Dnes jsme přišli o milovaného pejska, uvažujeme že si pořídíme hned nového, at ta nam tu bolest pomůže překonat zvažujeme čivavu, jen se nemužeme rozhodnout zda kratkosrstou nebo dlouhosrstou. Jde mi konkrétně o pouštění chlupů. Dcera má krátkosrstou a chlupy jsou všude. Je to stejné i u dlouhosrsté? Děkuji za rady...
Uživatel s deaktivovaným účtem

xhrusticka
napsal(a):
Dnes jsme přišli o milovaného pejska, uvažujeme že si pořídíme hned nového, at ta nam tu bolest pomůže překonat zvažujeme čivavu, jen se nemužeme rozhodnout zda kratkosrstou nebo dlouhosrstou. Jde mi konkrétně o pouštění chlupů. Dcera má krátkosrstou a chlupy jsou všude. Je to stejné i u dlouhosrsté? Děkuji za rady...
..šla bych do dlouhosrsté...chlupů možná srovnatelně, ale dlouhé chlupy se nikde nezabodávají, dají se velmi dobře vysát, setřít vlhkým hadrem nebo rukou z gauče, křesel, oblečení apod., při pravidelném česání se dá množství eliminovat...známí mají krákosrstou čivavu, ale pokud si jí posadím na klín mám chlupy všude, ale jsou velmi těžko setřít, když chovám dlouhosrstého psa, stačí setřít a je to...navíc tak nějak všeobecně se mi líbí dlouhosrsté čivavy a rozhodně bych nešetřila na PP...
Uživatel s deaktivovaným účtem

xhrusticka
napsal(a):
...to je mi moc líto s Vaší pejskem...