Zánět dělohy a následky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.7.2018 20:05
Anna6

XXX.XXX.9.3

Moje fena prodělala zánět dělohy.Měla velmi silnou infekci v těle. Veterinář mi ani nedával moc naději že fena přežije. Operaci zvládla ale začlo ji asi díky infekci odcházet srdíčko. Setkal jste se s tím někdo? Jak to vaše feny zvládaly?

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.7.2018 12:54
Uživatel s deaktivovaným účtem

Můžu se zeptat, jak stará je fenka? Já teď zvažuju kastraci, pořád nevím, jak se rozhodnout...

17.7.2018 20:56
Anna6

XXX.XXX.9.3

Fence bude sedm let.Nikdy jsem s ní nepočítala do chovu a neměla štěňata.To že hárá mi nevadilo.Poslední hárání měla bez kapky krve a dva měsíce po něm se ji rozjela piometra.Než jsme přišli na to že má zánět, rozjela se ji silná infekce v organismu. Ted mě mrzí že jsem nekastrovala!

18.7.2018 07:51
mgtka

XXX.XXX.22.88

Naše dostala zánět po nakrytí, takže díky kontrole jestli je březí, jsme na to přišli docela v zárodku. Vybrali ji celou a je zcela bez následků.

4.8.2018 16:16
catalina

XXX.XXX.174.3

Otcova osmileta labradorka na tom byla uplne stejne, ale nastesti bez dalsich nasledku. Otec to nepoznal, pak se jen tak zminil ze ma nejaky potize uz asi tyden, tak jsem na ni koukla a okamzite ji odvezla k vetovi. Taky to moc ruzove nevidel, ale nastesti je ziva a zdrava. Stesti bylo, ze to teklo ven, jinak by to byl rychly proces. S tim srdickem se to stat muze klidne i u cloveka, mame tady jednoho, kterymu srdce poskodila silna infekce v zubu smajlík Vet rikal, ze jsou tohle nejcastejsi operace a pokud clovek nechce stenata, tak kastrovat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík