Prosim o radu – má šanci na přežití?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.4.2019 15:55
kristýna vacířová

XXX.XXX.49.25

Me mamky pritel dnes jel do Nemecka s Athosem(je to staford krizeny s pitbulem)zastavili na odpocivarne pro kamiony...mamky pritel odevrel dvere a Athos vlitl primo do silnice...ma servanou kuzi kolem ocasu i na zadecku,ma rozlamany ocas,rozdrcenou kycel,rozdrcenou zadni nohu a jeste prijde o genytalie...prosim Vas poradte mi co by pro neho bylo lepsi...nechci aby se trapil,ale take o neho nechci prijit...Myslite ze ma sanci na preziti...tedkon podstoupil prvni operaci-prisili mu kuzi...zitra ho ceka dalsi,dalsi a dalsi....bojim se o neho 😢😢😢🐶🐶🐕🐕🐕🐕🐕😢😢😢😢😢😔😔😔

24.4.2019 16:18
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Příbuzných psa také srazilo auto. Měl všechna zranění co popisujete + zlomenou čelist. Zoperovali, přežil, žil do 15let (stalo se mu to v roce) Otázkou je, jak moc co má rozdrcené, jestli to půjde napravit...

24.4.2019 18:56
RozaTonda-mopsi

XXX.XXX.210.253

To me mrzí. .. Jak je pejsek starý?

Snažím se vždy věřit v to dobré - takže věřim, že to pejsek zvládne. ..

zlomeniny srostou.... Pokud nemá vnitřní zranění ... Za pár měsíců bude v pořádku

Veterinář má jakou prognózu?

24.4.2019 20:00
Benbela

XXX.XXX.243.247

Dostal se k nám pejsek co vběhl pod kamion.Nevědělo se jak bude chodit a zda vůbec, majitelé starší,ve 3 patře bez výtahu.Podstoupil několik operací, veterinář hned na začátku řekl,že by to nevzdával. Dala jsem na něj a jsem ráda.Následovala pro něj náročná rehabilitace. Bylo mu asi 8 a dožil se 17 let.Snad Vás to povzbudí,ale záleží na mnoha věcech. Zvažovala jsem uspání,když jsem ho vezla,ale dala jsem na veterináře. V době úrazu byl ve vynikající kondici.Tak držím palce ať to dobře dopadne.

25.4.2019 07:40
kristýna vacířová

XXX.XXX.225.80

Nevim prognozu.....je v Nemecku...dnes ho ceka dalsi operace....pokud se mu neudalaj zadne krevni srazeniny,tak to prezije....dekuju

25.4.2019 07:41
kristýna vacířová

XXX.XXX.225.80

Dekuji za povzbuzeni....moc mi to pomohlo...jste hodny

25.4.2019 09:21
rennie111

XXX.XXX.43.146

kristýna vacířová napsal(a):
Nevim prognozu.....je v Nemecku...dnes ho ceka dalsi operace....pokud se mu neudalaj zadne krevni srazeniny,tak to prezije....dekuju

Držím palce, na diaľku sa ťažko dá povedať aké sú jeho šance, treba veriť že je v dobrých rukách a veterinári pre neho robia všetko čo je v ich silách. Snáď to zvládne

29.4.2019 20:26
kristýna vacířová

XXX.XXX.49.25

děkuji...už je po třetí operaci...dokonce si i sám sedne...lepší se to...moc Vám děkuji

29.4.2019 20:34
kristýna vacířová

XXX.XXX.49.25

RozaTonda-mopsi napsal(a):
To me mrzí. .. Jak je pejsek starý?

Snažím se vždy věřit v to dobré - takže věřim, že to pejsek zvládne. ..

zlomeniny srostou.... Pokud nemá vnitřní zranění ... Za pár měsíců bude v pořádku

Veterinář má jakou prognózu?

momentálně mu jsou 2 roky...chudák...zrovna za týden má narozeniny,takže mu budou 3 roky...narodil se s pupeční kýlou,přejel ho zametač v tom německu a bojím se že bude ještě něco horšího nevím jakou prognózu má veterinář....ještě je v německu...také doufám v to nejlepší a vždy dostanu to nejhorší...děkuji za povzbuzení

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.4.2019 21:06

Budu asi hnusná, ale na todle ošetření tohodle úrazu v Německu by měl mít pes kartičku VZP a cestovní pojištění.... já vím, dost černý humor. .... a ještě pes s cévkou, tak to bude úplně nadšený.
PS: odpočívárna pro kamiony myslíte na dálnici? tam jezdí zametací auta? ty jezdí rychle! to neměl šanci.....končím, jsem dneska nějak podrážděná.....

