Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228
Zuza88nka
napsal(a):
Prosím, štěně dostalo koupené sušené maso ve tvaru kosti. Trochu to požvejkala a pak spolkla celý kus. Pak se začala dávit a šla z ní jen pěna.
Máte s tím někdo zkušenosti?
Ano, u štěňat celkem běžné - pokud je už v pohodě, tak to neřešte
Ahoj, na to pozor, měla jsem Jorkšírku, byla od malička šíleně žravá. A toto se nám stalo už v dospělosti, shltla celý kus také sušeného masa! Stejný scénář, davení, pak zvracení pěny a nafouknutí břicha. Okamžitě na veterinu, myslela jsem, že mi umře. Naštěstí to pan doktor nemusel řešit operací, která hrozila. Dostala nějaké injekce a 2 dny kontrola u doktora. Pak asi za půl roku se to stalo znovu.
Od te doby, jsem si nedovolila dát jí větší kus čehokoliv, ani kousací dobroty.
Svou žravostí byla schopná se udávit!;).
Pokud se mu to nešprajcne už někde cestou v hltanu či jícnu (což nejspíš vyzvrací) žaludek si s tím poradí. Není to nestravitelná věc. Ty jsou bohužel horší a pokud máte pažravého psa, na to opravdu pozor. A velké kosti. Sousedům se málem udávil pes kloubovou kostí, kdy se mu povedlo vykousnout ten kulatý kloub. Jen náhodou zrovna někdo vyšel na dvorek.
Tedysek
napsal(a):
Taková ta vylisovaná věc obalená sušeným masem... Předpokládám. Více značek to dělá třeba ve tvaru kuřecí nohy (paličky).
Aha, já čtu asi jedním okem přečetla jsem jen, sušené maso". No, ono by to stravitelné být mělo i tak, ale: zadavatelko, tohle psům opravdu nedávejte, je to hnus. Pokud nemáte sušičku, nasušte si trochu masa v troubě, dobrá jsou třeba srdíčka či žaludky.