Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.12.2017 14:41
Gojinka

XXX.XXX.24.4

Ahoj, nevite zda se da pejsek pojistit?Jde mi o to, co kdyby mi nejaky cizi pes pejska zranil/zabil zda mam "chytat" majitele nebo se obratit na pojistovnu?

3.12.2017 20:37
karo2702

XXX.XXX.172.116

Gojinka napsal(a):
Ahoj, nevite zda se da pejsek pojistit?Jde mi o to, co kdyby mi nejaky cizi pes pejska zranil/zabil zda mam "chytat" majitele nebo se obratit na pojistovnu?

Ano jde. Jde pojistit na úraz vašeho psa, ale také pokud váš pes někoho pokouše nebo něco zničí. Pohledejte na netu, něco tam o tom určitě bude. Já pojistku nemám, ale známí ano.

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.12.2017 12:51
Uživatel s deaktivovaným účtem

Mám pocit, že psa(na úraz, na zaplacení operace) lze pojistit jen do určitého věku. Kolik to stojí ročně nevím, hledala jsem to kdysi ohledně koně... spíš se vyplatí pojištění občana z odpovědnosti za škodu způsobenou psem- pes způsobí dopravní nehodu(cena auta, léčba lidí- vymáhá pojišťovna)
Psa lze zahrnou i do pojistky na domácnost.(pojištění z odpovědnosti...).

5.12.2017 11:36
gitule vrtule

XXX.XXX.148.31

Domnívám se, že mi kdysi bylo sděleno, že pojištění psa je pouze do určitého věku a jen s PP.Navíc je to podobné ty podmínky, jako u koní pojištěných na úraz apod.Takže neefektivní v případě, že člověk nemá koně za x tisíc nebo psa-toto je jen můj názor.A pojištění zodpovědnosti, které kryje škody způsobené vámi, vaším manželem, dítětem, psem a koněm v běžném životě je výhodné.Mám pojištěné koně i psy a je to zhruba 2 tisíce za rok.
Ale tato pojištění jsou od sebe odlišná, jak podmínkami, tak plněním a cenou.

5.12.2017 11:48
inusanka

XXX.XXX.98.58

Pojištěnou madam mám, pojišťovala jsem ji v roce cca, PP, u ČP, ročně 2288 Kč. Máme to kvůli léčebným výdajům.

Přidejte reakci

Přidat smajlík