29.4.2019 21:16
RozaTonda-mopsi

XXX.XXX.229.104

děkuji...už je po třetí operaci...dokonce si i sám sedne...lepší se to...moc Vám děkuji

Tak to je SUPER zpráva 😊 určite je už z pola vyhráno .je to mladý pes. To zvládne ❤

Dejte určite vědět, myslím na Vás

29.4.2019 22:28
Tasyrka

XXX.XXX.12.52

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Budu asi hnusná, ale na todle ošetření tohodle úrazu v Německu by měl mít pes kartičku VZP a cestovní pojištění.... já vím, dost černý humor. .... a ještě pes s cévkou, tak to bude úplně nadšený.
PS: odpočívárna pro kamiony myslíte na dálnici? tam jezdí zametací auta? ty jezdí rychle! to neměl šanci.....končím, jsem dneska nějak podrážděná.....

Taky mi to přijde zvláštní. Nehledě na to, že má teprve 5 dní léčby a už se dokáže posadit. S rozdrcenou kyčlí a rozlámaným ocasem. Myslím že zrovna sezení by pro něj bylo hodně hodně náročné a bolestivé, pokud celou zadní část těla má takto poraněnou.

30.4.2019 14:54
fikovnice

XXX.XXX.135.179

"Pes s cévkou"....to mě také napadlo. Jde o to, že třeba přišel "jen" o varlata - taková nechtěná kastrace. Ale pokud nebude mít pindíka, bude to pro něj blbý život...

2.5.2019 13:45
kristýna vacířová

XXX.XXX.242.239

Dobry den....ano nekde u dalnice...uz ho mame doma...ok dekuji i za takovouhle podporu...je sesitej a jezdi k nam kazdy den veterinarka...uz normalne ji potravu aj pije....preji krasny den

2.5.2019 13:48
kristýna vacířová

XXX.XXX.242.239

Tasyrka napsal(a):
Taky mi to přijde zvláštní. Nehledě na to, že má teprve 5 dní léčby a už se dokáže posadit. S rozdrcenou kyčlí a rozlámaným ocasem. Myslím že zrovna sezení by pro něj bylo hodně hodně náročné a bolestivé, pokud celou zadní část těla má takto poraněnou.

Sezeni je jeho ulevovaci poloha....dekuji a uz na tento prispevek nereagujte....ps.:to neni myslene jen na Vas,ale na vsechny....Athos zije,sedi,pije,ji,atd.....

2.5.2019 13:50
kristýna vacířová

XXX.XXX.242.239

RozaTonda-mopsi napsal(a):
Tak to je SUPER zpráva 😊 určite je už z pola vyhráno .je to mladý pes. To zvládne ❤

Dejte určite vědět, myslím na Vás

Mame ho doma...vse je uz tak nejak vporadku...dekuji ze na mne myslite...preji Vam krasny den :-)

2.5.2019 15:20
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Mame ho doma...vse je uz tak nejak vporadku...dekuji ze na mne myslite...preji Vam krasny den :-)

Po čase se ozvěte, jak léčba pokračuje, jak na tom je.

3.5.2019 07:12

Dobry den....ano nekde u dalnice...uz ho mame doma...ok dekuji i za takovouhle podporu...je sesitej a jezdi k nam kazdy den veterinarka...uz normalne ji potravu aj pije....preji krasny den

Hm tak nám toho zafačovaného chudáka vyfoťte...............

3.5.2019 12:53
GAELLE

XXX.XXX.55.67

divný příběh a ještě divnější až neuvěřitelný konec ............................

3.5.2019 13:16
kristýna vacířová

XXX.XXX.136.104

Hm tak nám toho zafačovaného chudáka vyfoťte...............

Ok...Takhle pro predstavu staci?!...jo a na mokvajici ranu a slejzajici kuzi se fac dat opravdu nemuze ;-)

3.5.2019 13:37

Chuděra, tak snad je to na dobré cestě a vylíže se z toho. Hodně sil přeju a zdejší rýpalky už snad sklapnou...

