Endsa
napsal(a):
Zdravim všechny udělal jsem blbost v objednani granuli misto medium jsem omylem objednal large.. je to pro štěnatko border kolie muže i large krmuvo nebo bych to spuše měla vyměnit děkuji za upřimnou odpoveď.
V první řadě jste měla volat tam, odkud granulky máte objednané.Možná budou větší a chvíli se s nimy bude prát, než je sní, ale nějak bych to neřešila toto.stane se.
Endsa
napsal(a):
Zdravim všechny udělal jsem blbost v objednani granuli misto medium jsem omylem objednal large.. je to pro štěnatko border kolie muže i large krmuvo nebo bych to spuše měla vyměnit děkuji za upřimnou odpoveď.
Pokud jste krmivo objednala v eshopu a balení zatím neotevřela, můžete využít zákonného práva vrácení zboží do 14 dnů bez udání důvodu. Obchodník Vám má vrátit nejen peníze za nákup, ale také náklady na poštovné.
Uživatel s deaktivovaným účtem

To vůbec nevadí pro jednou, namočte je, aby byli menší. Ty large budou mít vyšší energetickou hodnotu, ale štěnátko a navíc temperamentní borderka to jistě vyběhá.
napsal(a):
To vůbec nevadí pro jednou, namočte je, aby byli menší. Ty large budou mít vyšší energetickou hodnotu, ale štěnátko a navíc temperamentní borderka to jistě vyběhá.
Když už teda - bude to možná přesně naopak
Malí psi mají větší potřebu energie z důvodu rychlejšího metabolismu a horší termoregulace. Teoreticky by granule medium měly mít vyšší energetickou hodnotu než large. Jestli tomu tak je v praxi, nevím.
Asi bych to neřešila, záleží na značce.
Endsa
napsal(a):
Když chcete krmit granulemi, objednejte ty správné (tedy ty, které tak výrobce proklamuje...) a ty nesprávné dejte útulku a je po problému.

Endsa
napsal(a):
Vůbec nic se neděje, klidně je zkrmte. Rozdíly v procentním složení mezi granulemi medium a large jsou minimální.