Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Shira

1.10.2017 18:59
Shira

XXX.XXX.212.141

Dobry večer Mám dva psy fenku a psa.Chtela bych je mít na zimu v zateplene boudě(alespoň přes den ).Kdyz to pujde tak i přes noc ?Má s tím někdo zkušenosti?..... Také bych potřebovala poradit, jestli jednu větší dohromady nebo každému jednu menší?Děkuji.

1.10.2017 19:05
Mat

XXX.XXX.7.35

Shira napsal(a):
Dobry večer Mám dva psy fenku a psa.Chtela bych je mít na zimu v zateplene boudě(alespoň přes den ).Kdyz to pujde tak i přes noc ?Má s tím někdo zkušenosti?..... Také bych potřebovala poradit, jestli jednu větší dohromady nebo každému jednu menší?Děkuji.

Když uděláte dvě, budete mít jistotu, i když je možné, že se stejně budou společně cpát do jedné. To vám nikdo s určitostí neřekne.

Shira

1.10.2017 19:08
Shira

XXX.XXX.212.141

Děkuji.

1.10.2017 19:09
lu80

XXX.XXX.48.206

Shira napsal(a):

A jak to máte teď? Jsou zvyklí na boudu...byť nezateplenou? Můj muž postavil parádní zateplenou boudu...akorát nám to překáží na zahradě ...

Shira

1.10.2017 19:19
Shira

XXX.XXX.212.141

Budete ji prodávat?

Shira

1.10.2017 19:21
Shira

XXX.XXX.212.141

Máme NO a kříženec dogy..

Shira

1.10.2017 19:22
Shira

XXX.XXX.212.141

Potřebuji je mít venku po dobu co jsme v práci..

1.10.2017 19:41
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Dogu ven? No to nevím. Udělali jsme boudu dvojdomek. Pro jistotu tak, že dělící přepážka jde vyjmout a byli by dohromady. Nebylo potřeba. Každý si vybral svoji, někdy byl každý ve své, jindy se navštěvovali a byli spolu v jedné. Teď už zůstal jen jeden pes a v boudě je pro změnu s kocourem, druhá polovina je volná.

Shira

1.10.2017 19:49
Shira

XXX.XXX.212.141

lesnížínka napsal(a):
Dogu ven? No to nevím. Udělali jsme boudu dvojdomek. Pro jistotu tak, že dělící přepážka jde vyjmout a byli by dohromady. Nebylo potřeba. Každý si vybral svoji, někdy byl každý ve své, jindy se navštěvovali a byli spolu v jedné. Teď už zůstal jen jeden pes a v boudě je pro změnu s kocourem, druhá polovina je volná.

Děkuji.Myslíte, že není možné, aby byla doga venku?

1.10.2017 19:53
Mat

XXX.XXX.7.35

Shira napsal(a):

Po dobu, co nejste doma asi i jo, ale jinak jsou to psi velmi vázaní na člověka ne?

1.10.2017 19:56
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Nejsem si jistá, ale doga myslím nemá žádnou podsadu. Stejně i boxer? Holky, co mají zkušenost s tímto plemenem by upřesnily. Příbuzní mají venku boxera. Spávají ještě s jezevčíkem v nějaké kůlně či chlívku a jinak jsou normálně celý den venku, když je jim zima, asi si tam zalezou. Je mu cca 10let a i když už je na něm už vidět stáří, zdravotní problémy nemá, to spíš jezevčík. Nejhorší si myslím, je střídání pobytu doma-venku.

1.10.2017 20:01
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Chtěla jsem dát fotku a zapomněla jsem

1.10.2017 20:08
rapotacka11

XXX.XXX.32.178

Shira napsal(a):

1.10.2017 21:00
lavacca

XXX.XXX.63.20

My mame u našich klasicky boudy velké na jednoho psa a bežně se tam nacpou dva najednou. Prej lepší vyhrevna. :) Bežně tak spavala v jedné boude kavkazacka a zada ji hřál samojed. Nicmene nejoblíbenější stejne bylo spaní v zavetri podloubí na matraci překryté kobercem. Tam většinou spali na hromadě skoro všichni ( mivame smečku 4-7 psu). Hezky tělo na tělo.

Určitě dejte boudu ke dveřím, odkud budou mít psi výhled na okoli. Jinak tam nebudou chtít byt, i kdyby byla bouda sebelepší.

1.10.2017 21:16
Janinka Bosorka

XXX.XXX.117.11

Lesní žínka, to je překrása ten domek.

