Štěně-susene maso- spolknutí v celku

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.1.2018 13:59
Zuza88nka

XXX.XXX.148.13

Prosím, štěně dostalo koupené sušené maso ve tvaru kosti. Trochu to požvejkala a pak spolkla celý kus. Pak se začala dávit a šla z ní jen pěna.

Máte s tím někdo zkušenosti?

Neregistrovaný uživatel

20.1.2018 14:04
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Zuza88nka napsal(a):
Prosím, štěně dostalo koupené sušené maso ve tvaru kosti. Trochu to požvejkala a pak spolkla celý kus. Pak se začala dávit a šla z ní jen pěna.

Máte s tím někdo zkušenosti?

Ano, u štěňat celkem běžné - pokud je už v pohodě, tak to neřešte

20.1.2018 14:13
Zuza88nka

XXX.XXX.148.13

Ať teď se trochu rozešla. Šla spolknout pár granulek. A napít se. Už vypadá v pohodě. Ale ještě před chvílí lezela na boku a těžce dýchala. Děkuji za odpověď.

25.1.2018 16:56
sarasara

XXX.XXX.219.38

Ahoj, na to pozor, měla jsem Jorkšírku, byla od malička šíleně žravá. A toto se nám stalo už v dospělosti, shltla celý kus také sušeného masa! Stejný scénář, davení, pak zvracení pěny a nafouknutí břicha. Okamžitě na veterinu, myslela jsem, že mi umře. Naštěstí to pan doktor nemusel řešit operací, která hrozila. Dostala nějaké injekce a 2 dny kontrola u doktora. Pak asi za půl roku se to stalo znovu.
Od te doby, jsem si nedovolila dát jí větší kus čehokoliv, ani kousací dobroty.
Svou žravostí byla schopná se udávit!;).

25.1.2018 21:54
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Pokud se mu to nešprajcne už někde cestou v hltanu či jícnu (což nejspíš vyzvrací) žaludek si s tím poradí. Není to nestravitelná věc. Ty jsou bohužel horší a pokud máte pažravého psa, na to opravdu pozor. A velké kosti. Sousedům se málem udávil pes kloubovou kostí, kdy se mu povedlo vykousnout ten kulatý kloub. Jen náhodou zrovna někdo vyšel na dvorek.

26.1.2018 06:55
Šarina

XXX.XXX.231.146

Co je to sušené maso ve tvaru kosti? Bylo to opravdu sušené maso, nebo taková ta obarvená "věc" vylisovaná do tvaru kosti?

26.1.2018 07:02
Tedysek

XXX.XXX.1.55

Šarina napsal(a):
Co je to sušené maso ve tvaru kosti? Bylo to opravdu sušené maso, nebo taková ta obarvená "věc" vylisovaná do tvaru kosti?

Taková ta vylisovaná věc obalená sušeným masem... Předpokládám. Více značek to dělá třeba ve tvaru kuřecí nohy (paličky).

26.1.2018 07:42
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Tedysek napsal(a):
Taková ta vylisovaná věc obalená sušeným masem... Předpokládám. Více značek to dělá třeba ve tvaru kuřecí nohy (paličky).

Aha, já čtu asi jedním okem přečetla jsem jen, sušené maso". No, ono by to stravitelné být mělo i tak, ale: zadavatelko, tohle psům opravdu nedávejte, je to hnus. Pokud nemáte sušičku, nasušte si trochu masa v troubě, dobrá jsou třeba srdíčka či žaludky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík