Jinak též bych byla pro nějakého útulkáče. Ale vše dopředu zjistit, pročíst recenze na netu (i zde se dá leccos najít), pak třeba i několik návštěv, zapůjčení psa na vycházku/-y, prostě neunáhlit se, ať tu za měsíc není dotaz, jak se zbavit psa, jak řešit nějaké jeho nevhodné chování, atd.
Uživatel s deaktivovaným účtem

lesnížínka
napsal(a):
Nějakého útulkáčka a první si tam udělejte pořádek...
...pořádek tam snad mají ač domek prý skromný, jen chtějí ještě využít ty věci po odešlých pejscích.......též bych byla pro nějaké to psisko z útulku.......
napsal(a):
...pořádek tam snad mají ač domek prý skromný, jen chtějí ještě využít ty věci po odešlých pejscích.......též bych byla pro nějaké to psisko z útulku.......
Takže útulek jestli chápu a ještě plemeno nějakého mazla ale pořád jsme pryč takže 😕 špatné že

Dominik kadzi521
napsal(a):
Takže útulek jestli chápu a ještě plemeno nějakého mazla ale pořád jsme pryč takže 😕 špatné že
Nechci bejt hnusná, ale.....
ještě plemeno nějakého mazla ale pořád jsme pryč takže 😕 špatné že
Chápu to dobře, jako že většinou není nikdo doma?? No tak to snad není na žádného psa natož mazla. I pes, který není mazlící nebude spokojenej celej den sám...
ještě máme staré věci po pejscich nám kteří zemreli
Tak jen proto, že mám doma obojek a vodítko není nutno psa požizovat.
Momentálně bych neřešila jakého psa, ale co já můžu psu nabídnout, kolik na něj mám času......a podle toho se rozhodnout jestli vůbec psa pořizovat. Ono totiž skromný domek a zahrádka je fajn, když se člověk pejskovi věnuje a teď nemyslím 24(7 a je na prd, když je pes celej den na tá zahrádce samotinkej opuštěnej...
napsal(a):
Ježíš to nebyla reakce na skromný domek, pes bude rád i ve stanu, když se mu bude někdo věnovat, ale vedle v diskusi bylo, že se jim pes otrávil vodou na dvorku

Dominik kadzi521
napsal(a):
Nebyl by opuštěný ale jen říkám někam jedem a protahne se to ale vetsinou pokud muze pejsek snami tak jede ale asi od 7.15 do 12:30 nebo 15:30 tak to je ve vsedni dny by byl jen z babičkou ale jinak vikendy by mel pecivěnujeme peci teda kromne vyletu a nakupu 😕 takze na péče 24/7
No tak to není "jsme pořád pryč", tak to se omlouvám, ale vyznělo to tak. Pokud pejsek bude ve vaší nepřítomnosti s babičkou, tak bych určitě nevolila nějakého pubertálního poděsa, ale spíš klidnějšího pejska.
Dominik kadzi521
napsal(a):
Chci se zeptat jaký pes je vhodny máme zahrádku a skromný rodinný domek jakého psa by jste nám poradily ještě máme staré věci po pejscich nám kteří zemreli
To jako fakt?
To si vážně myslíte,že Vám někdo poradí konkrétní plemeno na základě tak málo informací?
Musíte napsat co nabízíte,co od psa očekáváte......
Boha jeho.

Dominik kadzi521
napsal(a):
...tak to potom nic....

lesnížínka
napsal(a):
Ježíš to nebyla reakce na skromný domek, pes bude rád i ve stanu, když se mu bude někdo věnovat, ale vedle v diskusi bylo, že se jim pes otrávil vodou na dvorku
...no když ty jsi mi tak nahrála, tak mi to nedalo no.....
No jsem zmatený tak napíšu vše souhrnně pes bude všední dny od 7:15 do 7:40 sam od 7:40 bude z babickou do 15:30 nekdy do 12:30 víkendy jezdíme vetsinou na vylety ale pokud pes může snami tak jede máme zahradu velkou zahradu mame. Rodinný domek máme veci po nasich zesnulých pejscich muzu vyfotit mame 2 kocky a vic nevim co napsat

