Dobrý den,
od potencionálního zaměstnavatele jsem dostala v rámci druhého kola výběrového řízení za úkol zpracovat studii týkající se pamlsků pro psy. Konkrétně analýzu trhu.
Mohla bych vás poprosit o velmi stručné vyjádření k těmto otázkám? Předem Vám děkuji za ochotu.
a) o které pamlsky máte, jako chovatelé psů, největší zájem? A proč?
b) napadá vás, jak by mohl vypadat pamlsek nové generace? Jaké vlastnosti spojit v jedno, aby byl pro vás ještě zajímavější? Potažmo výjimečnější pro psa?
c) co vnímáte jako trend současné doby v oblasti psích pamlsků?
Přeji Vám prima den a děkuji!
Jana Fuč.
A) vařené maso, není suché, chvíli vydrží, klouže do krku, není v něm chemie, sůl, nebo sušené maso
b) bez chemie, chutný a zajímavý pro psa,
c) spoustu prefabrikovaných pamlsků plných chemie, dále se díky tzv. pozitivním metodám rozmohl způsob dávat psovi jeho krmnou dávku jako pamlsky, takže se používají obyčejné granule.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Hehe, já používám psovy dietní granule, protože mu prostě fakt chutnají.
Ale jako navíc ke krmný dávce, ne jako součást dávky (navíc je krmen barfem, granule mám doma pro jistotu, na dovču, atd).
a) jinak bych určitě měla zájem o čistý maso nasušený na drobný kousky
b) zdravost, absence zbytečných chemií, voňavost pro psa, drobné kousky
c) nesleduji.

1) sušené maso (popř. jiné části zvířat) bez přídavku čehokoliv a samozřejmě bez chemie
2) nic jiného než výše uvedené neberu v potaz
3) v situaci, kdy většina majitelů psů frčí na piškotech a "frolících", bych se o trendu radši nebavila.
1) vařené hovězí, vařené vepřové... Důvody byly již zmíněné.
2) já bych uvítala "klikr mlsky" nebo mlsky do plnících hraček. Tedy něco jako pamlskovaci kvalitní granulky.
3) hypermultifunkcni mlsky. Jeden mlsek a že psa je super zdravý nesmrtelný pes s nadpsi silou
Pro nás jsou super sušené smrady a morkove kostí.

A) pamlsky si peču sama, vím, co v nich je
b) masové a bez chemie, na tvaru nezáleží, psovi je to fuk
c) trendy nesleduju.

Dělám taky z mletých jater, přidám vejce a ovesné vločky a rozetřu na moukou vysypaný plech. Po upečení nakrájím na čtverečky. V ledničce vydrží tak týden, takže pokud napeču víc, dávám zamrazit.

Já používám drůbeží, jdou dobře rozmixovat a je to rychlejší, ale je možné použít i vepřová a namlít na masovém strojku.

Drůbeží játra+vejce+vločky+mrkev+majoránka či bazalka...rozmixovat, usušit.
A) Sušené maso, sušené vnitřnosti, bez chemie (suším si sama)
b) To samé jako v a), nakrájené na malé kousky, případně dochucené bylinkami
Výjimečnější pro psa - pokud je to pamlsek cizího psa, může to být klidně suchý chleba. Nebo obecně cokoliv, co běžně nedostává. U nás třeba čím horší granule, tím víc super pamlsek.
c) Trendy nesleduji.
Tady je skvělé video: https://www.youtube.com/watch?v=RACLGXcNHZ8&t=3s.