Zdravím, byla jsem v pondělí s prckem na očkování, je to téměř tříměsíční štěně zlatého retrívra, návštěvu u veterináře snáší dost špatně. Knučí, je vystresovaný..stejně tak i z cesty tam, protože nemá rád auta. Doma pak byl celý den unavený a prospal ho, což je asi běžné po očkování, ale přišlo mi, že i nějak více čůrá. Jistě, je to štěně a čůrá i tak často..ale většinou po tom co se probudí, nebo po hraní a tak.. ted třeba několikrát za sebou, ale četla jsem, že to může být pořád následek stresů. Jenomže včera na večer také dost čůral a dnes to pokračuje,2x se vyčůral doma a ted jednou venku, v rámci jedné hodiny. Z čeho to může být ? Jinak se mi zdá, že pije stejně, ne víc než obvykle.. je hravý, nevypadá že by ho něco bolelo, břísko je taky v pořádku. Může to být nějaký vedlejší účinek injekce, nebo je nastydlý? Snažila jsem se dovolat veterinářce, ale je nedostupná. Co myslíte?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Je malej, bude to ještě chvíli trvat. Přesně tohle jsme doma měli před cca 10ti měsíci. Taky nesnášela cestování v autě a byla z toho vystreslá ještě 2 dny, čůrala všude možně, i když jsme právě přišli z venku a často měla průjem. Chce to klid, přejde to. Hlavně vy musíte být v klidu a štěně to musí cítit, že se vlastně nic neděje. Prostě jedeme autem, je to normální, a čím častěji, tím líp, třeba jen na kratší vzdálenosti. Totéž s čůráním, ok, dnes to to nejde, zítra to bude lepší. A bude to lepší, buďte trpělivá
Nastydlý být může. Mám 5 měsíčního MOK a cca před měsícem mi čůral extrémně často, venčila jsem každou hodinu a stejně to pouštěl doma. Nakonec to byl zánět moč. cest. Taky ho nic nebolelo, byl hravý,... Vy svého psa znáte nejlépe, pokud máte pocit, že je něco špatně, nejspíš to tak bude Přítel mi tvrdil, že prostě jen hodně čůrá, ale já jsem s tím psem 24/7 a věděla jsem, že je něco jinak. A opravdu. Takže tomu dejte den, dva, jestli se to spraví. Ať je pejsek v teple, ven krátce a často a uvidíte. Kdyžtak vet. Preventivně můžete do té doby dávat brusinkový extrakt nebo uro čaj (třeba s vývarem, aby to vypil). Tím nic nezkazíte.