Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.1.2018 15:09
Čivavy1599

XXX.XXX.34.52

Zdravím dnes už po druhé. Jak jsem psala čivava je 6 let. Ale od mala je fixovana jen na 1 hračku a to už od štěněte. Nevím kde ale někde jí našla, nechápu to. Když jsem byla malá tak to byla moje hračka. Je to malí fialový "osel" co "cinká" když se pere tak je celá neváhejte a kňourá. Ale plyšák na tom není už dvakrát nejlíp a nic jiného nechce ani míček, aport, plyšáka no ani zájem. Když byla malé štěně tak měla další 4 hračky ale ty ji také nezajímají. Může se zvyknout ještě na jinou? Popřípadě nějakou "fyntu" aby si vzala něco nového?

6.1.2018 20:44
dadu

XXX.XXX.61.94

Moje čivavy měly též každá svého jen jednoho oblíbeného plyšáka a jiné je nezajímaly.

6.1.2018 21:12
rapotacka11

XXX.XXX.32.5

Moje pejsátko čas od času dostane maličkýho plyšáčka
a z každého nového dárečku má velkou radost a bezpečně ví,
že je to pro něj. Teď dostal "něco" většího (po dětech), se zvukem
a radostně "to" žužlá, občas se zadaří a vydá to zvuk.
Má i něco gumovýho, pronikavě pískacího, používá všechny.

7.1.2018 20:06
Enter

XXX.XXX.158.148

Zažila jsem to u nebožtíka útulkáče. Měl oblíbenou jednu hračku, dokud ji totálně nezničil, nebo neztratil. Své oblíbence tahal v hubě i na procházky . Jednoduše najednou nebyla a oblíbil si jinou. Zkuste jí dát podobného plyšáčka. Jen poznámka-měla jsem takového syna, jedna oblíbená hračka..., ztratil ji cestou od doktora, řev, zabrala až povídačka o nemocném plyšáčku, co se zůstal léčit u paní doktorky a rychloobjednávka stejného na netu. Jen se syn pak divil, jak plyšáka hezky paní doktorka umyla a navoněla .Ufff.

10.3.2018 22:34
Civava123

XXX.XXX.226.226

Dobrý den, vím že to sem nepatří ale vidím že taky máte civavy, mam pejska 7mesicu, trpěly jsme na průjmy teď mame speciální granulky, a teď máme uz po 2 zánět močového měchýře, chci se zeptat zda jste taky měli s touto rasou obdobný problém popřípadě jak jste to řešili?popřípadě v jakem stáří se vše dalo do normálu díky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík