Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.12.2017 19:58
sáruš

XXX.XXX.68.242

Zdravím,
Dnes večer se mi stala taková hnusná věc, bylo kolem šesté. Šla jsem ještě vyvenčit na zahradu mojí fenku, než začnou pořádně střílet rachejtle. Chodila jsem všude za ní a teď jsem ráda, že jsem to udělala. Někdo nám totiž - nejspíše přes plot - dal na zahradu papírek, na kterém bylo napsáno: "Už dost vyplašených psů na Silvestra." A na tom kus nazelenalého, hnusného masa. Fenka se toho naštěstí ani nedotkla, ale... co s tím? Opravdu mě to překvapilo, že by toho mohl být někdo schopný...
No a tedy alespoň krásného Silvestra a šťastný Nový rok

31.12.2017 20:14
Enter

XXX.XXX.158.148

Lidi jsou fakt prevíti. Ještě, že to fenka nesnědla. Já dnes šla na procházku s borderou a výrostci za námi hodili petardu. Litovala jsem v tu chvíli, že mám andělsky hodnou BOCku, hodil by se pořádně naštvaný pitbull

31.12.2017 23:56
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

sáruš napsal(a):
Zdravím,
Dnes večer se mi stala taková hnusná věc, bylo kolem šesté. Šla jsem ještě vyvenčit na zahradu mojí fenku, než začnou pořádně střílet rachejtle. Chodila jsem všude za ní a teď jsem ráda, že jsem to udělala. Někdo nám totiž - nejspíše přes plot - dal na zahradu papírek, na kterém bylo napsáno: "Už dost vyplašených psů na Silvestra." A na tom kus nazelenalého, hnusného masa. Fenka se toho naštěstí ani nedotkla, ale... co s tím? Opravdu mě to překvapilo, že by toho mohl být někdo schopný...
No a tedy alespoň krásného Silvestra a šťastný Nový rok

Jen se zeptám: kde to probůh bydlíte?

1.1.2018 11:44
sáruš

XXX.XXX.68.242

lesnížínka napsal(a):
Jen se zeptám: kde to probůh bydlíte?

Kousek za Brnem, Brno-sever.

1.1.2018 14:41
Lorie161

XXX.XXX.66.112

sáruš napsal(a):
Kousek za Brnem, Brno-sever.

No to je hnus, urvat pracky by potřeboval(a).

Přidejte reakci

Přidat smajlík