Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Alex14

7.12.2019 08:16
Alex14

XXX.XXX.3.191

Máme doma skoro ročního jezevčíka ...ze začátku to byl miláček mazlil se všechny oblizoval a potom asi když mu bylo tak půl roku začal být strašně moc agresivní je nás doma hodně jsme tam 5 rodiče a moji sourozenci...nejstarší brácha na něj má způsob ale když jsem sama doma stačí abych vešla do pokoje a začne být strašně agresivní už nás všechny i pokousal a celkem hodně kolikrát kdyby doma nebyl nejstarší brácha tak by mě asi ukousl prst...jednou jsem spala s bratrama v pokoji a šla jsem si lehnout do své postele v noci jsem se otočila a pes mi ležel pod bradou strašně jsem se ho bála a chtěla jsem se otočit a když jsem se pohla pes po mě vystartoval a kdyby se bratr nevzbudil dopadlo by to spatne...bratr se nechá vždycky pokousat nechce aby jsme byly pokousání mi mladší mě je 14 a mladšímu bratrovi 17 a on nechce aby jsme chodily všude s jizvama a strupama po obličeji ...naši rodiče ho chtějí dát utratit ale my nechceme i přes to že je na nás moc agresivní věříme v to že se uklidní po kastraci...ale i přes to všechno ho máme rádi vůbec nevíme v čem může být problém co mu nemůže vadit 😪

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.12.2019 08:36

no, textu hodně ale nic v něm.....
se vsadím, že se vás bojí....jaký že to má na něj brácha způsob?

7.12.2019 09:05
GAELLE

XXX.XXX.55.67

kastrace ho určitě neuklidní. Poraďte se s odborníkem

7.12.2019 09:13
Huskyjanina

XXX.XXX.255.12

Alex14 napsal(a):
Máme doma skoro ročního jezevčíka ...ze začátku to byl miláček mazlil se všechny oblizoval a potom asi když mu bylo tak půl roku začal být strašně moc agresivní je nás doma hodně jsme tam 5 rodiče a moji sourozenci...nejstarší brácha na něj má způsob ale když jsem sama doma stačí abych vešla do pokoje a začne být strašně agresivní už nás všechny i pokousal a celkem hodně kolikrát kdyby doma nebyl nejstarší brácha tak by mě asi ukousl prst...jednou jsem spala s bratrama v pokoji a šla jsem si lehnout do své postele v noci jsem se otočila a pes mi ležel pod bradou strašně jsem se ho bála a chtěla jsem se otočit a když jsem se pohla pes po mě vystartoval a kdyby se bratr nevzbudil dopadlo by to spatne...bratr se nechá vždycky pokousat nechce aby jsme byly pokousání mi mladší mě je 14 a mladšímu bratrovi 17 a on nechce aby jsme chodily všude s jizvama a strupama po obličeji ...naši rodiče ho chtějí dát utratit ale my nechceme i přes to že je na nás moc agresivní věříme v to že se uklidní po kastraci...ale i přes to všechno ho máme rádi vůbec nevíme v čem může být problém co mu nemůže vadit 😪

Jednoduchá rada. Nepouštějte ho do pokoje, kde spíte a poraďte se s odborníkem.

7.12.2019 09:53
tetrivek

XXX.XXX.211.31

Jezevčík je sice hodně samostatný pes, ale potřebuje dostatečné psychické a fyzické utahání. Potřebuje prostě něco dělat. Možná nemá u Vás v rodině žádného páníčka, který by se mu dostatečně věnoval. A pes si dělá co chce a tím že se ho bojíte, vás napadá. Bere to jako super hru, místo aby se takto vyřádil v noře. Jezevčíky, jsme měli tři a nikdy se nestalo, že by některý na někoho z rodiny jen zavrčel. Začněte s ním pracovat, ať je spokojený.

7.12.2019 12:09
lupus4

XXX.XXX.205.61

řekl bych , že s ním zacházejí špatně a je to strachová agrese, která se mu asi u zadavatelky vyplatila ...
takže to bude o VZTAHU, který asi s nikým bohužel nemá,
jezevec je výborný parťák, ale jen s páníčkem co k tomu je a ne s "joudou"
to,že si nenechají "s.át" na hlavu je obecně známo a šikanou ho jen zkazíte

7.12.2019 15:00
fikovnice

XXX.XXX.135.11

Mně to zase přijde celé vymyšlené, prostě trolling, aby se lidi rozhádali mezi sebou... Nechybí tam zlý pes, nějaké divné postupy na jeho pacifikaci a dokonce ani téma kastrace!

7.12.2019 15:57
Mousinka

XXX.XXX.73.118

Nechapu, proc by pes, který zadavatelku nesnáší, dobrovolně přišel k ni do postele a spal u ní..... přijde mi to trošku vymyšlené

7.12.2019 16:48
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Mousinka napsal(a):
Nechapu, proc by pes, který zadavatelku nesnáší, dobrovolně přišel k ni do postele a spal u ní..... přijde mi to trošku vymyšlené

A co když jen kvůli pohodlí? A zadavatelku chtěl z postele třeba vyhnat?

Třeba je to celé vymyšlené, kdo ví. Ale myslím si, že i toto může být reálné.

Když jsme byly děti, tak sestřenka měli fenu jezevčíka - měla ráda ji, jejího otce, a jednoho známého, který k tátovi často chodil. Nikoho jiného ta fena ráda neměla a dávala to najevo. Když jsem tam přišla, tak mě nechtěla pouštět dovnitř, za přítomnosti sestřenky jsem normálně dovnitř šla. Fena mě pořád hlídala, několikrát mě "štípla". A byla naprosto neúplatná. Jednou si vedle mě lehla, hrozně jsme se tomu divily, už jsme myslely, že jsme se skamarádily. No jo, jenže pak jsme zjistily, že ona celou dobu, co vedle mě ležela, tak mi rozkousávala mikinu . Vím, že pes nedělá nic naschvál, ale tenkrát jako děti jsme si to myslely, nikdy nic neničila, žádné oblečení jim nerozkousala, jen mě. U sestřenky jsem taky občas spala - fena byla čistě venkovní, ale věřím tomu, že kdyby byla doma, tak bych se klidně taky mohla probudit a fenu bych měla vrčící pod bradou - a upřímně, úplně ji tam vidím .

7.12.2019 17:37

fikovnice napsal(a):
Mně to zase přijde celé vymyšlené, prostě trolling, aby se lidi rozhádali mezi sebou... Nechybí tam zlý pes, nějaké divné postupy na jeho pacifikaci a dokonce ani téma kastrace!

A všimněte si - má číslo. A celé to slohové cvičení - frekventanti ústavu píší za domácí úkol. Nebo se kroužek pubertáků vsází, kdo bude mít víc příspěvků :-))

7.12.2019 21:20

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
A všimněte si - má číslo. A celé to slohové cvičení - frekventanti ústavu píší za domácí úkol. Nebo se kroužek pubertáků vsází, kdo bude mít víc příspěvků :-))

Byla jsem v pokušení změnit si nick na megí7.12.2019, ale Vy byste mě poznala, tak jdu jen říct, že to slohové cvičení je u všech ohrožených za čistou pětku, protože tam chybí všecky čárky, ale jako pohádka by to šlo.
Mít půl roku psíka, co mě chce sežrat? Půl roku? A oni nemají rodiče?
Vyprávěl něco podobného Náhlovský.
https://www.youtube.com/watch?v=oCMu56Lppm0

9.12.2019 12:53
fikovnice

XXX.XXX.135.11

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Přidejte reakci

Přidat smajlík