Štěně labradorského retrievera s PP

Prodám Labradorského retrívra - CHS Frotaris - máme volného 1 černého chlap...
38000 KčDobrý den, dnes ráno měl krev ve stolici. Včera byl na očkování a dostal nové granule. Poraďte prosím. Je pes, necelých 5 roku starý.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Šupem bych letěla k veterináři a na nic nečekala.
Mě to ani stolici vůbec nepřipomíná...
Udělali nějaké vyšetření?
napsal(a):
Udělali nějaké vyšetření?
tohle zvládne klidně ta náhlá změna granulí.
ono to vypadá děsivě, ale takovéhle krvavé průjmy zvládne dietní chyba raz dva. jsou psi, co si tohle pořídí i když se jim někde hárá fena a oni olíznou močku. Takové ty "otravy", to bývá často právě tohle, že pes sežere venku co neměl, nemusí to být otrávené, stačí, když je to prostě nevhodné lidské jídlo a pes je cíťa.
napsal(a):
tohle zvládne klidně ta náhlá změna granulí.
ono to vypadá děsivě, ale takovéhle krvavé průjmy zvládne dietní chyba raz dva. jsou psi, co si tohle pořídí i když se jim někde hárá fena a oni olíznou močku. Takové ty "otravy", to bývá často právě tohle, že pes sežere venku co neměl, nemusí to být otrávené, stačí, když je to prostě nevhodné lidské jídlo a pes je cíťa.
Já tady už tuším psala, že fenka nám krvacela z konečníku a příčinou zřejmě bylo sežrání plesnivého pečiva v krmelci pro lesní zvěř v lese. Ale teda nebyl to takovej krvavej koláč a i tak mě to dost vyděsilo.
Tak jak já jdu na veterinu vyjímečně, vidět tohle, tak si myslím, že mám po psu Minule jsem koukla a temně rudé, skoro černé hovňousy. Krve by se ve mně nedořezal. Než mi to zašrotovalo v kebuli a uvědomila jsem si, že den před tím měl pes řasu a červenou řepu. Kombinace obého, jak jsem pak vypozorovala i záhy, dělá podivnou barvu. Jako že by si o ostrý úštěpek kosti natrhnul prdku, to by mne nepřekvapilo, ale změna granulí? Či po háravkách? Tedy průjem jo, to míváme i my, ale tohle, to je dost horor.
Zadavateli, co je to vlastně za psa? Rasu myslím..