Prosím poraďte granule

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.10.2017 19:42
Hanny59

XXX.XXX.214.5

Vím že už to tady bylo X krát, ale prosím poraďte granule pro 11 týdenní štěně velkého plemena. V 11 týdnech má 11 kg a vzali jsme si jí zvyklou na Ontario. Myslím, ale že se dají koupit o hodně kvalitnější granule. Poslední dny neustále brouzdám po netu a hledám. Už jsem přečetla tolik recenzí a složení, že se v tom úplně ztrácím Prosím tedy o konkrétní značku granulí. Ne odkaz na stránky kde jsou recenze a složení. Děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.10.2017 19:50

Wolsblut, Essential food, Simpsons... určitě tady někdo ještě napíše vice, jinak vyzkoušejte co bude sedět a chutnat štěňátku jo a málem jsem zapomela kupte kloubní výživu (kolagen peptidy, ve složení nesmí být složka proti bolesti).

2.10.2017 20:03
Hanny59

XXX.XXX.214.5

Děkuji za radu. Hlavně za tu kloubní výživu. Máte vyzkoušené něco konkrétního?

2.10.2017 20:38

Hanny59 napsal(a):

Bohužel ne, mám střední plemeno ale až bude fena starší (momentálně má 1,5 roku, hlavně ve vyšším věku hrozí artróza a ve vzácných případech klidně i 5 letech psa, ) kloubní výživu určitě kupovat budu ty kolageni peptidy (přijdou mi mnohem méně chemické než třeba jiné kloubní doplňky). Spoustu radosti se štěňátkem

2.10.2017 21:32
Tedysek

XXX.XXX.59.80

Megiii ještě dost zmiňuje ND, Marp tuším.
Jinak já zobala Alavis kvůli kolenům a super. Už jsem ho dávala staré feně a aspoň se jí trošku lépe vstavalo. Ale ta měla kyčle zdravé. Štěněti NO (nyní 70cm kv) jsem dávala nejdřív Alavis a pak hydrolizovany kolagen a pivovarské kvasnice. Asi se vrátím s dalším štěnětem k alavisu. Díky vlastní zkušenosti mu věřím. I když přítelovi na artrozu v zápěstí nepomohlo vůbec nic. Ani injekce přímo do zápěstí. A výrok jeho doktora co mu zápěstí operoval je: na artrozu nepomůže vůbec nic a tyhle přípravky (vsechny - lidske, psi i konske) jsou jen vyhozené peníze. Ale nic se tím nezkazí. Tak asi tak.

3.10.2017 11:02

Hanny59 napsal(a):

Já dávám sirup Aptus Aptoflex, doporučila mi ho chovatelka, je tam údajně nejoptimálnější obsah těch žádoucích látek, a mám pocit, že i tady někde v diskuzi byl hojně doporučován.

3.10.2017 16:06
KMachalekova

XXX.XXX.210.164

Najlepší kvalitu krmiva za nejlepší ceny nájdete v obchode na Minské 48,
Obchůdek se zaměříva na kvalitní, přírodne spracované krmivo jako jsou značky N&D, Calibra, Platinum, Carnilove, Brit a další..., z kloubních výživ je výtečný ALAVIS nebo APTOFLEX a ARTRIVIT
E-shop obchůdku nájdete na stránce: www.pethome.cz

odkazy na jednotlivá krmiva:
N&D...www.pethome.cz/cs/psi/15210-nd-lg-dog-puppy-m-l-lamb-blueberry-12kg-8010276033727.html

Calibra...www.pethome.cz/cs/psi/15664-calibra-dog-ha-starter-puppy-lamb-14kg-new-8594062082552.html

Platinum...www.pethome.cz/cs/psi/504-platinum-puppy-chicken-5kg-8437003634109.html

Carnilove...www.pethome.cz/cs/psi/12813-carnilove-dog-salmon-turkey-for-lb-puppies-new-12kg-8595602508846.html

Brit...www.pethome.cz/cs/psi/12951-brit-care-dog-puppy-lamb-rice-12kg-8595602509799.html

ALAVIS...www.pethome.cz/cs/psi/501-alavis-kloubni-vyziva-pro-psy-90tbl-621629400400.html?search_query=alavis&results=32

APTOFLEX...www.pethome.cz/cs/psi/11744-aptus-apto-flex-vet-sirup-200ml-6432100026187.html

ARTRIVIT...www.pethome.cz/cs/psi/13323-nomaad-artivit-sirup-200ml-8595011125429.html?search_query=artivit&results=5

Neváhaj a přiď se poradiť do naší prodejny v Brne na Minské 48, Žabovřesky.
Kromne obchůdku, kde nalezneš všechno pro tvého miláčka tady najdeš taky salón.

