Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

monamonax

28.10.2019 23:18
monamonax

XXX.XXX.59.123

dobrý den,
máme psa s cukrovkou.
Chtela bych poradit nějakou web stránku kde by jsme mu mohli objednat nějaké diabetes pamlsky. (na ceně nezáleží)
Dáváme mu diabetické granule s vařeným kuřecím masem, ale za odměnu dostával pamlsky které mu zřejmě rozhazuji cukr.

Předem děkuji za případné odkazy

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.10.2019 06:43

sušené maso.

ale záleží velice na množství. psa si nemůžete píchnout jako člověka předem, dáváte krmnou dávku a na tu pícháte inzulín, takže když mu budete dávat ještě jednou tolik v pamlscích kolem, tak to fungovat samozřejmě nebude.

monamonax

29.10.2019 18:52
monamonax

XXX.XXX.59.1

nene dostává jen za odměnu malý kousek nebo piškotu třeba 3x za den.
před tydnem měl ale záchvat, že jsme mysleli ze nám umře tak by jsme tyhle mlsky chtěli radsi nahradit těmi co mu neškodí

29.10.2019 19:28
Atheira

XXX.XXX.181.160

My tedy fenu s cukrovkou měli, ale ta pamlsky mimo krmné dávky, kdy se jí píchal inzulín, nesměla vůbec. Doma to taky zkoušeli a ze začátku si nechtěli dát říct, že pro její smutné oči, jenom maličko... Ale dostávala se do šoků.
Ale ona na tom pak už byla celkově dost blbě, tak je možný, že v určitý fázi cukrovky možná něco málo může, to netuším, podle vyjádření bodlinky mi ale přijde, že to není dobrý nápad...
Na nějakých pamlscích nestojí svět, já bych se na ně radši vykašlala.

monamonax

29.10.2019 20:07
monamonax

XXX.XXX.59.1

je už právě nauceny, ze kdyz mu píchnem inzulin tak ze držel dostane za to malou odměnu, ale jak píšu je to treba 1piskota žádné velké množství.
Proto by jsme mu místo toho chtěli koupit něco co může, pokud mu neškodí tedy sušené maso koupíme mu klidně to nejde nam o cenu.
Spíš jsem chtěla doporučit nějakou stránku kde mu objednat ty diabetické mlsky a třeba i jídlo

30.10.2019 10:57

Alexandra73

18.1.2020 22:38
Alexandra73

XXX.XXX.20.136

mohu se tady zeptat, kolik stojí psí inzulin, zatím to není jisté, ale mám z toho hrůzu, psa nadevše miluji, ale z důchodu bych na to neměla

Přidejte reakci

Přidat smajlík