Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.1.2018 16:48
faraolka

XXX.XXX.18.188

zdravím vás a prosím o názory viz. Foto.. myslíte že se špičák ještě může vyklonit na spravnou stranu.

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.1.2018 17:07

faraolka napsal(a):
zdravím vás a prosím o názory viz. Foto.. myslíte že se špičák ještě může vyklonit na spravnou stranu.

Jako sám od sebe?

těžko.

Neregistrovaný uživatel

30.1.2018 17:27
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

faraolka napsal(a):

Nemůže, a měli byste to okamžitě začít řešit se stomatologem (už včera bylo pozdě ).

30.1.2018 17:40
jahodapavel

XXX.XXX.168.150

faraolka napsal(a):

Je to rottweiler?

30.1.2018 19:35
faraolka

XXX.XXX.18.188

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Nemůže, a měli byste to okamžitě začít řešit se stomatologem (už včera bylo pozdě ).

On není větší než na obrázku..jako že by přesahoval... vkládám d úhlu stranu pro upřesnění.. jedná se o malinu.

30.1.2018 19:41

faraolka napsal(a):

Nevykloní.
Máme taky spodní špičáky dovnitř, mléčné zuby jsem "vypáčila" kousáním a přetahováním, stejně se to stalo, byla jsem to konzultovat v Písku (http://www.veterinarni-stomatologie.cz/), ceny rovnátek jsou , zuby lze ještě zabrousit a uzavřít- to je cenově přijatelnější...
Já to u naší buli sleduju, pokud jsme uveta(dost často ), tak poprosím ať se na to podívá, jak na tom jsme a zuby jsou sice dovnitř, ale hodně těsně za horníma špičákama a moc se do horního patra neobtiskávají.

30.1.2018 20:11
faraolka

XXX.XXX.18.188

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Nevykloní.
Máme taky spodní špičáky dovnitř, mléčné zuby jsem "vypáčila" kousáním a přetahováním, stejně se to stalo, byla jsem to konzultovat v Písku (http://www.veterinarni-stomatologie.cz/), ceny rovnátek jsou , zuby lze ještě zabrousit a uzavřít- to je cenově přijatelnější...
Já to u naší buli sleduju, pokud jsme uveta(dost často ), tak poprosím ať se na to podívá, jak na tom jsme a zuby jsou sice dovnitř, ale hodně těsně za horníma špičákama a moc se do horního patra neobtiskávají.

No pěkný

30.1.2018 21:55

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Nechci urážet (někdo třeba jako moje kamarádka která se dost urazila když jsem ji tohle řekla)to má být špičáky?

Neregistrovaný uživatel

30.1.2018 21:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

faraolka napsal(a):
On není větší než na obrázku..jako že by přesahoval... vkládám d úhlu stranu pro upřesnění.. jedná se o malinu.

Na té druhé fotce to nevypadá tak strašně, ale uřčitě to co nejdřív zkonzultujte se zubařem - pokud jste z Moravy, tak doporučuju MVDr. Fichtela z VFU Brno!

31.1.2018 06:30
faraolka

XXX.XXX.18.188

Jsem z Prahy... dnes dojdu na veterinu, co si o tom myslí... chovatelka a přátelé, kteří chovají psy si myslí, že se to spraví a nemám to tak řešit... že to viděli několikrát a vždy se to samo srovnalo... přisuzují to tomu, že jí vyrostla dříve horní čelist... Tak uvidíme... nechci nic zanedbat a ani zbytečně plašit... všem děkuji za názory a dám vědět, jak se to vyvíjí.

31.1.2018 08:48
katkaa1

XXX.XXX.43.146

Môže sa to spraviť aj nemusí. Čo môžete urobiť vy je vytláčať ten zub von, čo najčastejšie aj 4-5x denne niekoľko minút koľko sa vám podarí psa udržať (nie je mu to moc príjemné). Pomáhajú aj kosti, veľké kĺbové kde sa zuby sami rozťahujú. Táto procedúra má zmysel pokiaľ zub rastie.

31.1.2018 08:57
blackberry

XXX.XXX.110.35

faraolka napsal(a):
Jsem z Prahy... dnes dojdu na veterinu, co si o tom myslí... chovatelka a přátelé, kteří chovají psy si myslí, že se to spraví a nemám to tak řešit... že to viděli několikrát a vždy se to samo srovnalo... přisuzují to tomu, že jí vyrostla dříve horní čelist... Tak uvidíme... nechci nic zanedbat a ani zbytečně plašit... všem děkuji za názory a dám vědět, jak se to vyvíjí.

Z té druhé fotky bych usuzovala, že to bude OK a zbytečně plašíte. Je mladý, čelist mu ještě trochu poporoste. Můj mlaďoch to měl dost podobně a dnes má ukázkové nůžky. Ale byla jsem dost vystrašená a mazali jsme na VFU na konzultaci, protože když přezuboval, dolní špičák mu začal zasahovat do horního patra (až tam měl důlek v dásni) a vypadalo, že se mu tam zuby nemůžou v životě poskládat.

31.1.2018 11:10
Dasvo

XXX.XXX.101.12

katkaa1 napsal(a):
Môže sa to spraviť aj nemusí. Čo môžete urobiť vy je vytláčať ten zub von, čo najčastejšie aj 4-5x denne niekoľko minút koľko sa vám podarí psa udržať (nie je mu to moc príjemné). Pomáhajú aj kosti, veľké kĺbové kde sa zuby sami rozťahujú. Táto procedúra má zmysel pokiaľ zub rastie.

Souhlasím!
Štěně má mezi horními zuby dostatečně širokou mezeru pro správné zařazení dolního špičáku. (Na rozdíl od psa od verun. Tam je strmé postavení dolních špičáků spíše následek toho, že nahoře nebylo dost místa a zub se neměl kam vyklonit. U bulteriéřích hlav hodně častý problém. Jak říká doktor Fichtel - máte nefyziologickou hlavu, jak v ní chcete mít fyziologické zuby. smajlík )
Na místě zadavatelky bych se určitě snažil zuby tlačit. Klidně častěji než píše katkaa1 a určitě velkou silou! Konzultací u stomatologa samozřejmě nic nepokazíte, ale myslím, že nebude nutný žádný radikální zásah.

Přidejte reakci

Přidat smajlík