Zdravím,
Pejsek 4roky,nalezený jako štěně v popelnici a vděčný za cokoliv přestal jíst maso...
Nedávno byl u veta,je zdravý,zoubky v pořádku....
Psy krmim barfem, maso v lidské kvalitě.Konzervu si dá, tvaroh s vejcem, polévku,pamlsky atd...,ale syrové maso prostě nechce...někdy ho nakonec sní,ale jde vidět,jak se přemáha...mám přejít na granule?Ach jo...Máte někdo podobnou zkušenost?Co s ním?
Díky Nika
Maso všechno možné co seženu,co mě zrovna napadne. Většinou kupuju celá kuřata bez vnitřnosti+ žaludky, srdíčka,játra,krůtí krky, krůtí křídla, vepřové mleté,zebra,někdy i plec nebo nohy,morkove kosti, mleté mix, králičí hlavy, hovězí držky,různé ryby atd....vnitřnosti vařím vždy.To mi jinak nežere ani čuba...
Kaifra1120
napsal(a):
Maso všechno možné co seženu,co mě zrovna napadne. Většinou kupuju celá kuřata bez vnitřnosti+ žaludky, srdíčka,játra,krůtí krky, krůtí křídla, vepřové mleté,zebra,někdy i plec nebo nohy,morkove kosti, mleté mix, králičí hlavy, hovězí držky,různé ryby atd....vnitřnosti vařím vždy.To mi jinak nežere ani čuba...
Tak v čem vidíte problém? Můj pes taky syrové nežere, ovařuju mu celý život. Prostě dám vařit zeleninu, mezitím nakrájím maso, přihodím k zelenině, nechám zatáhnout(až na povrchu zbělá a zavoní) a je. Sice jak chládne, ještě pouští krev, ale to mu už nevadí.
Gaelle: Že by se něco změnilo,si nemyslím...Váží 16kg.Je to kříženec,má v sobě něco z bulla,něco (hlavně nohy a trup) z jezevčíka...
Lesnizinka:
Právě, zaskočilo mě to,kdyby to nejedl od začátku,vůbec to neřeším.
Dnes sežral dva syrové hřbety s velkou chutí,občas se to stává.Mel před jídlem poměrně vydatnou procházku.Delsi než obvykle,tak asi vyhladověl:)