10.10.2017 16:39
Vše-o-krmivech

XXX.XXX.219.59

Sestavili jsme pro vás výběr kvalitních granulí pro štěňata velkých plemen.
https://vse-o-krmivech.cz/advanced-search/vysledky-vyhledavani?page=5&order=alpha&editor_rating[]=4&dir=1&query=all&usematch=1&filter=172&jr_staripsa=stene_junior&jr_velikostpsa=25-45-kg_45-kg-a-vice&jr_30avicemasa=ano&jr_bezalergenu=ano

Tento výběr si můžete zůžit a jednotlivá krmiva porovnat složením a cenou.

Krmivo pro štěňata by nemělo obsahovat příliš vysoký obsah bílkovin a tuků, které by podporovaly příliš rychlý růst a způsobit zdravotní problémy jako dysplazie. Více na článku o krmení štěňat zde. https://vse-o-krmivech.cz/krmivo-pro-psy/pruvodce-krmenim/krmeni-stenat.

10.10.2017 16:46
hellous

XXX.XXX.11.151

Mám fenu Německé dogy a asi nejlepší kloubní přípravek, se kterým mám zkušenosti, tak je Geloren. Jsou to takové želatinové kostičky, které chutnají jako gumítci(zkoušela jsem).

10.10.2017 16:55
Estrella

XXX.XXX.73.101

Hanny59 napsal(a):
Vím že už to tady bylo X krát, ale prosím poraďte granule pro 11 týdenní štěně velkého plemena. V 11 týdnech má 11 kg a vzali jsme si jí zvyklou na Ontario. Myslím, ale že se dají koupit o hodně kvalitnější granule. Poslední dny neustále brouzdám po netu a hledám. Už jsem přečetla tolik recenzí a složení, že se v tom úplně ztrácím Prosím tedy o konkrétní značku granulí. Ne odkaz na stránky kde jsou recenze a složení. Děkuji.

Já se přimlouvám za Brit Care Grain free Puppy. Pokud bude mít psisko v dospělosti nad 40kg, můžete od cca 4. měsíce až do 2 let dávat Brit Care Grain-free Junior Large Breed pro obří plemena. Ta juniorka by měla trochu zpomalit růst, aby se všechno zvládlo správně vyvíjet.

10.10.2017 17:30

Vše-o-krmivech napsal(a):
Sestavili jsme pro vás výběr kvalitních granulí pro štěňata velkých plemen.
https://vse-o-krmivech.cz/advanced-search/vysledky-vyhledavani?page=5&order=alpha&editor_rating[]=4&dir=1&query=all&usematch=1&filter=172&jr_staripsa=stene_junior&jr_velikostpsa=25-45-kg_45-kg-a-vice&jr_30avicemasa=ano&jr_bezalergenu=ano

Tento výběr si můžete zůžit a jednotlivá krmiva porovnat složením a cenou.

Krmivo pro štěňata by nemělo obsahovat příliš vysoký obsah bílkovin a tuků, které by podporovaly příliš rychlý růst a způsobit zdravotní problémy jako dysplazie. Více na článku o krmení štěňat zde. https://vse-o-krmivech.cz/krmivo-pro-psy/pruvodce-krmenim/krmeni-stenat.

Že nám sem napíšete, odkud máte informaci, že vysoký obsah bílkovin a tuků v krmivu podporují příliš rychlý růst, DKK ?
Není to spíše překrmováním, genetikou ? Plus nadmíra vápníku.
Moc energie a obsah bílkovin je přece něco jiného.
Navíc, v úvahu je třeba brát stravitelnost.

Přidejte reakci

Přidat smajlík