http://www.fortify.cz/produkt/7-fortify-sensitive-lamb-rice/ tyhle? Co je na nich sensitive? Kukuřice, drůbeží tuk. Tohle dát naší citlivce tak do 24h by měla šílený průjem
A věk? Calibra kvalitní není určitě. Naše nejlépe snese barking heads ale s konzervou a je to potvora, někdy přijde, čuchne a odejde. ted jsme otevřela konzervu kterou miluje tak žere a jak odejde od misky tak dojde malá a asi nemá ráda plýtvání tak sežere i její Ale když jsem dala poprvé barking heads tak změna do druhého dne . A ty další dvě značky ok nebo taky nesedí?
Lusy
napsal(a):
Bude mit tri roky.No a prave je taky vybiravy tak jsem mu je chtela zmenit at ma zase neco jineho.
Kupte Petkult - cenově přijatelný, složení ujde, a pokud budete přidávat i syrové maso, tak bude vše OK.
My experimentujeme už cca 10 let - po testech všech vychvalovaných granulí v nejrůznějších cenových relacích (Purizon, Simpsons, Marp, N&D, Acana, Orijen, Annamaet, atd. atd) je to opravdu o individualitě psa a selském rozumu majitele .
Zdravíme pejsana.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Lusy
napsal(a):
Bude mit tri roky.No a prave je taky vybiravy tak jsem mu je chtela zmenit at ma zase neco jineho.
Wolfsblut, např kozí.
Lusy
napsal(a):
Ja je prave neznam, ale doporucil mi je veterinar.Muj pes ma v posledni dobe problemy s travenim.Myslim, ze mu nesedi granule co mel naposledy.Mel z nich prujem.Tak bych mu chtela zmenit znacku, ale nevim jakou.Proto zjistuji jake ma kdo zkusenosti.
Na prvním místě ve složení kukuřice...to fakt nebude nic na problémy s trávením
http://www.fortify.cz/en/produkt/7-fortify-sensitive-lamb-rice/
Univerzální značku na problémy s trávením vám stejně nemůže nikdo poradit, každému psu sedí něco jiného. To, po čem se některý potento, může být pro jiného to nej.
Já mám fenu večer čerstvým krmení (maso, kosti, vnitřnosti, ovoce, zelenina, přílohy) a ráno na granulích - a už jsme vyzkoušeli asi 7 značek a u žádné nebyl problém.
Pokud bych měla léta experimentovat se značkami granulí a pořád se nemohla dobrat toho pravého ořechového, začala bych krmit přirozenou stravou.