Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.1.2018 11:25
Matycz

XXX.XXX.238.83

Dobrý den, tohle téma jsem zatím nikde nenašel, jak už sem psal v předchozích diskuzích, mám doma ničitele jenže mi teď hrozí že ji budu už muset dát opravdu pryč kvůli sousedům, tak chci skusit kameru v práci i když dělám ve fabrice, mám možnost mít telefon pořád u sebe tak sem objednal online kameru a můžu s práce přes tu kameru i mluvit. Třeba se naučí že je sledována i když tu nikdo není. Máte někdo zkušenosti? Nebo to napadlo jen mě

5.1.2018 12:08
manbea

XXX.XXX.70.116

Mám kamarádku bydlící se dvěma jezevčíky v paneláku, ti po dobu co byla v práci, leželi u vchodových dveří a oštěkali vše, co se v domě šustlo (takže dost často). V její přítomnosti je stačilo napomenout a byli hned zticha. Pořídila si toto zařízení a zafungovalo to výborně. Zaštěkání jako takové je tím sice neodnaučila, ale štěkot velmi výrazně omezila.
Napište sem pak schválně vaše zkušenosti, případně i typ kamery, my sice doma nemáme žádné výtržníky, ale zato jich je víc a tak by mně zajímalo, co doma sami dělají

5.1.2018 12:35
Matycz

XXX.XXX.238.83

Děkuji za odpověď kamera přijde v pondělí a v pátek dám vědět jak to šlo a napíšu i tip kamery není dráha stojí i s poštovným 1500 Kč sice lidi psali že jako bezpečnostní kamera na nic ale na zloděje ji nepotřebuji

6.1.2018 07:04
impact

XXX.XXX.53.167

Matycz napsal(a):
Děkuji za odpověď kamera přijde v pondělí a v pátek dám vědět jak to šlo a napíšu i tip kamery není dráha stojí i s poštovným 1500 Kč sice lidi psali že jako bezpečnostní kamera na nic ale na zloděje ji nepotřebuji

Jakože na zloděje: BAF! A MÁM TĚ! By se pokákl leknutím.

6.1.2018 07:45
Tedysek

XXX.XXX.37.92

impact napsal(a):
Jakože na zloděje: BAF! A MÁM TĚ! By se pokákl leknutím.

To je jak z toho vtipu... Přijde zloděj do cizího bytu a vidí tam papouška. A papoušek povídá "Ježíš Tě vidí!" a zloděj se tomu zasměje a papoušek opakuje "Ježíš Tě vidí!". Zloděj mu odpoví " Drž zobák" a papoušek "Ježíš je Pitbull."

6.1.2018 11:38
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Tedysek napsal(a):
To je jak z toho vtipu... Přijde zloděj do cizího bytu a vidí tam papouška. A papoušek povídá "Ježíš Tě vidí!" a zloděj se tomu zasměje a papoušek opakuje "Ježíš Tě vidí!". Zloděj mu odpoví " Drž zobák" a papoušek "Ježíš je Pitbull."

6.1.2018 14:22
Matycz

XXX.XXX.238.83

Četl sem recenze na tu kameru, od lidí co se vyžívají v kamerových systémech, a psali tam že je na nic když ten zloděj vypne proud, tak vlastě vypne WiFi, tím pádem mám po všem ale nepočítám s tím že mi pes vyhodí pojistky vždyť na ně i já s těží dosáhnu

6.1.2018 14:29
tapina

XXX.XXX.211.55

Matycz napsal(a):
Četl sem recenze na tu kameru, od lidí co se vyžívají v kamerových systémech, a psali tam že je na nic když ten zloděj vypne proud, tak vlastě vypne WiFi, tím pádem mám po všem ale nepočítám s tím že mi pes vyhodí pojistky vždyť na ně i já s těží dosáhnu

No, pojistky ne, ale zásuvku jsme vytahovali lištou až nahoru ke kameře a routeru, protože nám pořád někdo vytahoval adaptér smajlík Kamery na 2 místech, zvířata to pak nějak vykoumala, takže vždy zásadně mimo kamery, i kdyby to mělo být ve vaně, na lednici nebo za gaučem. Kamera krade duši smajlík

6.1.2018 14:50
Matycz

XXX.XXX.238.83

No mě v podstatě stačí dát tu kameru tak abych viděl, drahé věci které mi ničí, zas byl nějakou dobu klid, a najednou přijdu a televize na zemi (naštěstí přežila) mám 2+kk takže ji chci dát do obivaku, a jestli to bude účinné, tak pak bych Dokoupil ještě do kuchyně (což 2+kk je kuchyň miniaturní vyklenek kde se nedá pohnout ) druhý pokoj má v době mé nepřítomnosti zavřený. A když už ste tady s kamerou, chci se zaptat jaký je přenos zvuku bojím se že budu s práce mluvit sekaně, a budu v živém přenosu sledovat devastaci mého bytu

6.1.2018 14:59
Matycz

XXX.XXX.238.83

6.1.2018 18:45
tapina

XXX.XXX.211.55

Matycz napsal(a):
No mě v podstatě stačí dát tu kameru tak abych viděl, drahé věci které mi ničí, zas byl nějakou dobu klid, a najednou přijdu a televize na zemi (naštěstí přežila) mám 2+kk takže ji chci dát do obivaku, a jestli to bude účinné, tak pak bych Dokoupil ještě do kuchyně (což 2+kk je kuchyň miniaturní vyklenek kde se nedá pohnout ) druhý pokoj má v době mé nepřítomnosti zavřený. A když už ste tady s kamerou, chci se zaptat jaký je přenos zvuku bojím se že budu s práce mluvit sekaně, a budu v živém přenosu sledovat devastaci mého bytu

No, to nevím, my jsme měli na přenos zvuku z kamery, to bylo ok. Jakože to budete mít obráceně a budete nějak okřikovat nebo vyrušovat z činnosti nebo tak něco? To teda fakt nevím nevím smajlík

6.1.2018 21:39
Matycz

XXX.XXX.238.83

Dobrý večer, je to myšleno tak, že když budu v práci, tak budu sledovat pejska a jak pejsek začne ničit něco, co nemá tak ho přes kameru napomenu když sem doma tak jak ničí, něco co nemá tak stačí jen napomenutí. Jen chci znát jaký to má zvuk abych nekřičel v práci zbuhdarma a ona mě slyšela sekaně a nic by nepochopila.

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.1.2018 10:59
Uživatel s deaktivovaným účtem

Tedysek napsal(a):

Výbornééé

11.1.2018 14:52
Matycz

XXX.XXX.37.178

Dobrý den, tak vám dávám Teda vědět, kamera zabrala úplně úžasně, potkal sem sousedku a říkala že doma bylo úplně ticho a klid, myslím že u mě už to bylo na nějako psychickou nemoc, v práci sem se vůbec nebavil bolelo mě břicho, hlava a jen sem myslel na to jak to bude doma vypadat, před barákem sem se úplně třepal, a nechtěl sem domu ale řeknu vám malá je šikovná, stačilo na ni jednou zakřičet s kamery, a na to že je to tak energetické plemeno, celých 9 hodin spí. Sem strašně rád pomohlo to a hodně

11.1.2018 14:57
manbea

XXX.XXX.70.116

Tak super, děkujeme za zprávu, přeji ať vám je lépe a nezbednice už seká jen dobrotu

Přidejte reakci

Přidat smajlík