3.5.2019 14:28

Chuděra, tak snad je to na dobré cestě a vylíže se z toho. Hodně sil přeju a zdejší rýpalky už snad sklapnou...

MYslím, že to bylo směřováno na mne, tak se toho ujmu.........že jste si o fotku nenapsala sama , to je po bitvě je každý generál, co ? , příběh prapodivný, dost pomatené vyprávění, myslíte, že každý je tak lehce přesvědčitelný, že co se sem napíše je pravda pravdoucí? A když už sem cokoliv každý napíše může se k tomu svobodně vyjádřit, tak jako vy, já .

3.5.2019 14:37

Ok...Takhle pro predstavu staci?!...jo a na mokvajici ranu a slejzajici kuzi se fac dat opravdu nemuze ;-)

.....ma servanou kuzi kolem ocasu i na zadecku,ma rozlamany ocas,rozdrcenou kycel,rozdrcenou zadni nohu a jeste prijde o genytalie......

....byl pes vůbec na operaci? nebo jen na ošetření, ano , je potlučený,pořád mi bliká varovné světýlko, klidně napište, že jste náctiletá, vyjadřování a psaný projev by odpovídal a dá se pochopit obava a nejasnosti/nepřesnosti ....

3.5.2019 14:39
kristýna vacířová

XXX.XXX.146.131

moc Vam dekuji...alespon u nekoho mam zastani....Myslela jsem ze tato iFauna je o tom ze si zde pres diskuze budeme navzajem radit a pomahat...nevedela jsem ze tu bude kazdy rypat...ted toho lituju,ze jsem prosila o radu a podporu...neprosila jsem se o nejaky zbytecny narazky!!!Nechci byt sprosta....snad mate mozek a pochopeni,narozdil od tech ostatnich....Dekuju Vam a preji krasny den 💓💓💓💓😊😊😊😊

3.5.2019 14:52
GAELLE

XXX.XXX.55.67

.....ma servanou kuzi kolem ocasu i na zadecku,ma rozlamany ocas,rozdrcenou kycel,rozdrcenou zadni nohu a jeste prijde o genytalie......

....byl pes vůbec na operaci? nebo jen na ošetření, ano , je potlučený,pořád mi bliká varovné světýlko, klidně napište, že jste náctiletá, vyjadřování a psaný projev by odpovídal a dá se pochopit obava a nejasnosti/nepřesnosti ....

mám z toho tentýž dojem. Také mi to přišlo neuvěřitelné. Pes po takových zraněních by myslím nebyl za pár dní v pohodě - žere, pije, SEDÍ ....................rozdrcená kyčel, rozdrcená zadní noha by asi vypadal jinak...............ale to už je jedno, hlavně že snad bude v pořádku. A třeba příběh poslouží jako varování těm co vypouští psa ven z auta bez povelu (navíc v cizí zemi kde se jistě ošetření fest prodražilo)

3.5.2019 14:53
kristýna vacířová

XXX.XXX.146.131

Do ****** jo byl....kolikrat to tady mam vsem psat?!Nikdy nikomu nelzu jsem krestanka,kdybych nekomu takhle lhala o nasem psovi,tak by me asi hanba fackovala....nezalezi na veku...o co Vam vsem jde?!Tato iFauna a diskuze je o tom aby jsme si vsichni navzajem radili a podporovali a ne aby jsme na sebe porad vsichni narazeli a zbrojili...nemyslite....ano jsem nactileta a nevadi mi to...snad se taky mohu svobodne vyjadrovat jako Vy,nemyslite?!...Uz mne prosim nechte byt...nerypejte do mne....protoze jsem schizofrenik a mohla bych Vam napsat neco moc oskliveho....lecila jsem se kvuli schizofrenii v Havlickove brode a nechci zkoncit v dalsim diagnostaku napr.:v Oparanech....no nic omlouvam se za moje vyjadrovani a vulgaritu na zacatku...preji krasne odpoledne....

