Štěně zhltlo obratel

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.10.2017 17:31
ss1

XXX.XXX.161.132

Zdravím,
prosim jak dlouho může trvat než kachni obratel projde traktem psa? V pondělí štěně BŠO 8kg zhltlo kachni obratel obaleny masem. Na druhý den jsme šli na vet bo v noci zvracel a znovu ve středu- to už se obratel ukázal ve střevech. Štěně je na dietě, a tak mě zajímalo za jak dlouho můžu obratel čekat venku? :-D a kdy byste už přecházeli z diety na normální stravu až to vyjde nebo i dříve? Diky smajlík

27.10.2017 23:03
noemi

XXX.XXX.64.236

Předpokládám, že štěně obratel v žaludku normálně stráví.

Proč má dietu?

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.10.2017 10:46
Uživatel s deaktivovaným účtem

Je to už dost dní, tak doufám že to dopadlo dobře ?

28.10.2017 12:09
scylla

XXX.XXX.150.32

ss1 napsal(a):
Zdravím,
prosim jak dlouho může trvat než kachni obratel projde traktem psa? V pondělí štěně BŠO 8kg zhltlo kachni obratel obaleny masem. Na druhý den jsme šli na vet bo v noci zvracel a znovu ve středu- to už se obratel ukázal ve střevech. Štěně je na dietě, a tak mě zajímalo za jak dlouho můžu obratel čekat venku? :-D a kdy byste už přecházeli z diety na normální stravu až to vyjde nebo i dříve? Diky smajlík

Žádnou dietu, naopak něco, co povzbudí peristaltiku a kosti obalí.

28.10.2017 13:06
ivulka2

XXX.XXX.155.174

ss1 napsal(a):
Zdravím,

Moje štěnata malin žerou bězně celé kachni krky i kuřecí čí krutí a myslím že kuřecí a kachní hltají rovnou..v žaludku by ho mělo štěně BŠO normálně strávit, žádná dieta není potřeba, maximálně jak někdo už psal něco na zaplnění žaludku.Zvracení nestrávených či nestravitelných částí je běžné to není duvod k dietě nebo navštěvě veterináře.

28.10.2017 22:46
ss1

XXX.XXX.34.174

Já jsem si to taky říkala, že není důvod k obavám, jo kdyby snědl něco umělého či tak. U chovatelky taky žral krky i křídla.
Ale jednou jsem právě měla BOC s cizím tělesem a musel na endoskopii a od té doby jak pes v noci několikrát zvrací, tak jsem celkem nesvá. Nicméně ráno bych už na veterinu nešla, protože byl v pohodě, ale přítel byl celkem vyschízovaný, tak jsem se nechala zvyklat
Taky jsem právě moc nepochopila nějakou extra dietu, měl mít i hladovku ten první den podle veterinářky. Já jsem si právě říkala, že by měl mít normální stravu aby se tam udělaly ty žaludeční šťávy a prostě aby se to v pohodě posouvalo dál.

Přidejte reakci

Přidat smajlík