Zdravím,
Než začnu lítat po veterinářįch,zkusím se optat tady,jestli nemáte někdo podobnou zkušenost...
Ve zkratce:
Můj pes , je nalezenec z popelnice, našel se polomrtvý, kostřička potažená kůží,jako jediné přeživší štěně,v šílených mrazech.
Dala jsem ho do kupy po všech stránkách,občas ho bolí nožička,řešíme kloubní výživou a klidovým režimem,do budoucna nevylucuji operaci,bohužel.Bude to nejspíše podvýživou.
Nyní,4 roky, necelé, zdráv (snad).
Všimla jsem si jedné věci a poměrně mě to znervózňuje,vždycky do sebe s chutí a velmi rychle naházel všechno jídlo.V poslední době mu trvá tak pětkrát déle než obvykle .. Hlavně pokud se jedná o tvrdé, například kosti.Vypada v pohodě,ale žere pomalu.Co myslìte?Mám to zacit nějak řešit?Mému muži se zdá úplně normální,ničeho si nevšiml...prý ho příliš pozoruji.
Děkuji za rady a zkušenosti
Nika
Doggygirl

XXX.XXX.241.250
Určitě bych nechala vetem prohlédnout ty zuby, pokud budou ok, řekla bych, že třeba pochopil, že mu jídlo faakt nikdo nesní? Pes u nás co přišel taky ze špatných podmínek, podviziveny, ze začátku jedl jednak rychle a jednak k misce nikoho nepustil, teď po roce a půl si klidně z misky vezme kost, odejde si ji v klidu sníst a zbytek nechá v misce, jí tím pádem pomalrji, zjistil, že to je jeho a nikdo mu to nevezme. Možná je to blbost, píši jen naší zkušenost, ty zuby bych určitě řešila jako první 🙂