3.5.2019 15:58

MYslím, že to bylo směřováno na mne, tak se toho ujmu.........že jste si o fotku nenapsala sama , to je po bitvě je každý generál, co ? , příběh prapodivný, dost pomatené vyprávění, myslíte, že každý je tak lehce přesvědčitelný, že co se sem napíše je pravda pravdoucí? A když už sem cokoliv každý napíše může se k tomu svobodně vyjádřit, tak jako vy, já .

Já fotky nepotřebovala, já přispěvatelce věřila.
Dělám to tak se všemi lidmi, možná jsem naivní idealista, ale jsem jím ráda.

Zas tak rozporuplné její příspěvky nebyly, spíš byla vystrašená z nemilé situace, tak se trochu vžijte do její kůže...

3.5.2019 18:33

Hlavně by to mělo posloužit jako vykřičník a varování pro ty, kteří pokládají vodítko (aspoň ) v autě za zbytečné. I já někdy slýchám posměšné "to musí být na vodítku i v autě? Aby ti náhodou neutekl !"
( Není to nic proti zadavatelce, jednak u situace nebyla a druhak - oni už jsou poučeni dost a dost )

3.5.2019 19:40
kristýna vacířová

XXX.XXX.128.146

Hlavně by to mělo posloužit jako vykřičník a varování pro ty, kteří pokládají vodítko (aspoň ) v autě za zbytečné. I já někdy slýchám posměšné "to musí být na vodítku i v autě? Aby ti náhodou neutekl !"
( Není to nic proti zadavatelce, jednak u situace nebyla a druhak - oni už jsou poučeni dost a dost )

Pravda...dekuji☺👍

3.5.2019 20:04

Do ****** jo byl....kolikrat to tady mam vsem psat?!Nikdy nikomu nelzu jsem krestanka,kdybych nekomu takhle lhala o nasem psovi,tak by me asi hanba fackovala....nezalezi na veku...o co Vam vsem jde?!Tato iFauna a diskuze je o tom aby jsme si vsichni navzajem radili a podporovali a ne aby jsme na sebe porad vsichni narazeli a zbrojili...nemyslite....ano jsem nactileta a nevadi mi to...snad se taky mohu svobodne vyjadrovat jako Vy,nemyslite?!...Uz mne prosim nechte byt...nerypejte do mne....protoze jsem schizofrenik a mohla bych Vam napsat neco moc oskliveho....lecila jsem se kvuli schizofrenii v Havlickove brode a nechci zkoncit v dalsim diagnostaku napr.:v Oparanech....no nic omlouvam se za moje vyjadrovani a vulgaritu na zacatku...preji krasne odpoledne....

NIkdo do vás nerejpá , to je jen váš subjektivní pocit , jen když chcete radu musíte popsat situaci, váš popis zranění psa a následná léčba u mě nevzbuzuje důvěryhodnost, to je celé. Podporu a oporu nehledejte v internetové diskusi, ale u živých lidí. Vás jako osoby si já vůbec nevšímám, reakce je pouze na písnemka.- psaný text. Pokud chcete žít ve společnosti lidí a ne na pustém ostrově, musíte i s jinými názory a odlišným přístupem lidí do budoucna počítat. Jinak už se k tomu snad ani nedá nic napsat.

4.5.2019 09:24
kristýna vacířová

XXX.XXX.249.129

NIkdo do vás nerejpá , to je jen váš subjektivní pocit , jen když chcete radu musíte popsat situaci, váš popis zranění psa a následná léčba u mě nevzbuzuje důvěryhodnost, to je celé. Podporu a oporu nehledejte v internetové diskusi, ale u živých lidí. Vás jako osoby si já vůbec nevšímám, reakce je pouze na písnemka.- psaný text. Pokud chcete žít ve společnosti lidí a ne na pustém ostrově, musíte i s jinými názory a odlišným přístupem lidí do budoucna počítat. Jinak už se k tomu snad ani nedá nic napsat.

