Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Kajca.....

25.9.2019 12:55
Kajca.....

XXX.XXX.25.158

Dobrý den ,už druhou noc mi stenatko zvrací průsvitný hlen a takovy bílý hlen .. přes den vše v pořádku, lítá, žere, pije,večer si lehne a kolem 2-3 se pozvraci ráno je zase vše v pořádku. Nevíte čím by to mohlo být?děkuji za rady

25.9.2019 13:13
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Co je to za plemeno, jak často krmíte a čím?

Kajca.....

25.9.2019 13:29
Kajca.....

XXX.XXX.25.158

3x denně předepsanou dávku advance pro štěňata jednou za den michale s kapsickou také pro stenatka , je to stafordka.

25.9.2019 14:04
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Kdy má poslední jídlo? Přijde mi, že je to z hladu. Přidala bych ještě jednu dávku večer. Mí psi měli poslední jídlo kolem 22h. Ale jsou to psi zahradní, takže jsem neměla starost, že se budou muset v noci vyvenčit. Jako dospělí večeří o půlnoci.

25.9.2019 14:18
inusanka

XXX.XXX.98.58

V tomhle věku jsem krmila 4x, večer dost pozdě a ráno hned brzy, jinak by asi býval zcepeněl

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.9.2019 14:27

V tomhle věku jsem krmila 5-6x denně..... (krmím tak v podstatě dodnes, protože jinak by chudák fena asi umřela hlady )

Jako holky fakty si myslíte, že to zvracení může být z hladu??

Mě psy zvrací celkem pravidelně, resp. "v sezńě" se docela pravidelně pasou na trávě....asi máme fakty výbornou trávu, no a pak občas najdu vyzvracenou trochu bílé pěny, někdy i s tou trávou.

Kajca.....

25.9.2019 15:10
Kajca.....

XXX.XXX.25.158

No hlady vazne netrpí ta kulička, je pravda že mi občas přijde spíše jako zahradnik než pes ,takže je to dost možné ,že to bude tímhle .jen jsem taková nesva když ji něco je 😀😊

25.9.2019 15:21

Kajca..... napsal(a):
No hlady vazne netrpí ta kulička, je pravda že mi občas přijde spíše jako zahradnik než pes ,takže je to dost možné ,že to bude tímhle .jen jsem taková nesva když ji něco je 😀😊

Jaké kapsičky jí dáváte?

Kajca.....

25.9.2019 15:42
Kajca.....

XXX.XXX.25.158

Od mimina je zvykla na friskies junior :)

25.9.2019 15:51
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Nevím no, ten pes nezvrací...nic. Kdyby to bylo z blbého jídla(co jí nesedí) zvracela by po jídle to jídlo. Také jsem štěnda krmila 5x denně. Ale tak snad by stačilo 4x, ale třikrát mi přijde na prtě málo. Divné, že takováto instrukce od chovatele přišla.
K tomu zvracení. Protože jsem měla i když velké psy, ale nežravky, prostě se nestalo, že by se přežrali a bylo jim blbě. Ani jeden ze psů mi nikdy nezvracel, trpěli spíš když tak na průjem. Včera jsem v zahradě našla ukouslý kočičí ocas! Nevím čí kočky(naší ne) a netuším, kdo ho ukousnul. Worick by ho i sežral, což také udělal hned po tom, když jsem ho hodila s hrůzou na zem...po tom, co jsem pochopila, že to není jen chomáč chlupů, ale špička ocásku! Cca 7cm Navíc jsem tam našla i nějakou hromádku bobků od malého psa, takže mám podezření na sousedovic feňule. No a za dvě hodiny jsem našla nablité dvě hromádky od snídaně. Vyděsila jsem se hodně, pes starý a najednou blije?!? Když jsem tam uviděla i kočičí ocásek a pochopila jsem, že zvracel kvůli němu...Trávu žere poměrně často, taky mívá překyselený žaludek....ale nikdy ji nezvrací, až je mi to divné.

25.9.2019 16:07
lupus4

XXX.XXX.205.61

3x denně předepsanou dávku advance pro štěňata jednou za den michale s kapsickou také pro stenatka

dost humus, né ? ať už "kuřecí, nebo losos"
i když kecy na obale vynášejí do nebe

Friskies® Junior s kuřecím a mrkví ve šťávě

složení : Maso a živočišné produkty (z toho kuře 4 %), obiloviny, zelenina (mrkev 4 % ze sušené mrkve), ryby a výrobky z ryb, minerální látky, cukry.

Vlhkost ProteinObsah tuku Obsah anorganických látek
79.00% 8.50% 4.00% 2.20% 0.30%

předepsanou dávku děsivá formulace

26.9.2019 08:21

Kupte kvalitnější granule, např Petkult a kapsičky nebo konzervy (Animonda, Lukullus, Hermanns, aj), jelikož tím, čím krmíte teď přeplácíte za šrot a štěndu tím podkopáváte zdraví; krmte častěji - 4x-5x denně. Hodně zdaru

26.9.2019 08:30

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Kupte kvalitnější granule, např Petkult a kapsičky nebo konzervy (Animonda, Lukullus, Hermanns, aj), jelikož tím, čím krmíte teď přeplácíte za šrot a štěndu tím podkopáváte zdraví; krmte častěji - 4x-5x denně. Hodně zdaru

A co přidávat maso, tvaroh, vajíčka ...? Samozřejmě postupně. Je to blbost?

26.9.2019 08:32

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
A co přidávat maso, tvaroh, vajíčka ...? Samozřejmě postupně. Je to blbost?

Proč by to měla být blbost? Dobře, že jste to zmínila, to už by se ale uadavatelka musela zanořit do netu a studovat.

26.9.2019 13:37
Markéta80

XXX.XXX.176.4

Kajca..... napsal(a):
Od mimina je zvykla na friskies junior :)

to je kvalitka teda Tohle je z hladu, krmte dostatečně a kvalitně

Přidejte reakci

Přidat smajlík