2.10.2017 07:34
scylla

XXX.XXX.150.32

Shira napsal(a):

Jako každý hladkosrstý pes. Udělejte v domě psí dveře a máte vystaráno - budou venku, když budou chtít a doma, když se budou chtít ohřát. Psí dveře jsou levnější než boudy, pokud je to pro vás jedno z rozhodovacích kritérií.

2.10.2017 11:00
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Janinka Bosorka napsal(a):
Lesní žínka, to je překrása ten domek.

Tady celý pohled, je to sladěné s barákem Ona je vyzděná z cihliček a vevnitř obložená dřevem, tak je to jakoby byla uvnitř vložená dřevěná bouda. Střecha je pro jistotu odklápěcí.

2.10.2017 11:04
lu80

XXX.XXX.254.221

Máte to tam krásný! Vy i pejscííí. Já si Vás tak trochu představovala na polorozbořeném hospodářství co v potu tváře dáváte dokupy

2.10.2017 15:09
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

lu80 napsal(a):
Máte to tam krásný! Vy i pejscííí. Já si Vás tak trochu představovala na polorozbořeném hospodářství co v potu tváře dáváte dokupy

Ne, ne, hospodářství doma nemám, u nás by byli všichni leda na dožití My jen budovali barák a hlavně zahradu na širém poli, vzadu máme políčko a sad, kde si pěstujem všechno, co potřebujem(i co nepotřebujem No a kurt(tenisový) V potu tváře to jo, teď jsem se doslova doplazila domů, i přes rukavice mám prasklý mozol a nemůžu se pořádně narovnat. Předělávám několik záhonů. Ono se najde vždycky něco, čemu se nedaří a musí se udělat akce, kulový blesk"

2.10.2017 15:22
lu80

XXX.XXX.254.221

Shira napsal(a):
Budete ji prodávat?

Nee. Naše malá jí sice nepoužívá jako přístřešek, ale jako jídelnu...chodí si tam okousat kost, aby jí náhodou nikdo nerušil . Pořád doufám, že v zimě tam sem tam zaleze...až bude sama venku...

2.10.2017 15:24
lu80

XXX.XXX.254.221

lesnížínka napsal(a):
Ne, ne, hospodářství doma nemám, u nás by byli všichni leda na dožití My jen budovali barák a hlavně zahradu na širém poli, vzadu máme políčko a sad, kde si pěstujem všechno, co potřebujem(i co nepotřebujem No a kurt(tenisový) V potu tváře to jo, teď jsem se doslova doplazila domů, i přes rukavice mám prasklý mozol a nemůžu se pořádně narovnat. Předělávám několik záhonů. Ono se najde vždycky něco, čemu se nedaří a musí se udělat akce, kulový blesk"

Známe. Na baráku se člověk nezastaví Akce kulový blesk u nás probíhá denně. Teď to bylo sklidit brambory a naložit zelí...stejně ho zase půlku zblajzne psina

2.10.2017 23:43
Janinka Bosorka

XXX.XXX.117.11

Lesní žínka, krásný překrásný jezero! To by se psice koupaly od rána do večera a já s nima.

4.10.2017 07:38
Tedysek

XXX.XXX.59.80

lesnížínka napsal(a):
Tady celý pohled, je to sladěné s barákem Ona je vyzděná z cihliček a vevnitř obložená dřevem, tak je to jakoby byla uvnitř vložená dřevěná bouda. Střecha je pro jistotu odklápěcí.

To jezírko jste si dělali sami? Nebo nějaká firma? Mám v plánu předělat to naše jezírko taky. Máme plastové velke, ale chceme vykopané s potůčkem přes celou zahradu... A plastové nechat jako odchovnu snad pro koi. :).

4.10.2017 10:24
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Tedysek napsal(a):
To jezírko jste si dělali sami? Nebo nějaká firma? Mám v plánu předělat to naše jezírko taky. Máme plastové velke, ale chceme vykopané s potůčkem přes celou zahradu... A plastové nechat jako odchovnu snad pro koi. :).

Firma. Je to poměrně velké dílo Také máme potůček přes téměř celou zahradu, je to drenáž z kurtu, kde byla původně přírodní bažina. Potůček foliovaný není, takže voda cestou různě zasakuje v zahradě a slabé místo je tam, kde už je poměrně malý spád a bylo nutné to napojit na taktéž foliové čístící předjezírko. Podryla to ondatra a voda se ztrácela bůhví kam(nejspíš pod barák ).

