Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.8.2019 23:04

Dobrý den.
Mám deseti měsíční fenku. Jednou tak za tři týdny trpí prujmem. Na veterinu jsme dostali prášky, dietu a vše se srovnalo. Krmim ji granulemá s konzervou. Uvažuji zda nekoupit nějaké citlivé granule na zažívání a vynechat konzervu?Ale nejsem z těch značek moc moudra. Brit Care? Poradite mi?Vet. říkal, z e by se mohl udělat rozbor stolice. Nevím zda to ještě není zbytečné. Děkuji.

6.8.2019 23:25

Tak já vždycky, když měl pes nějaký problém ať už průjem nebo současný pes, když byl ještě na granulích, tak zvracení, nasazovala jsem dietu ...vařené hovězí, vařená mrkev a vařená rýže. A musím říct, že nejvíc problémů jsem měla ve své podstatě u psů, když byli krmeni granulemi, jo jasně taky se mi stane, že pes, ne-granulář, má průjem, ale je to zcela vyjímečně a v podstatě vždycky vím po čem se pos....

7.8.2019 11:27
GAELLE

XXX.XXX.55.67

jaké granule pejskovi dáváte? kdyby mu neseděly měl by asi průjem stále................jinak my jsme granule s konzervou či masem míchali normálně a pes bez problému. Granule měl jehněčí nebo kachna pro citlivé zažívání a průjem nikdy neměl.

7.8.2019 11:48

Nevím zda to ještě není zbytečné
to při potížích není zbytečné nikdy

7.8.2019 13:19

Děkuji. Zakoupim co doporučujete. Také jsem se koukala na toto složení. Krmim ho českými dogs love. Množství granulí jsme vyzkoušeli a nezralá je. Zkusím asi Brit Care. Dekuji

7.8.2019 13:21
GAELLE

XXX.XXX.55.67

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Děkuji. Zakoupim co doporučujete. Také jsem se koukala na toto složení. Krmim ho českými dogs love. Množství granulí jsme vyzkoušeli a nezralá je. Zkusím asi Brit Care. Dekuji

našemu Brit Care seděly. Akorát losos brambory mu nejely. Ale kachna i jehně v pohodě a bobek ok. Můžete zkusit i Yoggies.

7.8.2019 13:38

Ještě se chci zeptat zda mám koupit ještě stěně či nebo už adult?Je jí deset měsíců a má 12 kg. Kříženec jezevčíka. Takže jezevcik.😆😆😆

9.8.2019 09:47
xD4nik

XXX.XXX.180.211

Dobrý den, záleží jaké granule máte, fenka může být alergická např. na kuřecí maso apod. Některé psi to můžou mít i z oblilovin.

9.8.2019 10:47
domi.t

XXX.XXX.229.62

xD4nik napsal(a):
Dobrý den, záleží jaké granule máte, fenka může být alergická např. na kuřecí maso apod. Některé psi to můžou mít i z oblilovin.

Jahňacina je výborná na citlivé trávenie,to máte pravdu. Mne ale štendo hnačkuje po ryži Čomu veľmi nerozumiem,lebo ryža býva odporúčaná pri hnačkách, že zhustí stolicu.

Takže krpaňa fičí na Farmine N D jahňacie s čučoriedkami a hnačku po nich nemala ani raz. A to predtým hnačkovala vkuse, než sa prišlo na to,že má silnú alergiu na kuracinu. Dá sa kúpiť aj tuším 2,5 kg balenie na skúšku,či by fenke sadli.

9.8.2019 10:52

to by ta rýže musela být rozvařená na kaši a podávaná i se šlemem
jinak rýže je častý alergen

9.8.2019 12:26
domi.t

XXX.XXX.229.62

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
to by ta rýže musela být rozvařená na kaši a podávaná i se šlemem
jinak rýže je častý alergen

No mojej hviezde rozhodne nesadla,ale poznám kopu psov, čo ryžu milujú a je to bez následkov

9.8.2019 12:48

Díky za rady. Tak jsem zakoupila Brit care. Už na něj přechází druhý den. Basti a chutná. Stolice zatím ok. Tak uvidím za pár dní. Teď ještě nemohu plně soudit.

Přidejte reakci

Přidat smajlík