Prostě přestal žrát maso

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.1.2020 16:04
Kaifra1120

XXX.XXX.128.11

Zdravím,

Pejsek 4roky,nalezený jako štěně v popelnici a vděčný za cokoliv přestal jíst maso...

Nedávno byl u veta,je zdravý,zoubky v pořádku....

Psy krmim barfem, maso v lidské kvalitě.Konzervu si dá, tvaroh s vejcem, polévku,pamlsky atd...,ale syrové maso prostě nechce...někdy ho nakonec sní,ale jde vidět,jak se přemáha...mám přejít na granule?Ach jo...Máte někdo podobnou zkušenost?Co s ním?

Díky Nika

7.1.2020 16:35
GAELLE

XXX.XXX.55.67

jakým masem krmíte? zkuste maso povařit

7.1.2020 17:02
Kaifra1120

XXX.XXX.128.11

Maso všechno možné co seženu,co mě zrovna napadne. Většinou kupuju celá kuřata bez vnitřnosti+ žaludky, srdíčka,játra,krůtí krky, krůtí křídla, vepřové mleté,zebra,někdy i plec nebo nohy,morkove kosti, mleté mix, králičí hlavy, hovězí držky,různé ryby atd....vnitřnosti vařím vždy.To mi jinak nežere ani čuba...

7.1.2020 18:11
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Kaifra1120 napsal(a):
Maso všechno možné co seženu,co mě zrovna napadne. Většinou kupuju celá kuřata bez vnitřnosti+ žaludky, srdíčka,játra,krůtí krky, krůtí křídla, vepřové mleté,zebra,někdy i plec nebo nohy,morkove kosti, mleté mix, králičí hlavy, hovězí držky,různé ryby atd....vnitřnosti vařím vždy.To mi jinak nežere ani čuba...

Tak v čem vidíte problém? Můj pes taky syrové nežere, ovařuju mu celý život. Prostě dám vařit zeleninu, mezitím nakrájím maso, přihodím k zelenině, nechám zatáhnout(až na povrchu zbělá a zavoní) a je. Sice jak chládne, ještě pouští krev, ale to mu už nevadí.

7.1.2020 18:31
Kaifra1120

XXX.XXX.128.11

Můžu zkusit ho ovařit;).... díky.Problem vidím proto,že ho normálně jedl syrové (krome vnitřnosti)přes tři a půl roku.

7.1.2020 18:33
GAELLE

XXX.XXX.55.67

Kaifra1120 napsal(a):
Můžu zkusit ho ovařit;).... díky.Problem vidím proto,že ho normálně jedl syrové (krome vnitřnosti)přes tři a půl roku.

vypozorovala jste co se změnilo? Jak je pes velký?

7.1.2020 18:36
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Jako jo, chápu, člověka to zaskočí a přemýšlí, jestli mu něco třeba není...Možná se to psům ojí, jako ty granule časem. Můj zase dá klidně před miskou masa přednost misce granulí, ale on dělal kolem žrádla celý život takové cavyky, že tam už mě nepřekvapí asi nic

8.1.2020 12:40
Kaifra1120

XXX.XXX.128.11

Gaelle: Že by se něco změnilo,si nemyslím...Váží 16kg.Je to kříženec,má v sobě něco z bulla,něco (hlavně nohy a trup) z jezevčíka...

Lesnizinka:
Právě, zaskočilo mě to,kdyby to nejedl od začátku,vůbec to neřeším.

Dnes sežral dva syrové hřbety s velkou chutí,občas se to stává.Mel před jídlem poměrně vydatnou procházku.Delsi než obvykle,tak asi vyhladověl:)

Přidejte reakci

Přidat smajlík