Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.11.2017 21:55
zdenula

XXX.XXX.252.164

Mám fenku, kterou kromě masa krmím granulemi Brit Care - jehně s rýží. Chtěla jsem jí přilepšit kvalitnějšími granulemi, tak jsem zakoupila dražší granule, o kterých jsem tady četla, že jsou velmi kvalitní a to značku Barking heads. Zpočátku jsem je míchala s původním Brit Care, abychom na nové přešly postupně. Fenka vždy pečlivě vybrala ty původní a nových se ani netkla. Bohužel nyní když dostane do misky jen ty nové, tak si jich ani nevšimne a raději nežere. Může mi někdo poradit, jak fenku rozkrmit novými granulemi ? Nebo mám opět koupit původní a nové darovat ? Byly poměrně hodně drahé, tak mě štve, že je jen očichá a nežere je. Prosím o slušné odpovědi.

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.11.2017 22:14

Buď darujte, nebo dejte někam na FB, že prodáte načaté za tolik a tolik. Vždycky to holt neklapne. Znám psa, který se na Orijeny tváří, jako když ho chcete otrávit. Naopak můj by je bral, ale pak by se vy...kakal z podoby.

10.11.2017 15:28
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Našim Barking heads také nechutnaly, ale těm fakt chutnaly málokteré. Krom toho po většině i průjmovali. Vypadá to jako reklama, ale jediné wolfsblut žrali bez problémů, postupně jsem vyzkoušela většinu chutí a nestalo se, že by nejely. Ale je to fakt pes od psa. Zpočátku jsem ale vždycky od různých značek brala malé balení či vzorek na zkoušku. Nebo od někoho, co tím krmil a odsypal mi.

10.11.2017 15:50

To u nás je to zas tak, že psovi jedou granule určité značky jen nějaký čas v horizontu týdnů, max měsíců.Tak zmlsaného jsem ještě neměla, řeším to prostě tak že kupuji 3-4 druhy a ty střídáme pořád dokola.Jinak by snědl úplně vše co zrovna jíme mi od suché kůrky po chilli papričky, protože je to pro něj, sváteční jídlo"

10.11.2017 19:28
Luciandthewolf

XXX.XXX.10.197

A co když mu je nějak "oblbnete" ? Já vždycky, když má čuba náladu dneska to žrát nebudu, tak jí uvařím prso nakrajim na malé kousky a zamícham ji to do granulí, nebo to jen poleju tím vývarem a okamžitě to zmizí. Já vím, že varit prsa denno denně asi nejde, ale mám vyzkoušené, že když ji to tam dám dvakrát třikrát, tak si na nové granulky zvykne a pak už je baští :).

13.11.2017 07:53
Varaxi

XXX.XXX.1.226

Luciandthewolf napsal(a):
A co když mu je nějak "oblbnete" ? Já vždycky, když má čuba náladu dneska to žrát nebudu, tak jí uvařím prso nakrajim na malé kousky a zamícham ji to do granulí, nebo to jen poleju tím vývarem a okamžitě to zmizí. Já vím, že varit prsa denno denně asi nejde, ale mám vyzkoušené, že když ji to tam dám dvakrát třikrát, tak si na nové granulky zvykne a pak už je baští :).

No vidíte, u nás je to obráceně. Já mu začít granule ochucovat, bude je vyžadovat ochucené a bez jogurtu, tvarohu, vajíčka nebo vývaru je žrát prostě nebude.
Každý pes je originál. :).

Přidejte reakci

Přidat smajlík