Takze....to neni zadny subjektivni pocit,ale pravda...kazdy neuzna svou chybu a pro pravdu se nastve(nemyslim tim zrovna Vas)A kdyz u Vas toto nevzbuzuje duveryhodnost,tak proc porad na to reagujete...na to nereagujte a bude klid...A u jakych lidi mam hledat podporu,kdyz mama me zavrela do lecaku,protoze se bala ze ji neco udelam kvuli te schizofrenii,tatu nemam odstehoval se do Svycarska,kdyz me bylo pet,dedu jsem nasla kdyz mu bylo 58 mrtveho(zemrel ve spanku),bylo mi sest....a kamarady?!ty take nemam kvuli lecebne,boji se me(ve tride mame strasny blbce...jedna holka je lesba a oni ji nadavaj,hlavne holky)...tak u koho mam hledat podporu a oporu kdyz ne zde?Rada poznavam nove lidi,ikdyz oni mne ne...no to je jedno...uz na pustem ostrove jsem....od ty doby co odesel tata tak se uziram...ale jediny komu rozumim jsou zvirata a priroda...napada me jeste hodne veci,ale to uz neni k tematu....omlouvam se,ze musite cist takove slohovky,ale ja kdyz pisu,tak neprestavam...tak preji krasne dopoledne

4.5.2019 09:54

Takze....to neni zadny subjektivni pocit,ale pravda...kazdy neuzna svou chybu a pro pravdu se nastve(nemyslim tim zrovna Vas)A kdyz u Vas toto nevzbuzuje duveryhodnost,tak proc porad na to reagujete...na to nereagujte a bude klid...A u jakych lidi mam hledat podporu,kdyz mama me zavrela do lecaku,protoze se bala ze ji neco udelam kvuli te schizofrenii,tatu nemam odstehoval se do Svycarska,kdyz me bylo pet,dedu jsem nasla kdyz mu bylo 58 mrtveho(zemrel ve spanku),bylo mi sest....a kamarady?!ty take nemam kvuli lecebne,boji se me(ve tride mame strasny blbce...jedna holka je lesba a oni ji nadavaj,hlavne holky)...tak u koho mam hledat podporu a oporu kdyz ne zde?Rada poznavam nove lidi,ikdyz oni mne ne...no to je jedno...uz na pustem ostrove jsem....od ty doby co odesel tata tak se uziram...ale jediny komu rozumim jsou zvirata a priroda...napada me jeste hodne veci,ale to uz neni k tematu....omlouvam se,ze musite cist takove slohovky,ale ja kdyz pisu,tak neprestavam...tak preji krasne dopoledne

No, jak to čtu, neměla jste to od mala zrovna jednoduché, ale zdá se, že jste bojovnice a svoje místo v životě si najdete. Přeji vám vše dobré a pohlaďte za mě maroda.
Více v SZ.

4.5.2019 10:02
kristýna vacířová

XXX.XXX.244.133

No, jak to čtu, neměla jste to od mala zrovna jednoduché, ale zdá se, že jste bojovnice a svoje místo v životě si najdete. Přeji vám vše dobré a pohlaďte za mě maroda.
Více v SZ.

Dekuju...dohnalo mne to k slzam...nikdo mi nic tak krasneho dlouho nenapsal.....mockrat Vam dekuju a omlouvam se

4.5.2019 14:00
fikovnice

XXX.XXX.135.155

Dekuju...dohnalo mne to k slzam...nikdo mi nic tak krasneho dlouho nenapsal.....mockrat Vam dekuju a omlouvam se

Kristýnko, ať se Ti brzy zvířecí kamarád uzdraví a ať najdeš i ty lidské! Věřím, že na nějaké časem narazíš!
Snad poznámka k pesanovi: co ten límec - jak jej snáší? Některá zvířata velmi špatně. Kdybys měla možnost být s pesanem 24hod denně, asi bych se jej snažila uhlídat bez toho límce. Ale je to jen můj názor.

5.5.2019 15:54
kristýna vacířová

XXX.XXX.49.25

fikovnice napsal(a):
Kristýnko, ať se Ti brzy zvířecí kamarád uzdraví a ať najdeš i ty lidské! Věřím, že na nějaké časem narazíš!
Snad poznámka k pesanovi: co ten límec - jak jej snáší? Některá zvířata velmi špatně. Kdybys měla možnost být s pesanem 24hod denně, asi bych se jej snažila uhlídat bez toho límce. Ale je to jen můj názor.

Ou...dekuju❤❤❤❤...ten limec zatim snasi dobre...musela jsem mu dat vetsi,protoze mel malej vykousaval si jeste vic tu nohu...taky bych nejradasi s nim byla 24h denne,ale nemuzu----skola😕

Přidejte reakci

Přidat smajlík