4.10.2017 11:24
Tedysek

XXX.XXX.59.80

lesnížínka napsal(a):
Firma. Je to poměrně velké dílo Také máme potůček přes téměř celou zahradu, je to drenáž z kurtu, kde byla původně přírodní bažina. Potůček foliovaný není, takže voda cestou různě zasakuje v zahradě a slabé místo je tam, kde už je poměrně malý spád a bylo nutné to napojit na taktéž foliové čístící předjezírko. Podryla to ondatra a voda se ztrácela bůhví kam(nejspíš pod barák ).

Díky :)je fakt krásné.

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.10.2017 12:26

lesnížínka napsal(a):

Moooc hezké to tam máte, ten baráček pro psa nemá chybu.

4.10.2017 14:33
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Děkuju. Jen jsme to zaneřádili zadavatelce a jsem zvědavá, pro co se rozhodne. Já bych udělala jednu trošku větší boudu s možností vložit přepážku, kdyby to neklapalo. My ji máme v zimě plnou slámy, takže zimou(a naši chlupatí psi) určitě netrpí, i když je velká. Jo a nepřehánějte to s rozměry Nám zedníci tvrdili, že to je malé, že tam pes velikosti berňáka určitě nevleze...a vlezli by do jeho půlky myslím i tři, kdyby se trochu uskrovnili

4.10.2017 15:29

Já mám boudu tuto, nechávali jsme si ji dělat před 3 lety a naprostá spokojenost, Je opravdu bytelná ze silných palubek(podlahovek), uvnitř je všady ze stran i nahoře ve střeše a v podlaze izolační vata. Žádná dřevěná skořápka. Koukněte i na fotogalerii. Slámu jsem dala už včera, když jsou mrazy, nasadíme i lamely, jsou tam vyobrazené. Člověk by nevěřil, blbé lamely ale když ráno sáhnu čubině do boudy a venku mrzne, má tam opravdu krásně teplo. Boudu nám dělal pan Bilynský taky podle našich zadaných rozměrú. http://www.boudy-propsy.cz/ Boudu máme pod krytým přístřeškem i když má střechu z šindele. Ten zděný domeček, jak máte, jsme měli skoro to samé na starém bydlišti. Manžel ho dělal sám, akorát nebyla odkrývací střecha, ale jedna boční strana.

4.10.2017 15:36
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Já mám boudu tuto, nechávali jsme si ji dělat před 3 lety a naprostá spokojenost, Je opravdu bytelná ze silných palubek(podlahovek), uvnitř je všady ze stran i nahoře ve střeše a v podlaze izolační vata. Žádná dřevěná skořápka. Koukněte i na fotogalerii. Slámu jsem dala už včera, když jsou mrazy, nasadíme i lamely, jsou tam vyobrazené. Člověk by nevěřil, blbé lamely ale když ráno sáhnu čubině do boudy a venku mrzne, má tam opravdu krásně teplo. Boudu nám dělal pan Bilynský taky podle našich zadaných rozměrú. http://www.boudy-propsy.cz/ Boudu máme pod krytým přístřeškem i když má střechu z šindele. Ten zděný domeček, jak máte, jsme měli skoro to samé na starém bydlišti. Manžel ho dělal sám, akorát nebyla odkrývací střecha, ale jedna boční strana.

Jak jste otevírali zděnou stranu?

4.10.2017 15:57

lesnížínka napsal(a):
Jak jste otevírali zděnou stranu?

Jedna strana byla dvouplášťová zateplená z palubek vsazená do takových pantů. Ty se vycvakly a stěna se oddělala komplet celá ta strana. Ostatní 3, byly zděné. Byla to velká výhoda na údržbu a v létě v hycu, oddělat jednu celou stranu.

4.10.2017 21:13
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jedna strana byla dvouplášťová zateplená z palubek vsazená do takových pantů. Ty se vycvakly a stěna se oddělala komplet celá ta strana. Ostatní 3, byly zděné. Byla to velká výhoda na údržbu a v létě v hycu, oddělat jednu celou stranu.

Jo ták Já už si představovala, jak hrozně složitý a promakaný systém na otevření zdi...to musel být My složitě vymýšleli taky otevírání střechy, aby to ty panty vůbec udržely a nakonec tam panička jednoduše vleze vchodem a boudu vymete

Přidejte reakci

Přidat smajlík