Dominik kadzi521
napsal(a):
Přečtěte si nejlépe vše co tu lidé píšou aby jste věděl situaci 🐶🐕☺
...tak to se omlouvám.....ale chce to psát hned, pak může dojít k nechtěnému omylu....
OOO

XXX.XXX.186.216
Dominik kadzi521
napsal(a):
No jsem zmatený tak napíšu vše souhrnně pes bude všední dny od 7:15 do 7:40 sam od 7:40 bude z babickou do 15:30 nekdy do 12:30 víkendy jezdíme vetsinou na vylety ale pokud pes může snami tak jede máme zahradu velkou zahradu mame. Rodinný domek máme veci po nasich zesnulých pejscich muzu vyfotit mame 2 kocky a vic nevim co napsat
Ja som zmätená z Vašej odpovede.Ale skúsim si to nejak zhrnuť.
7:15-7:40-bude sám
7:40-15:30(12:30)babička-potom bude s vami?kedy pojde na prechádzku a kolko hodinovu?
Čas potom:je babička skúsená psíčkarka-nerozmaznáva?,povedzte mi aktivity(frisbee,aport,chodenie po lese na volno,turistika.psie športy...),aké ste mali plemená pred tým?,chcete lahko cvičitelne-aktivne/tvrdohlave-nie až tak pohybovo náročné plemeno?,ste si vedomí privikania psa na mačky?(tymto mozme vyskrtnut lovecke plemena predpokladam),vekost a vaha
ja sa priklanam k nejakemu seniorovi v utulku kludnej povahy s hygienickymi navykmi a cviceneho v zakladnej poslusnosti - ale ak chcete vybrat toho praveho tak si musite položit otazky vyššie..

OOO
napsal(a):
Ja som zmätená z Vašej odpovede.Ale skúsim si to nejak zhrnuť.
7:15-7:40-bude sám
7:40-15:30(12:30)babička-potom bude s vami?kedy pojde na prechádzku a kolko hodinovu?
Čas potom:je babička skúsená psíčkarka-nerozmaznáva?,povedzte mi aktivity(frisbee,aport,chodenie po lese na volno,turistika.psie športy...),aké ste mali plemená pred tým?,chcete lahko cvičitelne-aktivne/tvrdohlave-nie až tak pohybovo náročné plemeno?,ste si vedomí privikania psa na mačky?(tymto mozme vyskrtnut lovecke plemena predpokladam),vekost a vaha
ja sa priklanam k nejakemu seniorovi v utulku kludnej povahy s hygienickymi navykmi a cviceneho v zakladnej poslusnosti - ale ak chcete vybrat toho praveho tak si musite položit otazky vyššie..
Vy z toho děláte hroznou bramboračku. Zadavatel chce prostě pejska, který bude většinou na zahradě, přes den s babičkou, odpoledne a o víkendech s ním. Co je na tom těžkého?
A ani lovecká plemena nemusí zcela vyloučit, i lovecká plemena můžou žít s kočkou v jedné domácnosti. I velký kočkobijec si zvykne a "svou" kočku snáší, někdy dokonce miluje.

napsal(a):
Vy z toho děláte hroznou bramboračku. Zadavatel chce prostě pejska, který bude většinou na zahradě, přes den s babičkou, odpoledne a o víkendech s ním. Co je na tom těžkého?
A ani lovecká plemena nemusí zcela vyloučit, i lovecká plemena můžou žít s kočkou v jedné domácnosti. I velký kočkobijec si zvykne a "svou" kočku snáší, někdy dokonce miluje.
S těma kočkama to potvrzuju, se svým setrem, co na kočky nebyl zvyklej, jsem chodila normálně k mámě co měla doma kocoura na návčtěvu. Tady si nemyslím, že je to úplně o plemeni, ale spíš pes od psa.
Na drugou stranu moje fena - nelovecká, která dokonce u chovatelky jako štěně byla na kočku zvyklá, bohužel pak jsme v rodině žádnou kočku neměli, by dneska asi i kočku, co bych přinesla domů, zahrdlila..... možná se pletu a bylo by to v poho, ale spíš z ní mám ten pocit, že ne....
Tak u psa z útulku ta informace jestli pes snáší kočky nebo může být, u štěněte je to jasný, to si prostě na "svojí" kočku zvykne.