Dobrý den,
prosíme o vyplnění tohoto dotazníku https://kvalikvant.cz/jdi/9b9fe52587
Jsme parta milovníků psů a v současné době pracujeme na vývoji produktů a služeb, které Vám usnadní každodenní péči o Vaše psí miláčky. Naší ideou je, že díky našim produktům a službám nejen ušetříte Vaše měsíční výdaje, ale rovněž ve spolupráci s námi přispějete na dobrou věc. Prostřednictvím tohoto dotazníku chceme zjistit, co Vás jako chovatele psů nejvíce trápí a na tato témata se při naší práci nejvíce soustředit.
Každý z Vás může navíc na základě vyplnění tohoto dotazníku získat na 14 dní naše služby se všemi výhodami zdarma na zkoušku.
Děkujeme za Váš čas.
beastije
napsal(a):
Mate tam preklep v jednom slove, nekde je tusim kvaliva nebo tak, zapomnela jsem v jake sekci :).
diwabara
napsal(a):
Dobrý den,
prosíme o vyplnění tohoto dotazníku https://kvalikvant.cz/jdi/9b9fe52587
Jsme parta milovníků psů a v současné době pracujeme na vývoji produktů a služeb, které Vám usnadní každodenní péči o Vaše psí miláčky. Naší ideou je, že díky našim produktům a službám nejen ušetříte Vaše měsíční výdaje, ale rovněž ve spolupráci s námi přispějete na dobrou věc. Prostřednictvím tohoto dotazníku chceme zjistit, co Vás jako chovatele psů nejvíce trápí a na tato témata se při naší práci nejvíce soustředit.
Každý z Vás může navíc na základě vyplnění tohoto dotazníku získat na 14 dní naše služby se všemi výhodami zdarma na zkoušku.
Děkujeme za Váš čas.
Kdo my?
Jaké služby?
Opět zbytečný dotazník.
Plno chyb (by jste, kombunujete, všemu...), nedali jste si ani práci si to po sobě přečíst.
Není vůbec jasné, jaké služby chcete nabízet (pojištění, krmení, veterinární služby, rozvoz, výcvik, hlídání, venčení, útulek...).
Jaký je rozdíl mezi návštěvou psího salónu a stříháním?
Některé otázky se ani nedají zodpovědět, například měsíční náklady. Pelech, hračky, náhubky se kupují jednou za čas, někdy jednou za psí život, těžko někdo bude vypočítávát měsíční průměr. Navíc se s těmi kolečky ani nedá hnout na částku, kterou bych chtěl zadat, lepší by bylo doplňování.
Jak často chodím k veterináři? Přece 1x ročně na povinné očkování a pak vždy, když je pes nemocný
Co je to psí terapie?
Přijde mi, že jsou to jen otázky pro otázky, že chce někdo akorát získat databázi adres pejskařů, aby jim mohl zaspamovat mail.
Neměli byste napsat přímo, o co se jedná, když slibujete KAŽDÉMU své služby?
Jak byste zajistili stříhání psů v celé republice? Nebo dovoz žrádla až domů? To už jako začínající firma máte pobočky všude? Pokud jste veterináři (což pochybuji), přijedete mi psa vyšetřit domů kamkoli?
Asi jste hodně mladí, máte vize, což je fajn. Ale víc se zamyslete, co vlastně skutečně chcete dělat. Zatím to nemá hlavu ani patu.
blackberry
napsal(a):
(Poprvé vkládám do diskuze obrázek, snad se mi objeví.).
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nějaké školačky s maturitou?

Otázka ohledně vzdělání dotazovaných je v dotaznících vždy
akorát si takové dotazníky dává společnost vypracovat od agentur, kterým se platí pětimístné částky
no tak tady to mají zdarma.
Ebra
napsal(a):
Zapomněl se autor projektu představit nějak...hlavně že se ptá všech na vzdělání sám tam má chyb hrubých jak absolvent pomocné školy, nyní zvláštní, vlastně ani ty už nejsou to se nesmí je to diskriminaem prostě kteří blbečci zplodili tento světobroný PROJEKT ?
...spíš speciální anebo praktické...

davidka
napsal(a):
No právě. Někdo, kdo není schopný ani sestavit pár vět bez chyb, se ptá na vzdělání. A u dotazníku, ve kterém jde o něco úplně jiného, o získání adresáře majitelů psů.
Ebro, i absence interpunkce je chyba
Mno, spíš mi to připadá, že autor dotazníku prostě už několik dotazníků vyplňoval a otázka na vzdělání a velikost sídla je ve většině z nich, tak si řekl, že takové otázky prostě do dotazníku PATŘÍ.
Dobrý den,
jsem velmi překvapena kolik vzrušení tady vyvolal můj dotazník. Velmi se omlouvám za chyby, které se v něm objevily, ale bohužel jsem všechny nedokázala identifikovat. Samozřejmě jsem už vše opravila a mělo by to být zcela v pořádku. Dotazník jsem dělala podle svého nejlepšího vědomí a svědomí. Bohužel naše budoucí firma ještě nemá zcela konkrétní obrysy, na což je na začátku dotazníku upozorňováno. Dotazník jsme vyrobili jen z toho důvodu, aby jsme si udělali přehled o Vašich názorech, starostech i radostech. Nikoho nenutíme dávat tam svou emailovou adresu, dokonce ani nikoho nenutíme, aby ten dotazník vůbec vyplňoval.
Budu samozřejmě ráda, když ho vyplní co nejvíce.
Přeji příjemný den, Barbora
Je jasné, že nemusí mít firma přesné rysy, ale snad už víte, jestli chcete vozit žrádlo, hledat ztracené psy, krást psy, pojišťovat, šít pelechy nebo si otevřít veterinární ordinaci?
Jaký je cíl dotazníku? Hodně otázek je nesmyslných. Např. četnost návštěvy veterináře. Je přece jasné, že někdo jde jednou za rok na očkování a někdo má psa nemocného, proto chodí mnohem častěji. Některé roky pes veterináře nevidí, jiné tam je každý měsíc. Co si z toho vyvodíte pro provoz vaší budoucí firmy? Nebo někdo chodí k veterináři jen pro zábavu?
Ještě bych chápala otázku na krmení, jaké granule či maso je třeba naskladnit pro e-shop. Ale stejně dostanete tak malý vzorek odpovědí, že to opět moc nebude vypovídat. Lépe by vám poradili dodavatelé krmiv, co jde nejvíc na dračku.
Otázka rasy a velikosti psa je tam proč? Není to šťourání, opravdu mě zajímá důvod.
U dovozu granulí není jasný, jak to myslíte. Když si objednám přes internet, pošta mi je doveze až domů. Asi to tak dělá většina granulářů. Nebo myslíte rozvoz z prodejny bez služeb ČP, PPL apod.?
Vy chcete granule i vyrábět, že vás zajímá obal?
Co je to ta psí terapie?