXX.191.130

Lexaurin napsal(a):

A možná i na některé vybrané skupiny na FB a taky to vyfotil ten mazec a dal si to na svůj profil honem...to muší bejt, mně se líbí jak je na FB skupina veterináři radí a tam píšou blbky o radu a pes měl být už hodinu na veterině a ty hňupky píšou i po salší hodině a fotí psa a furt nic nedělají jenom fejsbůkují a pes předsmrtně chroptí. Natočí video a pak kilometr RIP a svíček a keciček ať žije internet.

3.10.2017 08:28

Ebra napsal(a):
A možná i na některé vybrané skupiny na FB a taky to vyfotil ten mazec a dal si to na svůj profil honem...to muší bejt, mně se líbí jak je na FB skupina veterináři radí a tam píšou blbky o radu a pes měl být už hodinu na veterině a ty hňupky píšou i po salší hodině a fotí psa a furt nic nedělají jenom fejsbůkují a pes předsmrtně chroptí. Natočí video a pak kilometr RIP a svíček a keciček ať žije internet.

Protože žijí více méně ve virtuálním světě. Mají virtuální přátele...Bihužel, někdy nemají virtuálního, ale živého psa.
Mimo : Však si vemte tu..., která si točila, jak jí to jede v autě. Bohužel, auto nebylo virtuální a ta zeď, o kterou se zabila taky ne.

3.10.2017 08:29
scylla

XXX.XXX.150.32

Ebra napsal(a):

A ještě větší blbky tam v některých případech radí.

3.10.2017 09:06
Janinka Bosorka

XXX.XXX.117.11

Já bych ty internety zakázala!

3.10.2017 09:18
mamkamaria

XXX.XXX.55.3

Janinka Bosorka napsal(a):
Já bych ty internety zakázala!

Niééé, práve teraz keď som ho objavila? Na dôchodku mi spestruje život

Neregistrovaný uživatel

3.10.2017 11:06
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18

Já bych řekla, že si z vás nějaký Jaryn ale pěkně vystřelil vždyť je to Jaryn...

Přidejte reakci

Přidat smajlík