Dobrý den,
Před cca týdnem se našemu velkému psů nafouklo břicho, způsobem, že připomíná čekající fenu. Břicho je na pohmat měkké a nebolestivé. Pes žere, je normální, hravý apod..už dlouho jsme neodčervovali, tudíž dneska dostal.. Uvidíme jestli to zabere, pokud ne, zamíříme k vetovi. Nenapadá vás o co by se mohla jednat?
Děkuji.
Na K
napsal(a):
Dobrý den,
Před cca týdnem se našemu velkému psů nafouklo břicho, způsobem, že připomíná čekající fenu. Břicho je na pohmat měkké a nebolestivé. Pes žere, je normální, hravý apod..už dlouho jsme neodčervovali, tudíž dneska dostal.. Uvidíme jestli to zabere, pokud ne, zamíříme k vetovi. Nenapadá vás o co by se mohla jednat?
Děkuji.
Neříkám, že to máte vy, ale my jsme to měli, tak mne to napadá: zvětšená játra. Bohužel odčervovací tabletou, můžete situaci ještě zhoršit.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Na K
napsal(a):
Děkuji za rychlou reakci,
mohla bych se tedy ještě zeptat co b taková diagnóza obnášela? Jsem opravdu na nervy, už se nemůžu dočkat co mi vet řekne...
Nemá vůbec cenu řešit nic ani teoreticky. nevíte, co tomu zvířeti je. nevíte vlastně vůbec nic. takže klídek, objednat se k vetovi a řešit, co jaká diagnóza obnáší, až teprve když ji budete znát.
Na K
napsal(a):
Dobrý den,
Děkuji.
Už jste měli být zpět z veteriny, snad nebudete dělat pokusy na psovi a půjdete k dobrému veterináři.
Na K
napsal(a):
Děkuji za rychlou reakci,
mohla bych se tedy ještě zeptat co b taková diagnóza obnášela? Jsem opravdu na nervy, už se nemůžu dočkat co mi vet řekne...
Nezlobte se na mě, ale vy jste nedočkavá, co řekne vet a necháte nafouknutýho psa týden čekat a pak se ptáte na fauně. Na veterině jste měli bejt už před týdnem. Jinak jedním z hlavních příznaků torze žaludku je nafouknuté břicho a pes bez rychlé operace umírá do pár hodin. Při vašem přístupu by jste mu už mohli kopat jámu. Naštěstí pro psa to bude něco jiného.