Uživatel s deaktivovaným účtem

gamma
napsal(a):
Dobrý den, chci se zeptat, nemáte někdo tip na pronájem menší chaty někde "na samotě u lesa" pro 1 rodinu a 4 člennou smečku psů, kde by nebyly slyšet rachejtle petardy již od 29.12. do 4.1.?
Ideálně Stredočeský kraj. Děkuji
Ve středočeském kraji si myslím, že dostatečně odlehlá lokalita už neexistuje.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18
Jedna naše fena je plašoň a rachejtle jí vadí, takže silvestra tráví s námi doma (všichni) jakmile má začít to nejhroší o půl noci, celkem dost nahlas dáme televizi a hlasitě se bavíme abysme jakoby přehlušili to co se děje venku, plasťáky okna dost tlumí hluk, tak to není taková hrůza, minulý rok ani neotevřela oko v pelechu jak byla v klidu. A pak se ještě prodávají myslím Bachovy kapky, jsou to vůně a psa uklidňují,. hodně lidí si to moc chválí...

U nás už předsilvestrovský bouchání začalo, před dvěma dny :P
Samotnej silvestr nějak zvládneme, ale dva měsíce stupidních dělbuchů... ne, nechápu, nerozumím.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jedna naše fena je plašoň a rachejtle jí vadí, takže silvestra tráví s námi doma (všichni) jakmile má začít to nejhroší o půl noci, celkem dost nahlas dáme televizi a hlasitě se bavíme abysme jakoby přehlušili to co se děje venku, plasťáky okna dost tlumí hluk, tak to není taková hrůza, minulý rok ani neotevřela oko v pelechu jak byla v klidu. A pak se ještě prodávají myslím Bachovy kapky, jsou to vůně a psa uklidňují,. hodně lidí si to moc chválí...
Bachovky nejsou vůně, ty se dávají psovi (i člověku) do pusy. Jestli chcete bachovky, najděte si na netu Markétu Tomanovou.

Docela chápu, že s dělbuchy má někdo problém, naši psi se naštěstí nebáli.Myslím, že i tady hodně záleží na majitelích, jak na to psy už od mlada připraví.Nejsem ale pro aby někdo psa tomu zbytečně vystavoval.Bohužel znám i takové cvoky, co psy berou přímo na akce, poslední případ v létě na bahnech u Rokycan, psi museli zákonitě ohluchnout ale hlavně že se lidi bavili.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18
scylla
napsal(a):
Bachovky nejsou vůně, ty se dávají psovi (i člověku) do pusy. Jestli chcete bachovky, najděte si na netu Markétu Tomanovou.
No fakt...a já myslela, že se to kape na místa třeba pelíšek atd a čichá se to...
http://www.bachovy-esence.com/c/pro-zvirata.

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
No fakt...a já myslela, že se to kape na místa třeba pelíšek atd a čichá se to...
http://www.bachovy-esence.com/c/pro-zvirata.
Vždyť tam píšou - do vody na pití nebo do žrádla nebo potřít tlamu...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18
napsal(a):
Vždyť tam píšou - do vody na pití nebo do žrádla nebo potřít tlamu...
Anooo ale já si to nikdy víc nečetla, jen jsem slyšela, že jsou nějaké bachovy vonné esence a tak jsem myslela, že se to čichá, až teď jsem se dívala na netu co to vlastně je.

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Anooo ale já si to nikdy víc nečetla, jen jsem slyšela, že jsou nějaké bachovy vonné esence a tak jsem myslela, že se to čichá, až teď jsem se dívala na netu co to vlastně je.
To mi připomíná, proč hodně důchodců žvýká čípek na vyprázdnění...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18
napsal(a):
To mi připomíná, proč hodně důchodců žvýká čípek na vyprázdnění...
Tož protože jsou úplně stejně blbý jak já a nepřečtou si k čemu to je noo