Uživatel s deaktivovaným účtem

Pokud je na to zvyklé, má suchou podestýlku, ideálně slámu a domeček, může být bez problémů celoročně venku.
Nemělo by být samo, šoupneš li je ven !¨
Chce společnost.
Nepořizuj si to teď, ale až bude teplo, na jaře !
http://www.kralici.cz/morcata/pages.asp?f=bydleni.

tymílie
napsal(a):
Díky za radu.
Ale pozor, fakt to neznamená, že si teď koupíš morče a šoupneš ho ven.
Morče může být celoročně venku, když má sucho, závětří, dost žrádla, DRUHÉ MORČE, se kterým se zahřeje a které mu dělá společnost, a hlavně když je zvyklé, to znamená od srpna už bydlí venku.

Pro bodlinku, už delší dobu se chystám pořídit si morče. Slyšela jsem, že samotnýmu je smutno. Takže stačí dvě? A jaké pohlaví k sobě, aby spolu mohli žít, byli spokojení a např. neprali se? Párek ne, mladý bych nechtěla, co pak s nima? CHci jen jako mazlíky, byli by doma, ne venku.

napsal(a):
Pro bodlinku, už delší dobu se chystám pořídit si morče. Slyšela jsem, že samotnýmu je smutno. Takže stačí dvě? A jaké pohlaví k sobě, aby spolu mohli žít, byli spokojení a např. neprali se? Párek ne, mladý bych nechtěla, co pak s nima? CHci jen jako mazlíky, byli by doma, ne venku.
Morcata jsme měli, páreček měli potom malé morčátka tak je lepší(když je chcete mít spolu) si pořídit dva stejne staré kluky(jen ne třeba 1 a druhého 4 letého), mladší a starší se nám neosvědčil mladej furt proudil starého.

napsal(a):
Morcata jsme měli, páreček měli potom malé morčátka tak je lepší(když je chcete mít spolu) si pořídit dva stejne staré kluky(jen ne třeba 1 a druhého 4 letého), mladší a starší se nám neosvědčil mladej furt proudil starého.
Díky, a co 2 samice?

napsal(a):
Díky, a co 2 samice?
No to jsem zapomela napsat ze samozřejmě taky, kdy jsme si šla vybrat morce tak ta měli rozdělené samce a samice z důvodu aby neměli mladé.

napsal(a):
No to jsem zapomela napsat ze samozřejmě taky, kdy jsme si šla vybrat morce tak ta měli rozdělené samce a samice z důvodu aby neměli mladé.
Jo, dobře dík, ptám se proto, aby pak nebyly problémy v jejich soužití. Takže dvě stejné pohlaví, vzít stejně staré hned naráz spolu, je to tak? A OK? Já, jak přijdu do zverimexu a vidím tam ty upískané drobečky, tak se nemůžu od nich odtrhnout. Jsou tak nádherní. Moc symp zvíře.

napsal(a):
Jo, dobře dík, ptám se proto, aby pak nebyly problémy v jejich soužití. Takže dvě stejné pohlaví, vzít stejně staré hned naráz spolu, je to tak? A OK? Já, jak přijdu do zverimexu a vidím tam ty upískané drobečky, tak se nemůžu od nich odtrhnout. Jsou tak nádherní. Moc symp zvíře.

napsal(a):
Libovolné množství holek
kluky po dvojicích buď dva bráchy, nebo dospělého a k němu odstávče.

napsal(a):
Libovolné množství holek
kluky po dvojicích buď dva bráchy, nebo dospělého a k němu odstávče.
Dík všem za rady, na klub morčat se kouknu

napsal(a):
Jo jo zlatíčka ale po celou dobu jsem musela přetrpět mojí alergii na pichlavé chlupy to stejné u hladkosrstého psa, no morče mementalne nemám ale škoda byly to moc hodná stvoření, meho Pepíčka jsem mohla pouštět na zahradu držel se pouze kolem terasy a když viděl dravce zkovaval se do keře, mladej bohužel nemohl (utekl by nam)ale chudák zemřel(nevím na co) v 1,2 roku
napsal(a):
Jo jo zlatíčka ale po celou dobu jsem musela přetrpět mojí alergii na pichlavé chlupy to stejné u hladkosrstého psa, no morče mementalne nemám ale škoda byly to moc hodná stvoření, meho Pepíčka jsem mohla pouštět na zahradu držel se pouze kolem terasy a když viděl dravce zkovaval se do keře, mladej bohužel nemohl (utekl by nam)ale chudák zemřel(nevím na co) v 1,2 roku
Jestli je problém pichlavý chlup, tak dneska je spousta možností. dlouhosrstí, kudrnáči, nahatí...

napsal(a):
Taky jsme měli dva kluky, mladého a starého a je to fakt, ten mladší pořád prudil. Ten starší letos umřel a protože už morčata chovat nechceme, tak už jsem nechali jen toho jednoho a snáší to v pohodě, spíš mi připadá, že i pookřál, že se nemusí dělit o misku